-
2023 - Devam Ediyor Farklı Esansiyel Yağların ve Etanolik Bitki Özütlerinin Balık Patojenleri Üzerine in vitro Antimikrobiyal Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
YILMAZ S. (Yürütücü), KAHRAMAN YILMAZ D., KESBIÇ F. I.
-
2025 - 2027 Sazan Balığından (Cyprinus carpio) Toz Balık Çorbası Üretimi ve Kalite Parametrelerinin Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kahraman Yılmaz D. (Yürütücü), Berik N.
-
2023 - 2027 Tr.Aqua: Gıda Arzı Güvenliği Çerçevesinde Su Ürünlerinde Yenilikçi Ve Sürdürülebilir Uygulamalar-Gökkuşağı Alabalıklarından (Oncorhynchus mykiss) Aday Probiyotik Mayaların İzolaysonu ve Probiyotik Etkilerinin Araştırılması
TÜBİTAK Projesi , 1004 - Mükemmeliyet Merkezi Destek Programı FAZ I
Didinen B. I.(Yürütücü), Aybal Yiğit N. Ö., Metin S., Keskin E., Sevgili H., Yılmaz S., et al.
-
2024 - 2025 Su Ürünleri Salatalarından Izole Edilen Enterobacteriaceae Üyelerinin Antibiyotik Dirençliliklerinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2020 - 2023 Bazı Tuzlanmış Su Ürünlerinde Antibiyotiklere Dirençli Bakterilerin Belirlenmesi ve Genetik Karakterizasyonu
-
2021 - 2022 ZEYTİN KARASUYUNUN BALIKLARDAN İZOLE EDİLMİŞ PATOJENİK VE PATOJENİK OLMAYAN BAKTERİLER ÜZERİNE ANTİBAKTERİYEL ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
YILMAZ S. (Yürütücü), KAHRAMAN YILMAZ D., ÇELİK E. Ş., ODABAŞI D. A.
-
2020 - 2022 Çanakkalede Satılan Midye Dolmalardan S. aureus İzolasyonu ve Antibiyotik Direncinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
BERİK N. (Yürütücü), KAHRAMAN YILMAZ D.
-
2009 - 2010 Köpekbalığı Etinden Deneysel Sosis ve Sucuk Yapılarak Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
BERİK N. (Yürütücü), KAHRAMAN D., KAHRAMAN YILMAZ D.
-
2025 - Devam Ediyor Kefal Balığı (Mugil cephalus) Etinden Pancar Tozu Katkılı Sosis Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Ar-Ge Projesi , Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Temel Bilimleri, Türkiye
-
2025 - Devam Ediyor Zeytin Yaprağı (Olea europaea L.) Ekstraktı Katkılı Kaplamanın Soğuk Muhafaza Koşullarında (+4 ℃) Levrek (Dicentrarchus labrax) Filetolarının Duyusal ve Mikrobiyal Kalitesine Etkileri
Ar-Ge Projesi , Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Temel Bilimleri, Türkiye
-
2024 - 2025 Su Ürünleri Salatalarından İzole Edilen Enterobacteriaceae Üyelerinin Antibiyotik Dirençliliklerinin Belirlenmesi
Ar-Ge Projesi , Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Temel Bilimleri, Türkiye