Makaleler
105
Tümü (105)
SCI-E, SSCI, AHCI (56)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (60)
ESCI (4)
Scopus (60)
TRDizin (20)
Diğer Yayınlar (25)
28. The effects of ozone, ultrasound and coating with shellac and lysozyme-chitosan on fresh egg during storage at ambient temperature. Part II: microbial quality, eggshell breaking strength and FT-NIR spectral analysis
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.55, sa.4, ss.1629-1636, 2020 (SCI-Expanded)
46. Lisozim-Kitosan Bazlı Antimikrobiyal Kaplama Uygulamasının Taze Yumurtanın Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi
Akademik Gıda - Academic Food Journal
, cilt.11, sa.1, ss.40-45, 2013 (Hakemli Dergi)
57. Aktif Ambalajlama ve Gıdalardaki Önemi
Gıda
, cilt.15, sa.9, ss.75-80, 2011 (Hakemli Dergi)
60. Ambalajlamada yeni teknolojiler: Akıllı gıda ambalajları
Bilim ve Teknik
, cilt.43, sa.1, ss.86-96, 2010 (Hakemli Dergi)
61. Zeytinyağının Ambalajlanması ve zeytinyağı için uygun ambalaj materyalinin seçimi
Hasad
, cilt.25, ss.26-31, 2010 (Hakemli Dergi)
62. Ambalajlama ve bariyer teknolojisi
Ambalaj Plastik
, cilt.6, sa.37, ss.66-69, 2010 (Hakemli Dergi)
63. Akıllı ambalajlama teknolojileri
Ambalaj Plastik
, cilt.6, sa.37, ss.52-55, 2010 (Hakemli Dergi)
64. Meyve ve sebzelerde dengemodifiye atmosfer ambalajlamaya etki eden faktörler
AKADEMIK GIDA
, cilt.8, sa.6, ss.29-34, 2010 (Hakemli Dergi)
65. Instrumental and sensorymeasurements of ezine cheese texture
AKADEMIK GIDA
, cilt.8, sa.3, ss.6-10, 2010 (Hakemli Dergi)
66. Ambalajlamada Yeni Teknolojiler: Akıllı Gıda Ambalajları
Bilim ve Teknik
, cilt.43, ss.86-95, 2010 (Hakemli Dergi)
67. Meyve Ve Sebzelerde Denge Modifiye Atmosferde Ambalajlama
Ambalaj Bülteni
, cilt.2, ss.30-32, 2010 (Hakemli Dergi)
70. Gıdalarda tekstür ve enstrümantal tekstür analizi
AKADEMİK GIDA
, cilt.6, sa.5, ss.26-35, 2008 (Hakemli Dergi)
71. Biyobozunur polimerler
Ambalaj Plastik
, cilt.4, sa.21, ss.80-84, 2008 (Hakemli Dergi)
72. İzlenebilirlik ve RFID sistemi
Gıda Teknolojisi
, cilt.12, sa.6, ss.77-80, 2008 (Hakemli Dergi)
73. Biodegradable Polymers
Ambalaj Plastik
, cilt.4, sa.21, ss.80-84, 2008 (Hakemli Dergi)
75. Polimer Moleküllerinde Görülen Kimyasal Etkileşimler
Ambalaj Plastik
, cilt.4, ss.128-130, 2008 (Hakemli Dergi)
76. Geleceğin gıda ambalaj teknolojisindeki anahtar yenilikler
Gıda Teknolojisi
, cilt.11, sa.10, ss.50-54, 2007 (Hakemli Dergi)
77. Gıdalarda Tekstür Ve Etki Eden Etmenler
AKADEMİK GIDA
, cilt.5, sa.25, ss.28-33, 2007 (Hakemli Dergi)
78. Ambalaj üzerinde Bulunan Bazı Semboller ve Anlamları
Ambalaj Bülteni
, cilt.2, ss.44-49, 2007 (Hakemli Dergi)
79. Future of Food Packaging
Ambalaj Bülteni
, cilt.3, ss.36-37, 2007 (Hakemli Dergi)
80. Food Packaging and High Pressure Processing
Ambalaj Bülteni
, cilt.4, ss.54-55, 2007 (Hakemli Dergi)
81. Geleceğin Gıda Ambalaj Teknolojisindeki Anahtar Yenilikler
ACTA HYDROCHIMICA ET HYDROBIOLOGICA JOURNAL FOR WATER AND WASTEWATER RESEARCH
, cilt.11, sa.10, ss.50-54, 2007 (SCI-Expanded)
83. Gıda ambalaj materyallerinde migrasyon vekaynakları
AKADEMIK GIDA
, cilt.4, sa.19, ss.43-47, 2006 (Hakemli Dergi)
84. Gıdaların Etiketlenmesi ve Çizgi Kod Sistemi (BARKOD)”
AKADEMİK GIDA
, cilt.4, sa.21, ss.37-41, 2006 (Hakemli Dergi)
89. Yüksek Basınç Gıda İşlemi
AKADEMİK GIDA
, cilt.3, sa.14, ss.38-41, 2005 (Hakemli Dergi)
91. Mekanik Ayrılmış Kanatlı Etlerinde HACCP Modelinin Uygulanması
Gıda
, cilt.38, sa.3, ss.187-191, 2005 (SCI-Expanded)
92. Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı
Gıda
, cilt.29, sa.6, ss.465-470, 2005 (SCI-Expanded)
96. Yenebilir Film ve Kaplamalar: Gıdalara Uygulanabilirliği
AKADEMIK GIDA
, cilt.2, sa.8, ss.30-35, 2004 (Hakemli Dergi)
98. Besin Pramidleri
AKADEMİK GIDA
, cilt.3, sa.15, ss.19-24, 2004 (Hakemli Dergi)
99. Sokak Sütünün İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri ve İnsanların Süt Şeçimi
AKADEMİK GIDA
, cilt.2, sa.9, ss.17-21, 2004 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
86
20. Physicochemical Characteristics, Functional Properties and Rheological Behaviors of Ultrasound Treated Liquid Whole Egg
