-
2024 - Devam Ediyor Tuz Stresinin Semizotu Portulaca oleracea L ve Dereotunda Anethum graveolens L Bazı Büyüme Parametreleri ve Antioksidan Flavonoidlerin Birikimi Üzerindeki Etkisi
-
2023 - Devam Ediyor Solanaceae Familyası Türlerinde Bor Toksisitesine Silisyumun Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
TÜRKMEN C. (Yürütücü), ÇIKILI Y., SARIYER T.
-
2025 - 2026 Farklı Domates Çeşitlerinde Tomato Brown Rugose Fruit Virus ToBRFV Enfeksiyonunun Fizyolojik Parametrelere ve Besin Elementi İçeriklerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Korkmaz S. (Yürütücü), Karanfil A., Sarıyer T., İlay R.
-
2024 - 2024 “Determination of Some Quality Characteristics of Parsley (Petroselinum hortense) and Its Microgreens with Different Seed Applications”
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2021 - 2022 FARKLI SEBZE MİKRO FİLİZLERİNDE EKİM SIKLIĞI UYGULAMALARININ AROMA ÖZELLİKLERİ VE BAZI KALİTE PARAMETRELERİNE ETKİSİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
SARIYER T. (Yürütücü), ALKAN Y., ŞEKER M., GÜNDOĞDU M. A.
-
2020 - 2022 FARKLI AĞAÇ KÜTÜKLERİNİN KAYIN MANTARINDA (Pleurotus ostreatus Jacq Kumm) VERİM ÖNEMLİ UÇUCU AROMA BİLEŞENLERİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
SARIYER T. (Yürütücü), GÜNDOĞDU M. A., KUZUCU F. C., ÇİFTÇİ H. N., ŞAHİN E., ALKAN Y., et al.
-
2020 - 2021 “Farklı Amonyum Nitrat Dozlarında Belirli Çim Tohumlarının Performans Değerlendirmesi”
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ALKAN Y. (Yürütücü), KELKİT A., TÜRKMEN C., SARIYER T.
-
2019 - 2020 BAZI YENİ BİBER ÇEŞİTLERİNİN Capsicum annuum L cv A30706 F1 Capsicum annuum L cv Kılçık F1 Capsicum annuum L cv Bitter F1 BAZI ÖNEMLİ KİMYASAL ÖZELLİKLER BAKIMINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
SARIYER T. (Yürütücü), AKÇAL A., GÜNDOĞDU M. A.