Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

ANTİMİKROBİYAL AJAN OLARAK Metschnikowia pulcherrima

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ V. LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONGRESİ 2021, 04 Kasım 2021 - 05 Mayıs 2022, ss.38, (Özet Bildiri)

New Trends in Winemaking: The Effects of Non-Saccharomyces Yeasts on Wine Aroma

The 35th International Specialised Symposium on Yeasts, Antalya, Türkiye, 21 - 25 Ekim 2019, ss.129, (Özet Bildiri)

Cork stoppers and alternative wine closures

International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1139, (Tam Metin Bildiri)

Volatile compounds and sensorial profiles of young Karalahna and Cabernet Sauvignon wines produced by spontaneous and pure yeast fermentation techniques

International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.964, (Tam Metin Bildiri)

Effect of Spontaneous and Inoculated Fermentations on Anthocyanins and Phenolics of Cabernet Sauvignon Wines

8th International Congress Pigments in Food, Cluj-Napoca, Romanya, 28 Haziran - 01 Temmuz 2016, ss.83, (Tam Metin Bildiri)

Şarap Üretiminde Yeni Yöntemlerin Uygulanması

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.114, (Tam Metin Bildiri)

Gıda Güvenliği ve Tüketici Sağlığı Açısından Şarap

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.114-115, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

28

Atıf (WoS)

41

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

36

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

52

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

3

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

11

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları