Yayınlar & Eserler

Makaleler 105
Tümü (105)
SCI-E, SSCI, AHCI (56)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (60)
ESCI (4)
Scopus (60)
TRDizin (20)
Diğer Yayınlar (25)

57. Aktif Ambalajlama ve Gıdalardaki Önemi

Gıda , cilt.15, sa.9, ss.75-80, 2011 (Hakemli Dergi)

63. Akıllı ambalajlama teknolojileri

Ambalaj Plastik , cilt.6, sa.37, ss.52-55, 2010 (Hakemli Dergi)

71. Biyobozunur polimerler

Ambalaj Plastik , cilt.4, sa.21, ss.80-84, 2008 (Hakemli Dergi)

72. İzlenebilirlik ve RFID sistemi

Gıda Teknolojisi , cilt.12, sa.6, ss.77-80, 2008 (Hakemli Dergi)

73. Biodegradable Polymers

Ambalaj Plastik , cilt.4, sa.21, ss.80-84, 2008 (Hakemli Dergi)

79. Future of Food Packaging

Ambalaj Bülteni , cilt.3, ss.36-37, 2007 (Hakemli Dergi)

89. Yüksek Basınç Gıda İşlemi

AKADEMİK GIDA , cilt.3, sa.14, ss.38-41, 2005 (Hakemli Dergi)

97. Gıda Ambalajlarının Fonksiyonları

Standart , cilt.43, sa.511, ss.57-62, 2004 (Hakemli Dergi)

98. Besin Pramidleri

AKADEMİK GIDA , cilt.3, sa.15, ss.19-24, 2004 (Hakemli Dergi)

105. Kişnişin Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi

Karınca , cilt.61, sa.701, ss.56-62, 1995 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 86

1. Identifying the Needs of Trainers to Promote Food Safety and Hygiene Among Turkish HoReCa Workers

XI. Food Technology International Symposium, Murcia, İspanya, 11 - 12 Mayıs 2023, ss.59, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2. The effect of washing with antimicrobial solutions on C. diffcile Enterobacterales and TAMB load in spinach

10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Zagreb, Hırvatistan, 30 Kasım - 02 Aralık 2022, ss.188, (Özet Bildiri)

3. Enhancing Storage Stability Fresh Eggs with Ultrasonication

3rd Eurasia Biochemical Approaches & Technologies Congress (EBAT), Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

4. Effectiveness of Chitosan Coating and Electrolyzed Water Application on Fresh Strawberry Storage Stability

3rd International Conference on Food, Agriculture and Veterinary, İzmir, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2021, (Özet Bildiri)

6. Kitosan Bazlı Etil Pirüvat Filmlerin Antibakteriyel ve Antifungal Etkisinin Belirlenmesi

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 Ekim 2020, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

7. Physicochemical and Functional Properties of Protease, Lipase and Phospholipase A2 Enzyme-Modified Liquid Egg’s White

XVIII European Symposium on The Quality of Eggs and Egg Products, İzmir, Türkiye, 23 Haziran - 26 Temmuz 2019, ss.88-89, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

8. Innovative Eggs and Egg Products

XVIII European Symposium on The Quality of Eggs and Egg Products, İzmir, Türkiye, 23 - 26 Haziran 2019, ss.110-112, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

9. Rheological Behaviors of Modified Liquid Egg Albumen with Lipase Enzyme

XVIII European Symposium on The Quality of Eggs and Egg Products, İzmir, Türkiye, 23 - 26 Haziran 2019, ss.75-78, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

10. Effects of Lipase Enzyme on the Physico-Functional Quality of Liquid Egg White

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Conference - TARGID, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2019, (Tam Metin Bildiri)

11. Effects of Lipase Enzyme on Physico-Functional Quality of Liquid Egg White

4th International Anatolian Agriculture Food, Environment, and Biology Conference (TAGID 2019), Afyonkarahisar, Türkiye, 20 Nisan - 22 Temmuz 2019, ss.1043-1044, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

12. Rheological Characterization of Protease Treated Liquid Egg White

The International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.131-138, (Tam Metin Bildiri)

13. Ultrasound Treatment of Fresh Eggs- Effects on Bacterial Quality

International Poultry Science Congress of WPSA Turkish Branch, Niğde, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, cilt.1, sa.1, ss.206-212, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

14. Liquid Egg White Enzyme Modification Using Protease- Effects on Physio-Chemical Characteristics

International Poultry Science Congress of WPSA Turkish Branch., Niğde, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, cilt.1, sa.1, ss.650-658, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

15. The Edible Coatings for Maintaining Eggs Quality and Minimize Eggshell Breakage- A-Review.

International Poultry Science Congress of WPSA Turkish Branch., Niğde, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, cilt.1, sa.1, ss.672-680, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

16. Yapay Kontamine Fındıklarda Aflatoksinlerin Ozonla Degradasyonu

II. Tarım Sempozyumu, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017, (Tam Metin Bildiri)

17. Halal Certification Process in Egg and Egg Products

4. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2017, ss.338-339, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

18. Halal and Healthy Food for A Good Life

4. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2017, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

19. Physicochemical Characteristics, Functional Properties and Rheological Behaviors of Ultrasound Treated Liquid Whole Egg

XVII. European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products, Edinburgh, Saint Helena, 3 - 05 Eylül 2017, ss.5, (Özet Bildiri)

20. Physicochemical Characteristics, Functional Properties and Rheological Behaviors of Ultrasound Treated Liquid Whole Egg

XVII. European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products, Edinburgh, Birleşik Krallık, 3 - 05 Eylül 2017, ss.5, (Özet Bildiri)

21. Color Changes of Coated, Ozone and Ultrasound Treated Eggs during Long Term Storage

XVII. European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products, Edinburgh, İngiltere, 3 - 05 Eylül 2017, ss.8, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

22. Physicochemical Characteristics, Functional Properties and Rheological Behaviors of Ultrasound Treated Liquid Whole Egg

XVII. European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products, Edinburgh, Birleşik Krallık, 3 - 05 Eylül 2017, ss.5, (Özet Bildiri) Creative Commons License

23. Physicochemical Characteristics, Functional Properties and Rheological Behaviors of Ultrasound Treated Liquid Whole Egg

XVII. European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products, Edinburgh, Birleşik Krallık, 3 - 05 Eylül 2017, ss.5, (Özet Bildiri)

25. Fosfolipaz Enziminin Sıvı Yumurta Akı Fonksiyonel Kalitesine Etkisi

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.178, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

26. Consumer Perception and Behaviours towards Halal Food Consumption in Canakkale

3. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıdalar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 30 - 31 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

27. Çanakkale İli Özelinde Helal Gıda Kavramlarına Karşı Duyarlılık ve Anket Çalışması

3. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıdalar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 30 - 31 Ekim 2015, ss.132-133, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

28. Gıda İşlemede Isısal Olmayan Yeni Teknikler

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.242-243, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

29. Enzim Modifiye Sıvı Yumurta Akının Reolojik Karakterizasyonu

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, (Özet Bildiri) Creative Commons License

30. Atımlı Işık (Pulsed Light) Uygulamasının Gıdalarda Kullanımı

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.244-245, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

31. FT-NIR Application as An Alternative Tool for Evaluation of Ozone-Treated Eggs Freshness during Storage

XVI. European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products, Nantes, Fransa, 10 - 13 Mayıs 2015, cilt.71, sa.1, ss.37-0, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

32. Evaluating of Color Changes in Various Edible Coated Eggs during Storage

XVI. European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products, Nantes, Fransa, 10 - 13 Mayıs 2015, cilt.71, sa.1, ss.130, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

33. Investigating FT-NIR Spectral and Color Properties of Lysozyme-Chitosan Coated Egg Freshness during Storage

XVI. European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products,, Nantes, Fransa, 10 - 13 Mayıs 2015, cilt.71, sa.1, ss.131, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

34. Evaluation of Color Changes in Various Edible Coated Eggs during Storage

XVI European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products, Nantes, Fransa, 10 - 13 Mayıs 2015, ss.130, (Özet Bildiri)

35. Potential Application of Novel Emerging Processing Techniques in Egg Processing

7. Uluslararası Nutrasötikler ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi ve Fuarı - 7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, cilt.11, (Özet Bildiri)

36. Potential Application of Novel Processing Techniques in Egg Processing

7. Uluslararası Nutrasötikler ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi ve Fuarı - 7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods,, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, cilt.11, ss.11, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

37. The Use of Natural Antimicrobials in Egg and Egg Products

7. Uluslararası Nutrasötikler ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi ve Fuarı - 7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, cilt.11, ss.11, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

38. Effect of Natural Antimicrobial Chitosan Coatings on Microbial Quality Of Fresh Strawberries

VII. International Packaging Congress, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, ss.128, (Tam Metin Bildiri)

40. Effect Of Lysozyme-Chitosan Antimicrobial Coatings On Microbial Quality Of Fresh Eggs

VII. International Packaging Congress, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, ss.135-136, (Özet Bildiri)

41. Biopolymer-Based Nanocomposites In Food Packaging

VII. Uluslarası Ambalaj Kongresi - 7th International Packaging Congress,, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

42. Biopolymer-Based Nanocomposites In Food Packaging

VII. Uluslarası Ambalaj Kongresi - 7th International Packaging Congress,, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

