Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • 2012 - 2017 Doktora

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

  • 2009 - 2012 Yüksek Lisans

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

  • 2005 - 2009 Lisans

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

  • 2017 Doktora

    Beyaz Nektarin Kalitesinin Isıl Olmayan Muhafaza Yöntemleriyle Korunması ve Görüntü İşleme Teknikleriyle Değerlendirilmesi

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

  • 2012 Yüksek Lisans

    Kaşar Peynirinin Bileşim, Proteoliz, Fonksiyonel ve Duyusal Özellikleri Üzerine İnek, Koyun ve Keçi Sütü Kullanımının Etkisi

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

Yabancı Diller

  • B2 Orta Üstü İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

  • 2014Tarım ve Gıda Bilimleri Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi

    Eğitim Yönetimi ve Planlama , Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi & TÜBİTAK-BİDEP-2237

  • 2013Advanced Course. "Innovative packaging for fresh and lightly processed fruits and vegetables"

    Eğitim Yönetimi ve Planlama , CIHEAM (Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza, SPAIN)