Yayınlar & Eserler

Makaleler 24
Tümü (24)
SCI-E, SSCI, AHCI (13)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (13)
Scopus (12)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (6)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 12

1. The Effect of Nanopackaging on the Quality of Seafood

1st INTERNATIONAL RUMELI CONGRESS ON FOOD AND HEALTH SCIENCES, İstanbul, Türkiye, 28 - 29 Ağustos 2023, ss.25-26, (Özet Bildiri)

2. HEAVY METAL AND PLASTIC POLLUTION IN AQUATIC PRODUCTS LIVING IN ITS NATURAL ENVIRONMENT AND FARMED IN CULTURE ENVIRONMENT

EURO ASIA 8th. INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED SCIENCE, Toskent, Özbekistan, 15 - 16 Mart 2021, ss.160-161, (Özet Bildiri)

3. APPLICATION OF FOOD PACKAGING TECHNIQUES TO FISH AND SHELLFISH

Uluslararası Bilimsel Araştırmalar ve Yenilikçi Çalışmalar Sempozyumu / International Symposium of Scientific Research and Innovative Studies , Balıkesir, Türkiye, 22 - 25 Şubat 2021, ss.144-145, (Özet Bildiri)

6. Effects of protein lipid ration on C loss and growth of juvenile turbot Psetta maxima

2nd INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED BIOLOGICAL SCIENCES Sarajevo, Bosnia and Herzegovina / May 27-31, 2016, 27 - 31 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)

7. Farklı oranlarda prina yağı içerenyemlerin Gökkuşağı Alabalığı Oncorhynchus mykıss W 1792 nın gelişmesi vevücut kompozisyonu üzerine etkisi

1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016)Çukurova University, Congress Center Adana / TURKEYOctober 26-28, 2016, Adana, Türkiye, 26 Ekim - 28 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)
Kitaplar 1

1. NANOPACKING IN SEAFOOD PRODUCTS

Research & Reviews in Engineering, Doç Dr. Vedat Çavuş,Doç Dr. Selahattin Bardak, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.1-25, 2022
Metrikler

Yayın

37

Yayın (WoS)

13

Yayın (Scopus)

12

Atıf (WoS)

249

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

249

Atıf (Sobiad)

9

H-İndeks (Sobiad)

2

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları