Yayınlar & Eserler

Makaleler 8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 6

1. Sürdürülebilir Gastronomide Yeni Bir Anlayış: Dikey Tarım Uygulamaları

21. Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2021, ss.1736-1742, (Tam Metin Bildiri)

2. YEŞİL NESİL RESTORANLARA YÖNELİK MÜŞTERİ YORUMLARININ İÇERİK ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ

Conference on Managing Tourism across Continents (MTCON), Türkiye, 02 Eylül 2020, (Tam Metin Bildiri)

3. Industry 4.0 vs. Tourism 4.0

INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ADVANCEMENTS IN INFORMATION SCIENCESAND TECHNOLOGIES (AIST 18), 5 - 09 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)

4. Web 1.0’dan Web 3.0’a Yiyecek ve İçecek Endüstrisi

Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)

5. Anadolu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Özyeterliklerine Yönelik Nitel Bir Araştırma

THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.306-316, (Tam Metin Bildiri)

6. Turizm İşletmelerinde Yönetsel Ergonomi: Balıkesir İli Örneği

19. Ulusal Ergonomi Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2013, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 6

1. Afyonkarahisar'da Gastronomi ve Tarım-Hayvancılık

Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı, Sandıkçı, Hüseyin, Editör, Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Yayınları, Afyonkarahisar, ss.47-62, 2023

2. Şehir Pazarlamasında Gastronomi

Turizm ve Şehir Pazarlaması, Ünal Aydın, Çelen Onur, Çilesiz Emre, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.289-298, 2023

3. Akıllı Menü

Gastro Teknoloji, Erdem Ahmet, Barakazı Mahmut, Göktaş Levent Selman, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.101-114, 2023

4. Afyonkarahisar'da Gastronomi ve Sürdürülebilirlik

Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı, Sandıkcı, Mustafa, Editör, Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Yayınları, Afyonkarahisar, ss.63-70, 2023

5. Destinasyon Yönetiminde Dijital Gastronomi

Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar, Karasakal, Sezer; Doğan, Oğuz, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.119-136, 2021

6. Agro-Turizm

Ekoturizmi Anlamak, Özgen Çiğdemli, Aslı Özge, Editör, Detay Yayıncılık, ss.255-261, 2021
Metrikler

Yayın

20

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

2

Atıf (WoS)

2

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

8

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

106

H-İndeks (Scholar)

5

Atıf (TrDizin)

20

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Sobiad)

56

H-İndeks (Sobiad)

5

Proje

1