Akademik Unvanlar
-
2021 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Gıda İşleme
-
2016 - 2021 Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Gıda İşleme
-
2015 - 2015 Yrd. Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Gıda İşleme
-
1998 - 2001 Araştırma Görevlisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Yetiştiriciliği
Akademi Dışı Deneyim
-
2001 - 2015
Diğer Kamu Kurumu, Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı, Çanakkale İl Müdürlüğü
-
2001 - 2015 Su Ürünleri Mühendisi
GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI ÇANAKKALE İL MÜDÜRLÜĞÜ
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans Su Ürünleri Üretim Tesislerinin Planlanması
-
Ön Lisans Kalite Yönetim Sistemi ve Standartları
-
Ön Lisans Gıda Hijyeni ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Et ve Ürünleri Analizi II
-
Ön Lisans Gıdalarda Duyusal Değerlendirme
-
Yüksek Lisans Su Ürünleri ve Sağlık
-
Ön Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojileri
-
Yüksek Lisans Çift Kabuklu Yumuşakça Üretimi ve Mevzuat