Makaleler
8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (2)
8. Ekonomik Açıdan Rusya’ya Uygulanan Yaptırımlar ve Türkiye İle Yaşanan Uçak Krizinin Etkileri
JOURNAL OF THE HUMAN AND SOCIAL SCIENCE RESEARCHES
, cilt.5, sa.7, ss.2134-2143, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
6
3. Industry 4.0 vs. Tourism 4.0
INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ADVANCEMENTS IN INFORMATION SCIENCESAND TECHNOLOGIES (AIST 18), 5 - 09 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)
4. Web 1.0’dan Web 3.0’a Yiyecek ve İçecek Endüstrisi
Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
6
1. Afyonkarahisar'da Gastronomi ve Tarım-Hayvancılık
Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı, Sandıkçı, Hüseyin, Editör, Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Yayınları, Afyonkarahisar, ss.47-62, 2023
2. Şehir Pazarlamasında Gastronomi
Turizm ve Şehir Pazarlaması, Ünal Aydın, Çelen Onur, Çilesiz Emre, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.289-298, 2023
3. Akıllı Menü
Gastro Teknoloji, Erdem Ahmet, Barakazı Mahmut, Göktaş Levent Selman, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.101-114, 2023
4. Afyonkarahisar'da Gastronomi ve Sürdürülebilirlik
Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı, Sandıkcı, Mustafa, Editör, Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Yayınları, Afyonkarahisar, ss.63-70, 2023
5. Destinasyon Yönetiminde Dijital Gastronomi
Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar, Karasakal, Sezer; Doğan, Oğuz, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.119-136, 2021
6. Agro-Turizm
Ekoturizmi Anlamak, Özgen Çiğdemli, Aslı Özge, Editör, Detay Yayıncılık, ss.255-261, 2021