Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Turizmde “Horror Vacui” Boşluk Korkusu ve Açık Büfe Tasarımları

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi (Çevrimiçi), Sakarya, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2021, ss.81-92

Antik Mezopotamya’da Biranın İnanç Dünyası Ve Toplumsal Yaşamdaki Önemine Dair Yazınsal Bir Çalışma

3. USVES Uluslararası Sosyal Bilimler ve Eğitim Bilimleri Sempozyumu 10-11 Nisan 2021 Çevrimiçi, İstanbul, Türkiye, 10 - 11 Nisan 2021, ss.305-325

Turizm ve Karbon Ayak İzi: Türkiye Dünyada Yapılan Çalışmalar Işığında Bir Farkındalık Çalışması

ITTD20- International Travel and Tourism Dynamics 18-20 Ekim 2020 , Ankara, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2020, ss.56-64 Sürdürülebilir Kalkınma

Sanat Turizmini Kültür Turizminden Ayırmak Mümkün mü? Bilbao Guggenheim ve Tazmanya MONA Örnekleri

Conference on Managing Tourism across Continents (MTCON 2020) Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı, İstanbul, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2020, ss.1861-1877

Olimposlu Tanrılar Sofrada

5. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi Bildirileri (IBAD-2020),Eylül 1-2, 2020 – İstanbul, TÜRKİYE, Türkiye, 1 - 02 Eylül 2020, ss.382-390

Kitap & Kitap Bölümleri

Ayva

MEYVELERİN KÜLTÜREL TARİHİ – Tarih, Etimoloji, Arkeobotani, Mitoloji, Sanat ve Din Ekseninde, Akdeniz Defne, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.7-13, 2023

Armut

MEYVELERİN KÜLTÜREL TARİHİ – Tarih, Etimoloji, Arkeobotani, Mitoloji, Sanat ve Din Ekseninde, Akdeniz Defne, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-6, 2023

Devedikeninden Kengere, Kengerden Enginara - Mütevazı Bir Bitkinin Soyluluk Yolcuğu ve İmgesel Serüveni

Orta Çağ'dan Postmodernizme Sanat Tarihi Okumaları, İlkgül Kaya Zenbilci, Editör, Hiper Yayın, İstanbul, ss.191-211, 2021

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ürün Estetiği

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Atmosfer, Temeloğlu Erdem, Akdeniz Defne, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.35-57, 2021

Kalite Evrimi ve Toplam Kalite Yönetimi

KALİTE YÖNETİMİ, Tuna Muharrem, Diker Oğuz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.21-36, 2021

Why Do Turkish Consumers Drink Turkish Coffee? An Examination of Determinants and Attributes

Theory and Research in Social, Human and Administrative Sciences II, ÖZTÜRK Serdar, ÇALIK Etem, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.173-195, 2020

SERVQUAL (Hizmet Kalitesi Ölçüm Modeli)

Hizmet Kalitesi El Kitabı- Ölçekler ve Modeller Üzerine Çalışmalar, Murat Aksu, Oğuz Diker, Erdem Temeloğlu, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-28, 2020

Yemek ve Din Üzerine: ”Kutsal Sofralar”

Sanatta Tema: Yemek, Engin Beksaç, Kemal İbrahimzade, Halil Özyiğit, İlgül Kaya Zenbilci, Murat Serdar, Defne Akdeniz, Serra Erdem, Murat Katar, Menekşe Şahin Karadal, Tuğba Gayret, Editör, Hiper Yayın, İstanbul, ss.193-223, 2020

Resim Sanatında Gastronomi

Gece Kitaplığı, Ankara, 2017

Ansiklopedide Bölümler

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss., 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss., 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss., 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss., 2022

Metrikler

Yayın

33

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları