Desteklenen Projeler
-
2020 - 2021 Türkiyede Yetiştirilen ve Ticari Önemi Olan Fındıkların Kızılötesi Spektroskopisi ve Kemometri Kullanılarak Hızlı Tür Tayini
-
2019 - 2021 Kızılötesi Spektroskopisi ile Tatlı Kırmızı Biber Salçasının Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
UYSAL PALA Ç. (Yürütücü), Günay E., Nazlım B. A., AYVAZ H., TEMİZKAN R., Doğan M. A.
-
2018 - 2019 Yoğurtlarda Bitkisel Yağ Tağşişinin Yakın ve Orta Kızılötesi Spektroskopisi Kullanılarak Tespit Edilmesi
-
2017 - 2019 Sıvı Yumurta Sarısının Fonksiyonel ve Teknolojik Özelliklerinin İyileştirilmesi
-
2015 - 2019 Enzim Modifiye Yumurta Ürünlerinin Fonksiyonel ve Reolojik karakteristiklerinin Belirlenmesi
-
2015 - 2018 Sıvı Yumurta Ürünlerinin Ultrases Tekniği ile Muamelesi ve Fonksiyonel ile Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2016 - 2017 Beyaz Nektarin Kalitesinin Isıl Olmayan Muhafaza Yöntemleriyle Korunması ve Görüntü İşleme Teknikleriyle Değerlendirilmesi
-
2015 - 2015 Gıdalarda Mikotoksin Analiz Laboratuarı Altyapı Projesi
-
2010 - 2013 Yumurtanın Aktif Ambalajlama ve Yeni Muhafaza Yöntemleri ile Raf Ömrünün Arttırılması