-
2024 - 2025 Farklı Pişirme Tekniklerinin Kara Midye (Mytilus galloprovincialis) Etinin Bazı Besin Öğeleri Üzerine Etkisi
-
2020 - 2023 Güney Marmara Adalar Bölgesinde Deniz Hıyarı'nın (Holothuria tubulosa) Populasyon Yapısı ve Üreme Döneminin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÇOLAKOĞLU S. (Yürütücü), SOYKAN A. A., KÜNİLİ İ. E.
-
2019 - 2021 Türkiye'de Tüketici Gıda Güvenliği Bilinç Düzeyi Tutum ve Davranışlarının Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÇOLAKOĞLU F. (Yürütücü), ORMANCI H. B., KÜNİLİ İ. E., GÜNGÖR ERTUĞRAL T., ÇOLAKOĞLU S.
-
2018 - 2020 Çanakkale Bölgesinde Mesleki Eğitim Atölyesi ve Gıda İşleme/Analizi Laboratuvar Kurulumu
CB Strateji ve Bütçe Başkanlığı (Kalkınma Bakanlığı) Projesi
Tarhan Kuzu K., Çolakoğlu S., Yüceer M. (Yürütücü)
-
2017 - 2019 Bazı Ekonomik Çift Kabuklu Yumuşakçaların Mineral İçeriği E vitamini, Beta Karoten ve Serbest Radikal Temizleme Aktivitesinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YILDIRIM P. (Yürütücü), ÇOLAKOĞLU S., TÜRKER G., ÇARDAK M., ORMANCI H. B.
-
2017 - 2019 Güney Marmara Denizi Denizkent Bölgesinde Kum Midyesi Chamelea gallina ve Kum Şırlanının Donax trunculus Populasyonunun Yapısı ve Dinamiği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÇOLAKOĞLU S. (Yürütücü), ORMANCI H. B., ÇARDAK M., ARSLAN İHSANOĞLU M., YILDIRIM P., KÜNİLİ İ. E.
-
2008 - 2011 Türkiye'de Sürdürülebilir Çift Kabuklu Üretimi (Sustainable Turkish Shellfish Culture)
TÜBİTAK Projesi , 2236 - Uluslararası Deneyimli Araştırmacı Dolaşımı Destek Programı