Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • 2017 - 2024 Doktora

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

  • 2014 - 2016 Yüksek Lisans

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Türkiye

  • 2009 - 2014 Lisans

    Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

  • 2016 Yüksek Lisans

    SPONTAN VE SAF MAYA FERMENTASYONLARININ CABERNET SAUVIGNON ÜZÜMLERİNDEN ELDE EDİLEN KIRMIZI ŞARAPLARIN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği