Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2021 - Devam Ediyor Prof.Dr.

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Gıda İşleme

  • 2016 - 2021 Doç.Dr.

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Gıda İşleme

  • 2015 - 2015 Yrd.Doç.Dr.

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Gıda İşleme

  • 1998 - 2001 Araştırma Görevlisi

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Yetiştiriciliği

Akademi Dışı Deneyim

  • 2001 - 2015

    Diğer Kamu Kurumu, Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı, Çanakkale İl Müdürlüğü

  • 2001 - 2015 Su Ürünleri Mühendisi

    GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI ÇANAKKALE İL MÜDÜRLÜĞÜ

Verdiği Dersler

  • Yüksek Lisans Su Ürünleri Üretim Tesislerinin Planlanması

  • Ön Lisans Kalite Yönetim Sistemi ve Standartları

  • Ön Lisans Gıda Hijyeni ve Sanitasyon

  • Ön Lisans Et ve Ürünleri Analizi II

  • Ön Lisans Gıdalarda Duyusal Değerlendirme

  • Yüksek Lisans Su Ürünleri ve Sağlık

  • Ön Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojileri

  • Yüksek Lisans Çift Kabuklu Yumuşakça Üretimi ve Mevzuat