46. Gıdaların Tazeliğinin Korunmasında Klordioksit Kullanımı ve Etkinliği

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, cilt.1, ss.173, (Özet Bildiri)

47. Kitosan Lisozim Kaplamanın Taze Yumurtanın Kalite Kriterlerini Muhafazasında Etkinliği

7. Gıda Mühendisliği Kongresi., Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, (Tam Metin Bildiri)

48. Yakın Kızıl Ötesi Spektroskopsinin Gıdalarda kullanımı

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.172, (Özet Bildiri)

49. Kitosan-Lisozim Kaplamanın Taze Yumurta Kalite Kriterlerini Muhafazasında Etkinliği

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2011, ss.199, (Tam Metin Bildiri)

50. Application of CO2 absorber and equilibrium modified atmosphere for enhancing quality of strawberries

VI. International Packaging Congress and Exhibition, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, cilt.2, ss.181-187, (Özet Bildiri)

51. Combined Effect of Oxygen Absorber and Equilibrium Modified Atmosphere on Quality Extension of Strawberry

VI. International Packaging Congress and Exhibition, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, cilt.2, ss.63-68, (Özet Bildiri)

52. The Role of Packaging and Labeling on Consumers Perceptions

VI. International Packaging Congress and Exhibition, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, cilt.2, ss.227-231, (Özet Bildiri)

53. Microwave Suspectors Innovative Active Packaging

VI. Uluslararası Ambalaj Kongresi., İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)

54. Use of Equilibrium Modified Atmosphere Packaging with Microperforated Films to Maintain Postharvest Fresh Strawberries Quality

VI. International Packaging Congress and Exhibition, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, cilt.2, ss.25-36, (Özet Bildiri)

55. Nondestructive Evaluation of Modified Atmoshere Packaged Apricots During Storage

VI. INTERNATIONAL PACKAGING CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, (Özet Bildiri)

56. Determination of Various Edible Coating Effect on Postharvest Quality of Apricots

VI. Uluslararası Ambalaj Kongresi, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, ss.219-224, (Tam Metin Bildiri)

57. Determination of Various Coating Effect on Postharvest Quality of Apricots

VI. INTERNATIONAL PACKAGING CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, ss.219, (Özet Bildiri)

58. Modifiye Atmosfer İle Paketlenmiş Kayısıların Depolama Süresince Hasarsız Ölçümleri

VI. Uluslararası Ambalaj Kongresi, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, ss.291-298, (Tam Metin Bildiri)

59. Combined effect of oxygen absorber and equilibrium modified atmosphere on quality extention of strawberry

VI. INTERNATIONAL PACKAGING CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, ss.63-68, (Tam Metin Bildiri)

60. Use of Equlibrium Modified Atmosphere Packaging with Microperforeated Films

VI. INTERNATIONAL PACKAGING CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, ss.25-36, (Tam Metin Bildiri)

61. The Role of Packaging and Labelling on Consumer Percetion

VI. INTERNATIONAL PACKAGING CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, ss.227-231, (Tam Metin Bildiri)

62. Combined effect of aqueous chlorine dioxide and modified atmosphere packaging on fresh strawberries

VI. INTERNATIONAL PACKAGING CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, ss.201-207, (Tam Metin Bildiri)

63. Effect of equilibrium modified atmosphere packaging on strawberry shelf life

VI. INTERNATIONAL PACKAGING CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, ss.879-882, (Tam Metin Bildiri)

64. Microwave Suspectors: Innovative Active Packaging

VI. INTERNATIONAL PACKAGING CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, (Özet Bildiri)

65. Various Coating Improves Chicken Egg Quality and Minimizes Eggshell Breakage

VI. INTERNATIONAL PACKAGING CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, (Özet Bildiri)

66. Microwave Suspectors: Inovative Active Packaging

VI. Uluslarası Ambalaj Kongresi - 6th International Packaging Congress, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2010, cilt.1, ss.281-289, (Tam Metin Bildiri)

67. Various Coating Improves Chicken Egg Quality and Minimises Eggshell Breakage

VI. Uluslarası Ambalaj Kongresi- 6th International Packaging Congress, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2010, cilt.1, ss.123-132, (Tam Metin Bildiri)

68. Geleneksel Yumurta ve Yumurta Ürünleri Traditional Egg and Egg Products

The 1’xxst International Traditional Foods from Adriatic to Caucasus., Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Haziran 2010, (Tam Metin Bildiri)

69. Traditional Egg and Egg Products

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Haziran 2010, (Özet Bildiri)

70. Geleneksel Yumurta ve Yumurta Ürünleri

1. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu - 1'st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.411-412, (Tam Metin Bildiri)

