Desteklenen Projeler

Desteklenen Projeler 8
Öğrenci Projeleri 3
  • 2025 - Devam Ediyor Kefal Balığı (Mugil cephalus) Etinden Pancar Tozu Katkılı Sosis Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

    Ar-Ge Projesi , Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Temel Bilimleri, Türkiye

  • 2025 - Devam Ediyor Zeytin Yaprağı (Olea europaea L.) Ekstraktı Katkılı Kaplamanın Soğuk Muhafaza Koşullarında (+4 ℃) Levrek (Dicentrarchus labrax) Filetolarının Duyusal ve Mikrobiyal Kalitesine Etkileri

    Ar-Ge Projesi , Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Temel Bilimleri, Türkiye

  • 2024 - 2025 Su Ürünleri Salatalarından İzole Edilen Enterobacteriaceae Üyelerinin Antibiyotik Dirençliliklerinin Belirlenmesi

    Ar-Ge Projesi , Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Temel Bilimleri, Türkiye