Desteklenen Projeler
-
2018 - 2021 Adult training course for small farmers on ecological and urban agriculture (ECOAGRI)
-
2018 - 2021 ECOFAR-Development of managerial and entrepreneurial skills of young eco-farmers via joint vet curricula, enhanced qualification profile, assessment standard and sustainable cooperation synergies
-
2019 - 2020 ÇOMÜ-ÇTB Kaliteli Gıda Üretiminde Mesleki Eleman Niteliğinin Artırılması İçin El Ele Veriyor
CB Strateji ve Bütçe Başkanlığı (Kalkınma Bakanlığı) Projesi
Çolakoğlu F. (Yürütücü), Çardak M. (Yürütücü), Yıldırım P., Ormancı H. B., Türker G., Arifoğlu N.
-
2017 - 2020 Supporting access to training and qualification of people with disabilities through development of VET course on Ecological Vegetable Gardening based on ECVET learning outcomes /ECOGARD/
-
2017 - 2019 Empowering Public Food Procurement
-
2017 - 2018 Portakal Kabuğundan Elde Edilen Ucucu Yağ Katkısının Bıldırcın Büyüme Performansı Bazı Kan Parametreleri ve Yumurta Kalitesine Etkisinin Belirlenmesi
-
2015 - 2016 Organojelasyon Tekniğini Kullanarak Tahin Helvasında Yağ Sızması Probleminin Giderilmesi
-
2014 - 2016 PREPARING FOR THE FUTURE – EUROPEAN E-LEARNING TRAINIG ON THE CODE OF GOOD ORGANIC RETAILING PRACTICE
-
2013 - 2015 ECVET-BASED TRAINING OF TRAINERS IN ORGANIC FOOD RETAILING TO ‘ECOQUALIFY’ QUALITY ASSURANCE SYSTEM ECVET-ECOQUALIFY
-
2010 - 2012 IMPLEMENTATION OF A QUALITY ASSURANCE SYSTEM FOR TRAINING IN ORGANIC FOOD RETAIL (EcoQualify III)
-
2005 - 2008 Türkiye de Üretilen Balık Yemlerinin Çevresel Etkileri
-
2005 - 2006 Gıda Teknolojisi Öğrencileri İçin Görev Başı Eğitim