Yayınlar & Eserler

Makaleler 14
Tümü (14)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (8)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 6

1. Turizmde “Horror Vacui” Boşluk Korkusu ve Açık Büfe Tasarımları

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi (Çevrimiçi), Sakarya, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2021, ss.81-92, (Tam Metin Bildiri)

2. Antik Mezopotamya’da Biranın İnanç Dünyası Ve Toplumsal Yaşamdaki Önemine Dair Yazınsal Bir Çalışma

3. USVES Uluslararası Sosyal Bilimler ve Eğitim Bilimleri Sempozyumu 10-11 Nisan 2021 Çevrimiçi, İstanbul, Türkiye, 10 - 11 Nisan 2021, ss.305-325, (Tam Metin Bildiri)

3. Turizm ve Karbon Ayak İzi: Türkiye Dünyada Yapılan Çalışmalar Işığında Bir Farkındalık Çalışması

ITTD20- International Travel and Tourism Dynamics 18-20 Ekim 2020 , Ankara, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2020, ss.56-64, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

4. Sanat Turizmini Kültür Turizminden Ayırmak Mümkün mü? Bilbao Guggenheim ve Tazmanya MONA Örnekleri

Conference on Managing Tourism across Continents (MTCON 2020) Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı, İstanbul, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2020, ss.1861-1877, (Tam Metin Bildiri)

5. Olimposlu Tanrılar Sofrada

5. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi Bildirileri (IBAD-2020),Eylül 1-2, 2020 – İstanbul, TÜRKİYE, Türkiye, 1 - 02 Eylül 2020, ss.382-390, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 12

1. Gastronomi, Antikçağ ve Ortaçağda Resim

Gastronomi ve Sanat Bileşenleri, YILMAZ MERAL, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.121-139, 2024

3. Ayva

MEYVELERİN KÜLTÜREL TARİHİ – Tarih, Etimoloji, Arkeobotani, Mitoloji, Sanat ve Din Ekseninde, Akdeniz Defne, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.7-13, 2023

4. Armut

MEYVELERİN KÜLTÜREL TARİHİ – Tarih, Etimoloji, Arkeobotani, Mitoloji, Sanat ve Din Ekseninde, Akdeniz Defne, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-6, 2023

6. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ürün Estetiği

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Atmosfer, Temeloğlu Erdem, Akdeniz Defne, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.35-57, 2021

7. Kalite Evrimi ve Toplam Kalite Yönetimi

KALİTE YÖNETİMİ, Tuna Muharrem, Diker Oğuz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.21-36, 2021

8. Devedikeninden Kengere, Kengerden Enginara - Mütevazı Bir Bitkinin Soyluluk Yolcuğu ve İmgesel Serüveni

Orta Çağ'dan Postmodernizme Sanat Tarihi Okumaları, İlkgül Kaya Zenbilci, Editör, Hiper Yayın, İstanbul, ss.191-211, 2021

9. Why Do Turkish Consumers Drink Turkish Coffee? An Examination of Determinants and Attributes

Theory and Research in Social, Human and Administrative Sciences II, ÖZTÜRK Serdar, ÇALIK Etem, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.173-195, 2020

10. SERVQUAL (Hizmet Kalitesi Ölçüm Modeli)

Hizmet Kalitesi El Kitabı- Ölçekler ve Modeller Üzerine Çalışmalar, Murat Aksu, Oğuz Diker, Erdem Temeloğlu, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-28, 2020

11. Yemek ve Din Üzerine: ”Kutsal Sofralar”

Sanatta Tema: Yemek, Engin Beksaç, Kemal İbrahimzade, Halil Özyiğit, İlgül Kaya Zenbilci, Murat Serdar, Defne Akdeniz, Serra Erdem, Murat Katar, Menekşe Şahin Karadal, Tuğba Gayret, Editör, Hiper Yayın, İstanbul, ss.193-223, 2020

12. Resim Sanatında Gastronomi

Gece Kitaplığı, Ankara, 2017
Ansiklopedide Bölümler 4
Metrikler

Yayın

37

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

195

H-İndeks (Sobiad)

5

Atıf (Diğer Toplam)

20

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları