Eğitim Bilgileri
-
2012 - 2017 Doktora
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2009 - 2012 Yüksek Lisans
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2005 - 2009 Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2017 Doktora
Beyaz Nektarin Kalitesinin Isıl Olmayan Muhafaza Yöntemleriyle Korunması ve Görüntü İşleme Teknikleriyle Değerlendirilmesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
-
2012 Yüksek Lisans
Kaşar Peynirinin Bileşim, Proteoliz, Fonksiyonel ve Duyusal Özellikleri Üzerine İnek, Koyun ve Keçi Sütü Kullanımının Etkisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
Yabancı Diller
-
B2 Orta Üstü İngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
-
2014Tarım ve Gıda Bilimleri Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi
Eğitim Yönetimi ve Planlama , Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi & TÜBİTAK-BİDEP-2237
-
2013Advanced Course. "Innovative packaging for fresh and lightly processed fruits and vegetables"
Eğitim Yönetimi ve Planlama , CIHEAM (Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza, SPAIN)