-
2022 - Present Lapseki Yöresinde çöğür GF 677 ve Replantpac Rootpac R anacı üzerine aşılı Sırrı şeftali genotipinde kalite ve aroma bileşenlerinin belirlenmesi
Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Other
GÜR E. (Executive), ŞEKER M., GÜNDOĞDU M. A., YILMAZ N.
-
2025 - 2028 Trüf Tarım-Ormancılıgı Yenilik Ve Güçlendirme
Horizon Europe Project , Horizon Europe Project
Çelik K. (Executive), Gür E., Baytekin H., Kalmış H.
-
2025 - 2027 Launch-Inno-Lab
Erasmus Project , Erasmus Project, European Level
Çelik K. (Executive), Baytekin H., Gür E., Çelik H.
-
2025 - 2027 Europen clean air ruminant: Curriculum to mitigate carboN emissions by innovative interventions for Net-Zep future
Erasmus Project , Erasmus Project, European Level
Çelik K. (Executive), Baytekin H., Gür E., Çelik H.
-
2025 - 2025 Bayramiç Beyazı Tiplerinde Moleküler Filogenetik Analiz
-
2024 - 2025 Lapseki'de Tarımsal Teşviklerin Şeftali Üretim Verimliliği Üzerine Etkisinin İncelenmesi
Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Other
Tarı Özgür M. (Executive), Gür E., Ketenciler S.
-
2024 - 2024 STEM and Culinary
Erasmus Project , Erasmus Project, European Level
Arslan H. (Executive), Taşpınar O., Köse Z. C., Gür E.
-
2022 - 2023 AKÇAGÜL 77 YENİ ELMA ÇEŞİDİNİN POMOLOJİK ÖZELLİKLERİ ve UÇUCU AROMA BİLEŞİKLERİNİN BELİRLENMESi
-
2020 - 2021 Mühendis Olmaya Adım Adım
-
2018 - 2020 ÖRTÜ ALTI YETİŞTİRİCİLİĞİNDE GÜNEŞ ENERJİSİNİN SULAMADA KULLANIMI VE MARUL BİTKİSİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
-
2018 - 2019 Mühendis Olmaya Adım Adım
-
2018 - 2019 Peyzaj Uygulamalarında Sık Kullanılan 4 Farklı Serin İklim Çim Tohumunun Farklı Yetiştirme Ortamlarına Gösterecekleri Tepkimelerin Belirlenmesi
-
2015 - 2019 Şeftali-Nektarinlerde Aroma Biyosentez Genlerinin Karakterizasyonu, Dönemsel Aroma Gelişiminin İzlenmesi ve Aroma Yapısını Kontrol Eden Genlerle İlişkili QTL’lerin Saptanması
-
2010 - 2014 Lapseki yöresinde nektarin ve şeftalinin beslenme durumunun belirlenmesi ve fertigation tavsiyelerinin yapılması
Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Research Project
SOYERGİN S. (Executive), EKİNCİ N., GÜR E.
-
2010 - 2013 Yerel Şeftali Ve Nektarin Genotiplerinin Genetik Ve Aromatik Özelliklerinin Belirlenmesi, Yeni Çeşit, Anaç Islahı Açısından Oluşturulan Populasyonların Değerlendirilmesi,
TUBITAK Project
-
2008 - 2012 Salihli (0900 Ziraat) Kiraz Çeşidinde Yapılan GA3 Uygulamalarının Çiçek Tomurcuğu Oluşumu, Çiçek Organ Taslaklarının Farklılaşması ve Çiçeklenmesine Etkileri üzerine Araştırmalar
Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Research Project
ENGİN H. (Executive), AKÇAL A., GÖKBAYRAK Z., GÜR E.
-
2004 - 2009 Değişik Dozlarda CaCI2 ve Ca(NO3)2 Uygulamalarının 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi
Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Research Project
DELİCE A. (Executive), EKİNCİ N., GÜR E., ÖZDÜVEN F.
-
2004 - 2009 Çanakkale Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Bazı Şeftali Türlerinin Fenolojik ve Pomolojik Özelliklerinin Saptanması Üzerine Bir Araştırma
Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Research Project
GÜR E. (Executive), EKİNCİ N., DELİCE A., ÖZDÜVEN F. F.
-
2003 - 2008 Lapseki Yöresinde Yetiştirilen 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Kalite Özellikleri ve Etkileyen Faktörlerin Araştırılması
Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Research Project
EKİNCİ N. (Executive), GÜR E., DELİCE A., ÖZDÜVEN F.