Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Solanaceae Familyası Türlerinde Bor Toksisitesine Silisyumun Etkisi
-
2021 - 2022 FARKLI SEBZE MİKRO FİLİZLERİNDE EKİM SIKLIĞI UYGULAMALARININ AROMA ÖZELLİKLERİ VE BAZI KALİTE PARAMETRELERİNE ETKİSİ
-
2020 - 2022 FARKLI AĞAÇ KÜTÜKLERİNİN KAYIN MANTARINDA (Pleurotus ostreatus Jacq Kumm) VERİM ÖNEMLİ UÇUCU AROMA BİLEŞENLERİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
SARIYER T. (Yürütücü), GÜNDOĞDU M. A., KUZUCU F. C., ÇİFTÇİ H. N., ŞAHİN E., ALKAN Y., et al.
-
2020 - 2021 “Farklı Amonyum Nitrat Dozlarında Belirli Çim Tohumlarının Performans Değerlendirmesi”
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ALKAN Y. (Yürütücü), KELKİT A., TÜRKMEN C., SARIYER T.
-
2019 - 2020 BAZI YENİ BİBER ÇEŞİTLERİNİN Capsicum annuum L cv A30706 F1 Capsicum annuum L cv Kılçık F1 Capsicum annuum L cv Bitter F1 BAZI ÖNEMLİ KİMYASAL ÖZELLİKLER BAKIMINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
SARIYER T. (Yürütücü), AKÇAL A., GÜNDOĞDU M. A.