XVII. European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products, Edinburgh, Birleşik Krallık, 3 - 05 Eylül 2017, ss.5, (Özet Bildiri)
34. Evaluation of Color Changes in Various Edible Coated Eggs during Storage
XVI European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products, Nantes, Fransa, 10 - 13 Mayıs 2015, ss.130, (Özet Bildiri)
38. Effect of Natural Antimicrobial Chitosan Coatings on Microbial Quality Of Fresh Strawberries
VII. International Packaging Congress, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, ss.128, (Tam Metin Bildiri)
39. Effect Of Natural Antimicrobial Chitosan Coatings On Microbial Quality Of Fresh Strawberries
VII. International Packaging Congress, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
40. Effect Of Lysozyme-Chitosan Antimicrobial Coatings On Microbial Quality Of Fresh Eggs
VII. International Packaging Congress, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, ss.135-136, (Özet Bildiri)
41. Biopolymer-Based Nanocomposites In Food Packaging
VII. Uluslarası Ambalaj Kongresi - 7th International Packaging Congress,, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
42. Biopolymer-Based Nanocomposites In Food Packaging
VII. Uluslarası Ambalaj Kongresi - 7th International Packaging Congress,, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
43. Effect Of Natural Antimicrobial Chitosan Coatings On Microbial Quality Of Fresh Strawberries
VII. International Packaging Congress, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
44. Enhancement of Shelf Life of Fresh Strawberries with Antimicrobial Edible Coatings
VII. International Packaging Congress, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, ss.59, (Özet Bildiri)
45. Effect Of Natural Antimicrobial Chitosan Coatings On Microbial Quality Of Fresh Strawberries
VI. INTERNATIONAL PACKAGING CONGRESS, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, ss.128, (Özet Bildiri)
46. Gıdaların Tazeliğinin Korunmasında Klordioksit Kullanımı ve Etkinliği
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.173, (Özet Bildiri)
48. Yakın Kızıl Ötesi Spektroskopsinin Gıdalarda kullanımı
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.172, (Özet Bildiri)
50. Application of CO2 absorber and equilibrium modified atmosphere for enhancing quality of strawberries
VI. International Packaging Congress and Exhibition, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, cilt.2, ss.181-187, (Özet Bildiri)
51. Combined Effect of Oxygen Absorber and Equilibrium Modified Atmosphere on Quality Extension of Strawberry
VI. International Packaging Congress and Exhibition, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, cilt.2, ss.63-68, (Özet Bildiri)
52. The Role of Packaging and Labeling on Consumers Perceptions
VI. International Packaging Congress and Exhibition, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, cilt.2, ss.227-231, (Özet Bildiri)
54. Use of Equilibrium Modified Atmosphere Packaging with Microperforated Films to Maintain Postharvest Fresh Strawberries Quality
VI. International Packaging Congress and Exhibition, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, cilt.2, ss.25-36, (Özet Bildiri)
55. Nondestructive Evaluation of Modified Atmoshere Packaged Apricots During Storage
VI. INTERNATIONAL PACKAGING CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, (Özet Bildiri)
56. Determination of Various Edible Coating Effect on Postharvest Quality of Apricots
VI. Uluslararası Ambalaj Kongresi, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, ss.219-224, (Tam Metin Bildiri)
57. Determination of Various Coating Effect on Postharvest Quality of Apricots
VI. INTERNATIONAL PACKAGING CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, ss.219, (Özet Bildiri)
58. Modifiye Atmosfer İle Paketlenmiş Kayısıların Depolama Süresince Hasarsız Ölçümleri
VI. Uluslararası Ambalaj Kongresi, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, ss.291-298, (Tam Metin Bildiri)
59. Combined effect of oxygen absorber and equilibrium modified atmosphere on quality extention of strawberry
