-
2022 - Devam Ediyor Lapseki Yöresinde çöğür GF 677 ve Replantpac Rootpac R anacı üzerine aşılı Sırrı şeftali genotipinde kalite ve aroma bileşenlerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
GÜR E. (Yürütücü), ŞEKER M., GÜNDOĞDU M. A., YILMAZ N.
-
2025 - 2028 Trüf Tarım-Ormancılıgı Yenilik Ve Güçlendirme
-
2025 - 2027 Launch-Inno-Lab
-
2025 - 2027 Europen clean air ruminant: Curriculum to mitigate carboN emissions by innovative interventions for Net-Zep future
-
2025 - 2025 Bayramiç Beyazı Tiplerinde Moleküler Filogenetik Analiz
-
2024 - 2025 Lapseki'de Tarımsal Teşviklerin Şeftali Üretim Verimliliği Üzerine Etkisinin İncelenmesi
-
2024 - 2024 STEM and Culinary
Erasmus Projesi , Erasmus Projesi, Avrupa Düzeyi
Arslan H. (Yürütücü), Taşpınar O., Köse Z. C., Gür E.
-
2022 - 2023 AKÇAGÜL 77 YENİ ELMA ÇEŞİDİNİN POMOLOJİK ÖZELLİKLERİ ve UÇUCU AROMA BİLEŞİKLERİNİN BELİRLENMESi
-
2020 - 2021 Mühendis Olmaya Adım Adım
-
2018 - 2020 ÖRTÜ ALTI YETİŞTİRİCİLİĞİNDE GÜNEŞ ENERJİSİNİN SULAMADA KULLANIMI VE MARUL BİTKİSİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
-
2018 - 2019 Mühendis Olmaya Adım Adım
-
2018 - 2019 Peyzaj Uygulamalarında Sık Kullanılan 4 Farklı Serin İklim Çim Tohumunun Farklı Yetiştirme Ortamlarına Gösterecekleri Tepkimelerin Belirlenmesi
-
2015 - 2019 Şeftali-Nektarinlerde Aroma Biyosentez Genlerinin Karakterizasyonu, Dönemsel Aroma Gelişiminin İzlenmesi ve Aroma Yapısını Kontrol Eden Genlerle İlişkili QTL’lerin Saptanması
-
2010 - 2014 Lapseki yöresinde nektarin ve şeftalinin beslenme durumunun belirlenmesi ve fertigation tavsiyelerinin yapılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
SOYERGİN S. (Yürütücü), EKİNCİ N., GÜR E.
-
2010 - 2013 Yerel Şeftali Ve Nektarin Genotiplerinin Genetik Ve Aromatik Özelliklerinin Belirlenmesi, Yeni Çeşit, Anaç Islahı Açısından Oluşturulan Populasyonların Değerlendirilmesi,
TÜBİTAK Projesi
-
2008 - 2012 Salihli (0900 Ziraat) Kiraz Çeşidinde Yapılan GA3 Uygulamalarının Çiçek Tomurcuğu Oluşumu, Çiçek Organ Taslaklarının Farklılaşması ve Çiçeklenmesine Etkileri üzerine Araştırmalar
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ENGİN H. (Yürütücü), AKÇAL A., GÖKBAYRAK Z., GÜR E.
-
2004 - 2009 Değişik Dozlarda CaCI2 ve Ca(NO3)2 Uygulamalarının 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
DELİCE A. (Yürütücü), EKİNCİ N., GÜR E., ÖZDÜVEN F.
-
2004 - 2009 Çanakkale Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Bazı Şeftali Türlerinin Fenolojik ve Pomolojik Özelliklerinin Saptanması Üzerine Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
GÜR E. (Yürütücü), EKİNCİ N., DELİCE A., ÖZDÜVEN F. F.
-
2003 - 2008 Lapseki Yöresinde Yetiştirilen 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Kalite Özellikleri ve Etkileyen Faktörlerin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
EKİNCİ N. (Yürütücü), GÜR E., DELİCE A., ÖZDÜVEN F.