SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
“Bozcaada’ya özgü Vasilaki üzümlerinden üretilen beyaz şarapların uçucu bileşenleri ve duyusal karakteristiği üzerine fermantasyon tekniğinin etkisi”
Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21 - 23 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
“Farklı üzüm çeşitlerinden üretilen kırmızı şarapların durultulmasında yumurta akı kullanımı: Optimum dozajların belirlenmesi ve toplam monomerik antosiyaninler üzerine etkisi”
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
Indigenous Non-Saccharomyces Yeast Diversity During Spontaneous Fermentation of ‘Karalahna’ and ‘Cabernet Sauvignon’ Grapes"
The 35th International Spacialised Symposium on Yeast., Antalya, Türkiye, 21 - 25 Ekim 2019, ss.128, (Özet Bildiri)
New Trends in Winemaking: The Effects of Non-Saccharomyces Yeasts on Wine Aroma
The 35th International Specialised Symposium on Yeasts, Antalya, Türkiye, 21 - 25 Ekim 2019, ss.129, (Özet Bildiri)
Antimicrobial properties of microwave-assisted extracts of raw bay leaf essential oils and micro/nanoemulsions thereof: Application to fresh orange juice
International Conference of Food Technology and Nutrition, Tetova, Makedonya, 15 - 17 Mayıs 2019, ss.503-505, (Özet Bildiri)
Bitkisel kaynaklı (yabani enginar, Cynara cardunculus L.) rennet kullanılarak üretilen keçi peynirinin bazı özelliklerinin belirlenmesi
2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, ss.139-140, (Tam Metin Bildiri)
Microwave-assisted hydrodistillation of essential oils from dried lavender leaves and their stabilization by micro/nanoemulsions
Bioflavour 2018, Frankfurt, Almanya, 18 - 21 Eylül 2018, ss.121-122, (Tam Metin Bildiri)
Cork stoppers and alternative wine closures
International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1139, (Tam Metin Bildiri)
Volatile compounds and sensorial profiles of young Karalahna and Cabernet Sauvignon wines produced by spontaneous and pure yeast fermentation techniques
International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.964, (Tam Metin Bildiri)
Çeşitli Durultma Yardımcı Maddelerinin Karalahna ve Karasakız Üzümlerinden Üretilen Kırmızı Şarapların Toplam Antosiyanin ve Fenolik Madde Miktarları Üzerine Etkisi
12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, sa.48, ss.576, (Tam Metin Bildiri)
Çam ve Çiçek Balından Elde Edilen Bal Şaraplarının Uçucu Bileşenleri ve Duyusal Özellikleri
12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, sa.48, ss.493, (Tam Metin Bildiri)
Anthocyanin and Phenolic Profile of Red Wines Obtained from Karalahna Grapes, A Native Grape Variety of Bozcaada (Tenedos), Turkey
8th International Congress Pigments in Food, Cluj-Napoca, Romanya, 28 Haziran - 01 Temmuz 2016, ss.82, (Tam Metin Bildiri)
Effect of Spontaneous and Inoculated Fermentations on Anthocyanins and Phenolics of Cabernet Sauvignon Wines
8th International Congress Pigments in Food, Cluj-Napoca, Romanya, 28 Haziran - 01 Temmuz 2016, ss.83, (Tam Metin Bildiri)
Ticari Maya Kullanımının Karalahna Üzümlerinden Üretilen Kırmızı Şarapların Uçucu Bileşen ve Duyusal Karakteristiği Üzerine Etkisi
Trakya Üniversiteler Birliği Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2016, ss.34, (Özet Bildiri)
Spontan ve Saf Maya Fermentasyon Tekniklerinin Cabernet Sauvignon Üzümlerinden Elde Edilen Kırmızı Şarapların Karakteristik Özellikleri Üzerine Etkileri
Trakya Üniversiteler Birliği Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2016, ss.35, (Özet Bildiri)
Şarap Üretiminde Yeni Yöntemlerin Uygulanması
5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.114, (Tam Metin Bildiri)
Gıda Güvenliği ve Tüketici Sağlığı Açısından Şarap
5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.114-115, (Tam Metin Bildiri)