VI. INTERNATIONAL PACKAGING CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, ss.63-68, (Tam Metin Bildiri)
60. Use of Equlibrium Modified Atmosphere Packaging with Microperforeated Films
VI. INTERNATIONAL PACKAGING CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, ss.25-36, (Tam Metin Bildiri)
61. The Role of Packaging and Labelling on Consumer Percetion
VI. INTERNATIONAL PACKAGING CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, ss.227-231, (Tam Metin Bildiri)
62. Combined effect of aqueous chlorine dioxide and modified atmosphere packaging on fresh strawberries
VI. INTERNATIONAL PACKAGING CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, ss.201-207, (Tam Metin Bildiri)
63. Effect of equilibrium modified atmosphere packaging on strawberry shelf life
VI. INTERNATIONAL PACKAGING CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, ss.879-882, (Tam Metin Bildiri)
71. Et ve ürünlerinde Oksijen Tutucuların Kullanımı
Ambalaj 2009 Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 13 Kasım 2009, ss.169-175, (Tam Metin Bildiri)
72. Gıdaların Aktif Ambalajlama Sistemlerindeki Gelişmeler
Ambalaj 2009 Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 13 Kasım 2009, ss.105-110, (Tam Metin Bildiri)
73. Nanopartikul Kullanılarak Kitosan Filmlerin Bariyer Özelliklerinin Geliştirilmesi
Ambalaj 2009 Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 13 Kasım 2009, ss.283-286, (Tam Metin Bildiri)
74. Taze Meyve ve Sebzelerde Ambalaj Çözümü: Mikroperfore Filmler
Ambalaj 2009 Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 13 Kasım 2009, ss.259-263, (Tam Metin Bildiri)
75. Ambalaj Sektörüne Etki Eden Faktörler ve Gelecek
Ambalaj 2009 Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 13 Kasım 2009, ss.385-388, (Tam Metin Bildiri)
76. Ultrases Uygulamalarının Taze Çileğin Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi
VI. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.555-557, (Tam Metin Bildiri)
79. Effect of Equlibrium Modified Atmosphere Packaging on Strawberry Shelf Life
V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.2, ss.879-882, (Özet Bildiri)
80. Consumer Complaints and Accidents Related to Foods and Drinks Packaging
V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.2, ss.1117-1118, (Özet Bildiri)
81. Shelf Life Extension of the Cherry Using Various Edible Coatings
V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.1, ss.343-350, (Özet Bildiri)
82. Improving The Anthocyanin Ascorbic Acid and Color Content with various Edible Coating
V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.2, ss.1113-1114, (Özet Bildiri)
83. Application of the Essential Oil Added Edible Coatings on the Roasted Hazeknut
V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.1, ss.259-261, (Özet Bildiri)
84. Kirazın Raf Ömrü Arttırmada Kitosan Kaplama Materyalinin Etkinliği
5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, cilt.1, ss.137-139, (Özet Bildiri)
85. Kitosan Kaplama Materyalinin Yumurtanın Kabuk Mukavemetini Geliştirmede Etkinliği
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, cilt.1, ss.875, (Özet Bildiri)
86. Meyve Ve Sebzelerin Raf Ömrünü Arttırmada Ozonlamanın Etkinliği
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, cilt.1, ss.879-880, (Özet Bildiri)
Kitaplar
11
2. Lipitler
Gıda Kimyasının Temelleri, Prof.Dr. Cengiz CANER, Editör, Sidas, İzmir, ss.97-139, 2019
4. Proteinler
Gıda Kimyasının Temelleri, Prof.Dr. Cengiz CANER, Editör, Sidas Medya Ltd Sti., İzmir, ss.147-203, 2019
6. 9. Mineraller
Gıda Kimyasının Temelleri, Prof. Dr. Cengiz CANER, Editör, SİDAS Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.313-335, 2019
7. Proteinler
Gıda Kimyasının Temelleri, Cengiz CANER, Editör, SİDAS, İzmir, ss.147-203, 2019
10. 8. Vitaminler,
Gıda Kimyasının Temelleri, Prof. Dr. Cengiz CANER, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.273-312, 2019
Metrikler
Yayın (WoS)
61
Yayın (Scopus)
61
Atıf (WoS)
2031
H-İndeks (WoS)
27
Atıf (Scopus)
2437
H-İndeks (Scopus)
28
Atıf (Scholar)
734
H-İndeks (Scholar)
9
Atıf (Sobiad)
15
H-İndeks (Sobiad)
2
Atıf (Diğer Toplam)
3
Proje
24
Fikri Mülkiyet
1
Tez Danışmanlığı
14
