-
2020 - 2021 Türkiyede Yetiştirilen ve Ticari Önemi Olan Fındıkların Kızılötesi Spektroskopisi ve Kemometri Kullanılarak Hızlı Tür Tayini
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
AYVAZ H. (Yürütücü), MORTAŞ M., TEMİZKAN R., Nazlım B. A.
-
2019 - 2021 Kızılötesi Spektroskopisi ile Tatlı Kırmızı Biber Salçasının Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
UYSAL PALA Ç. (Yürütücü), Günay E., Nazlım B. A., AYVAZ H., TEMİZKAN R., Doğan M. A.
-
2018 - 2019 Yoğurtlarda Bitkisel Yağ Tağşişinin Yakın ve Orta Kızılötesi Spektroskopisi Kullanılarak Tespit Edilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
AYVAZ H. (Yürütücü), Doğan M. A., TEMİZKAN R., Can A.
-
2017 - 2019 Sıvı Yumurta Sarısının Fonksiyonel ve Teknolojik Özelliklerinin İyileştirilmesi
-
2015 - 2019 Enzim Modifiye Yumurta Ürünlerinin Fonksiyonel ve Reolojik karakteristiklerinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
-
2015 - 2018 Sıvı Yumurta Ürünlerinin Ultrases Tekniği ile Muamelesi ve Fonksiyonel ile Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YÜCEER M. (Yürütücü), CANER C., TEMİZKAN R.
-
2016 - 2017 Beyaz Nektarin Kalitesinin Isıl Olmayan Muhafaza Yöntemleriyle Korunması ve Görüntü İşleme Teknikleriyle Değerlendirilmesi
-
2015 - 2015 Gıdalarda Mikotoksin Analiz Laboratuarı Altyapı Projesi
-
2010 - 2013 Yumurtanın Aktif Ambalajlama ve Yeni Muhafaza Yöntemleri ile Raf Ömrünün Arttırılması