Başarılar & Tanınırlık

Yayın

225

Atıf (WoS)

1923

Atıf (Scopus)

2314

Atıf (Scholar)

511

H-İndeks (WoS)

26

H-İndeks (Scopus)

28

H-İndeks (Scholar)

7

Ödüller

  • Eylül 2021 ISIF’21 GÜMÜŞ MADALYA - Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türk Patent ve Marka Kurumu, Uluslararası Buluşçular Birliği Federasyonu (IFIA), Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı (WIPO), Avrupa Patent Ofisi (EPO) ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın destekleri ile gerçekleştirilen ve bu yıl 6.’si düzenlenen dünyanın en fazla ziyaretçi sayısına sahip uluslararası buluş fuarı olma unvanına sahip ISIF’20 Uluslararası Buluş Fuarında (5th Istanbul International Inventions Fair) Uluslararası jüri tarafından 21 – 26 Eylül tarihleri arasında yapılan değerlendirmeler sonucu ‘Sıvı Yumurtanın Ultrases Tekniği ile İşlenmesi Yöntemi’ başlıklı patent ISIF’21 Doç.Dr. Muhammed YÜCEER GÜMÜŞ MADALYA almıştırSürdürülebilir Kalkınma

    6Th Istanbul International Inventions Fair

  • Aralık 2020 Yumurta Kabuğu Zarından Yeni Ürün – Yumurta Kabuğu Zarı Tozu başlıklı Projesi ile öğretim görevlisi kategorisinde Başakşehir Living Hub 7. İnovasyon Yarışmasında Dr.Muhammed Yüceer, Prof.Dr.Cengiz Caner, Sefanur yavuz ve Lara Özmete Birincilik Elde Etti.

    Başahşehir Belediyesi - Başakşehir Living Hub.

  • Aralık 2020 “Innovation Week IWA 2020” Gümüş Madalya Ödülü: 8 Eylül-19 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleşen Innovation Week IWA 2020 (Uluslararası Buluşçular Birliği Federasyonu (IFIA) destekleri ile düzenlenen OFEED 2020 Afrika İnovasyon Haftası Uluslararası Fuarı) – International Federation of Inventors’ Association tarafından düzenlenen Innovation Week IWA 2020 etkinliğinde “Enzimler ile Fermente Edilen Sıvı Yumurta Akı ile Beze Üretim Yöntemi” isimli buluş ile Doç.Dr. Muhammed YÜCEER gümüş madalyaya layık görülmüştürSürdürülebilir Kalkınma

    The International Federation Of Inventors (Ifıa) - Innovation Week Iwa 2020 - Ofeed 2020

  • Eylül 2020 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türk Patent ve Marka Kurumu, Uluslararası Buluşçular Birliği Federasyonu (IFIA), Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı (WIPO), Avrupa Patent Ofisi (EPO) ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın destekleri ile gerçekleştirilen ve bu yıl 5.’si düzenlenen dünyanın en fazla ziyaretçi sayısına sahip uluslararası buluş fuarı olma unvanına sahip ISIF’20 Uluslararası Buluş Fuarında (5th Istanbul International Inventions Fair) Uluslararası jüri tarafından 05 Ağustos – 10 Eylül tarihleri arasında yapılan değerlendirmeler sonucu ‘Enzimler İle Fermente Edilen Sıvı Yumurta Akı İle Beze Üretim Yöntemi’ – ‘Production Method of Meringue Using Enzyme Fermented/Modified Liquid Egg White’ başlıklı patent 27 Eylül 2020 tarihinde Doç.Dr. Muhammed YÜCEER GÜMÜŞ MADALYA almıştırSürdürülebilir Kalkınma

    5Th Istanbul International Inventions Fair

  • Eylül 2000 Graduate Student Thomas Graduate Fellowship Research Award

    Michigan State Universitesi

  • Temmuz 1996 ABD`de master sırasındaki üstün başarı ödülü

    Milli Eğitim Bakanlığı

Burslar

  • 1995 - 2000 Yurt Dışı Lİsansüstü Eğitim

    Milli Eğitim Bakanlığı