71. Et ve ürünlerinde Oksijen Tutucuların Kullanımı

Ambalaj 2009 Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 13 Kasım 2009, ss.169-175, (Tam Metin Bildiri)

72. Gıdaların Aktif Ambalajlama Sistemlerindeki Gelişmeler

Ambalaj 2009 Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 13 Kasım 2009, ss.105-110, (Tam Metin Bildiri)

73. Nanopartikul Kullanılarak Kitosan Filmlerin Bariyer Özelliklerinin Geliştirilmesi

Ambalaj 2009 Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 13 Kasım 2009, ss.283-286, (Tam Metin Bildiri)

74. Taze Meyve ve Sebzelerde Ambalaj Çözümü: Mikroperfore Filmler

Ambalaj 2009 Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 13 Kasım 2009, ss.259-263, (Tam Metin Bildiri)

75. Ambalaj Sektörüne Etki Eden Faktörler ve Gelecek

Ambalaj 2009 Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 13 Kasım 2009, ss.385-388, (Tam Metin Bildiri)

76. Ultrases Uygulamalarının Taze Çileğin Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi

VI. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.555-557, (Tam Metin Bildiri)

77. Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Muhafazası ve İşlenmesine Yönelik Alternatif Uygulamalar

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2009, ss.405-408, (Tam Metin Bildiri)

78. Novel Techniques of Measurement of Chemical and Physical Properties in Shell Eggs during Storage Period

The XIII European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products, Turku, Finlandiya, 21 - 25 Haziran 2009, (Özet Bildiri)

79. Effect of Equlibrium Modified Atmosphere Packaging on Strawberry Shelf Life

V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.2, ss.879-882, (Özet Bildiri)

80. Consumer Complaints and Accidents Related to Foods and Drinks Packaging

V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.2, ss.1117-1118, (Özet Bildiri)

81. Shelf Life Extension of the Cherry Using Various Edible Coatings

V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.1, ss.343-350, (Özet Bildiri)

82. Improving The Anthocyanin Ascorbic Acid and Color Content with various Edible Coating

V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.2, ss.1113-1114, (Özet Bildiri)

83. Application of the Essential Oil Added Edible Coatings on the Roasted Hazeknut

V. International Packaging Congress and Exhibition, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Kasım 2007, cilt.1, ss.259-261, (Özet Bildiri)

84. Kirazın Raf Ömrü Arttırmada Kitosan Kaplama Materyalinin Etkinliği

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, cilt.1, ss.137-139, (Özet Bildiri)

85. Kitosan Kaplama Materyalinin Yumurtanın Kabuk Mukavemetini Geliştirmede Etkinliği

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, cilt.1, ss.875, (Özet Bildiri)

86. Meyve Ve Sebzelerin Raf Ömrünü Arttırmada Ozonlamanın Etkinliği

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, cilt.1, ss.879-880, (Özet Bildiri)
Kitaplar 11

2. Lipitler

Gıda Kimyasının Temelleri, Prof.Dr. Cengiz CANER, Editör, Sidas, İzmir, ss.97-139, 2019

3. Su

Gıda Kimyasının Temelleri, Prof.Dr. Cengiz CANER, Editör, Sidas Yayınları, İzmir, ss.1-43, 2019

4. Proteinler

Gıda Kimyasının Temelleri, Prof.Dr. Cengiz CANER, Editör, Sidas Medya Ltd Sti., İzmir, ss.147-203, 2019

5. Fenolikler ve Renk Maddeleri

Gıda Kimyasının Temelleri, Cengiz Caner, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.241-271, 2019

6. 9. Mineraller

Gıda Kimyasının Temelleri, Prof. Dr. Cengiz CANER, Editör, SİDAS Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.313-335, 2019

7. Proteinler

Gıda Kimyasının Temelleri, Cengiz CANER, Editör, SİDAS, İzmir, ss.147-203, 2019

8. Enzimler

Gıda Kimyasının Temelleri, Cengiz Caner, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., Çanakkale, ss.209-240, 2019

9. Karbonhidratlar

Gıda Kimyasının Temelleri, Cengiz Caner, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., Çanakkale, ss.47-95, 2019

10. 8. Vitaminler,

Gıda Kimyasının Temelleri, Prof. Dr. Cengiz CANER, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.273-312, 2019

11. Fundamentals of the Sorption (Scalping) Phenomena in Packaged Foods

Reference Module in Food Science, Robertson G,, Editör, Elsevier Inc., London, ss.1-12, 2018
Metrikler

Yayın

231

Yayın (WoS)

61

Yayın (Scopus)

61

Atıf (WoS)

2031

H-İndeks (WoS)

27

Atıf (Scopus)

2437

H-İndeks (Scopus)

28

Atıf (Scholar)

734

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (Sobiad)

15

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

24

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

14

Açık Erişim

26
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları