Yayınlar & Eserler

Makaleler 2
Tümü (2)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 22

1. FARKLI ZENCEFİL ESANSİYEL YAĞ DOZLARININ MISIR DANE YEMİNİN İN VİTRO GAZ ÜRETİMİ, RUMEN FERMANTASYONU ve METAN ÜRETİMİ ÜZERİNE ETKİSİ

ISPEC 8th INTERNATIONAL CONFERENCE on AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES and RURAL DEVELOPMENT, Bingöl, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2021, ss.1407-1422, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2. RASYONLARINA FARKLI DOZLARDA PROPOLİS İLAVESİNİN KUZU BESİ PERFORMANSI ve RUMEN SIVISI PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİ

ISPEC 6. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK VE KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Siirt, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2021, ss.373-383, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

3. Bir Süt Keçisi Sürüsünde Yüzlek Apseler Üzerine Gözlemler

Süt Keçiciliği Ulusal Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 26 Haziran - 27 Mayıs 2018, cilt.1, sa.1, ss.323-327, (Tam Metin Bildiri)

6. Current developments in removal of mycotoxins by biological methods and chemical adsorbents.

Journal of hhygienic engineering and design, 10 - 13 Ağustos 2013, cilt.3, ss.17-20, (Tam Metin Bildiri)

7. PROBABLE HEAVY METAL POLLUTION IN SEEDS AND POULTRY IN THE ENVIRONMENT OF CEMENT INDUSTRY OF ÇANAKKALE

6. Central European Congress on Food, Novi-Sad, Sırbistan, 23 - 26 Mayıs 2012, cilt.2, ss.559-563, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

8. Süt emen oğlaklarda probiyotik tüketiminin ince bağırsağın morfometrik yapısı üzerine etkileri

Ulusal Keçicilik Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 24 - 26 Haziran 2010, cilt.1, ss.292-294, (Tam Metin Bildiri)

9. Sütten Kesim Öncesi Dönemde Probiyotik Tüketen Oğlaklarda Rumenin Morfometrik Yapısı

Ulusal Keçicilik Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 24 - 26 Haziran 2010, ss.288-291, (Tam Metin Bildiri)

10. Sütten Kesim Öncesi Dönemde Probiyotik Tüketen Oğlaklarda Rumenin Morfometrik Yapısı

Ulusal Keçicilik Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 24 - 26 Haziran 2010, ss.288-291, (Tam Metin Bildiri)

11. Süt Emen Oğlaklarda Probiyotik Tüketiminin İnce Barsağın Morfometrik YapısıÜzerine Etkileri

Ulusal Keçicilik Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 24 - 26 Haziran 2010, cilt.1, sa.1, ss.292-294, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

13. Sütten kesim öncesi dönemde probiyotik tüketen oğlaklarda rumenin morfometrik yapısı üzerine etkileri

Ulusal Keçicilik Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 24 - 26 Haziran 2010, cilt.1, sa.1, ss.288-291, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

14. REVİEW ON AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT

SCIENTIFIC JOURNAL OF UNIVERSITY OF SZEGED, Szeged, Macaristan, 10 - 13 Ocak 2010, cilt.1, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

15. AB de Hayvan Refahı Politikaları

AB’xxde Hayvan Sağlığı ve Gıda Güvenliği, Çanakkale, Türkiye, 17 Şubat - 17 Mart 2010, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)

16. The effects of relatively choronic administration of Zearalenone ZEA on performance and heamatological parameters of broilers

Rewiev on Agriculture and Rural Development, Hödmezöväsärhely, Macaristan, 1 - 03 Ocak 2010, cilt.5, ss.1-6, (Tam Metin Bildiri)

17. Üretim Artışları, Anadolu’xxnun Kırsal Yoksulluğu

Uluslararası Sempozyum, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Şubat 2008, cilt.1, ss.164-169, (Tam Metin Bildiri)

19. Mera tipi ve otlatma yoğunluğunun süt keçilerinde verim özellikleri üzerine etkileri

Süt Keçiciliği Ulusal Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 27 Mayıs 2005, cilt.1, sa.1, ss.207-212, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

21. Bir süt keçisi sürüsünde yüzlek apseler üzerine gözlemler

Süt Keçiciliği Ulusal Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 27 Mayıs 2005, cilt.1, sa.1, ss.323-327, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

22. Bir süt keçisi sürüsünde sağlık kayıtlarının analizi

Süt Keçiciliği Ulusal Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 27 Mayıs 2005, cilt.1, sa.1, ss.138-145, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 25

1. THE BEST PRACTICAL APPLICATIONS IN TURKEY

Whey Every Aspect, Çelik K., Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.225-229, 2016

2. INNOVATIVE PRODUCTS PRODUCED FROM WHEY

Whey Every Aspect, Çelik K., Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.61-68, 2016

3. PEYNİR ALTI SUYUNDAN ÜRETİLEN YENİLİKÇİ ÜRÜNLER

SÜT SEKTÖRÜNDE ATIK DEĞERLENDİRME VE ÇEVRESEL ETKİLERİN AZALTILMASINDA YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, Çelik K., Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.65-73, 2016

4. PEYNİR ALTI SUYUNDAN ÜRETİLEN YENİLİKÇİ ÜRÜNLER

Süt Sektöründe Atık Değerlendirme ve Çevresel Etkilerin Azaltılmasında Yenilikçi Yaklaşımlar, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.65-73, 2016

5. INNOVATIVE PRODUCTS PRODUCED FROM WHEY

WHEY EVERY ASPECT, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.61-68, 2016

6. THE BEST PROCTICAL APPLICATIONS IN THE PROJECT COUNTRIES

WHEY EVERY ASPECT, ÇELİK KEMAL, ÖNÜR ZERRİN YÜKSEL, Editör, SONÇAĞ MATBAACILIK LTD. ŞTİ., Ankara, ss.225-239, 2016

7. The Best Practical Applications in The Project Countries Turkey

Whey Every Aspect, Prof.Dr.Kemal Çelik, Editör, Son Çağ Matbaacılık LTD.ŞTİ., Ankara, ss.225-229, 2016

8. Innovative Products Produced from Whey

Whey Every Aspect, Kemal Çelik, Zerrin Yüksel Önür, Editör, Sonçağ Matbaacılık, ss.62-68, 2016

9. The Best Practial Applications in The Project Countries Turkey

Whey Every Aspect, Çelik K., Editör, Son Çağ Matbaacılık Ltd Şti, Çanakkale, ss.1-288, 2016

10. Tejsavabol eloallitott innovativ termekek

A Tejsavo Felhasznalasa Es Marketingje, Mucsi Imre, Editör, Komplett Kivitelezes Norma Nyomda Kft., Szeged, ss.51-70, 2016

11. 10. THE BEST PRACTICAL APPLICATIONS IN THE PROJECT COUNTRIES

WHEY EVERY ASPECT, ÇELİK Kemal, Editör, SONÇAĞ MATBAACILIK, Çanakkale, ss.225-288, 2016

12. THE BEST PRACTICAL APPLICATIONS IN THE PROJECT COUNTRIES TURKEY

WHEY EVERY ASPECT, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.225-229, 2016

15. Fish Nutrition Feeding and Feed Additives

HANDBOOK ON EUROPEAN FISH FARMING, Ergün Demir, Editör, Çanakkale Favori Reklam Ltd. Şti. Çanakkale/Turkey, Çanakkale, ss.117-132, 2014

16. Producer and consumer attitudes towards red meat in Turkey

Consumer attitudes to food quality products, Marija Klopcic, Abela Kuipers, Jean-françois Hocquatte, Editör, Wageningen Academic Publishers, Wgeningen, ss.269-274, 2013

17. Producer and Consumer Attitudes Towards Red Meat in Turkey

Consumer Attitudes to Food Quality Products, Marjia Klopic, Abele Kuipers Jean-Fanços Hocquette, Editör, Wageningen Academic Publishers, Wageningen, ss.269-274, 2013

18. Güvenli Balıkçılık

Ab Eğitim Ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Çanakkale, 2012

19. Fish Nutrition, Feeding and Feed Additives

Hanbook on European Fish Farming, Ekrem Ergül, Editör, Ab Eğitim Ve Gençlik Programları Merkez Başkanlığı, Favori Yayınevi, Çanakkale, ss.117-132, 2012

20. Bal Arısı Hastalık, Zararlılarının Tanımlanması ve Kontrolü

Ab Eğiitim Ve Gençlik Programları Merkez Başkanlığı, Çanakkale, 2011

22. TENYESZTESİ RENDSZEREK

A STRUCCTENYESZTEZ KEZİKÖNYVE, , Editör, ınfopress reklamstudıo, ss.157-165, 2007

23. TÖRÖK MİNTATCLEP BEMUTATASA

A STRUCCTENYESZTEZ KEZİKÖNYVE, , Editör, ınfopress reklamstudıo, ss.351-352, 2007

24. RECEPTEK TÖRÖKORSZAGBOL

A STRUCCTENYESZTEZ KEZİKÖNYVE, , Editör, ınfopress reklamstudıo, ss.325-327, 2007

25. STRUCCTENYESZTESİ ES TARTASİ MODSZEREK

A STRUCCTENYESZTEZ KEZİKÖNYVE, , Editör, ınfopress reklamstudıo, ss.147-152, 2007
Metrikler

Yayın

81

Yayın (WoS)

11

Yayın (Scopus)

14

Atıf (WoS)

25

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

41

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (Scholar)

6

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

6

Proje

3

Açık Erişim

13
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları