Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Farklı Esansiyel Yağların ve Etanolik Bitki Özütlerinin Balık Patojenleri Üzerine in vitro Antimikrobiyal Etkisinin Araştırılması
-
2023 - 2027 Tr.Aqua: Gıda Arzı Güvenliği Çerçevesinde Su Ürünlerinde Yenilikçi Ve Sürdürülebilir Uygulamalar-Gökkuşağı Alabalıklarından (Oncorhynchus mykiss) Aday Probiyotik Mayaların İzolaysonu ve Probiyotik Etkilerinin Araştırılması
TÜBİTAK Projesi
Didinen B. I.(Yürütücü), Aybal Yiğit N. Ö., Metin S., Keskin E., Sevgili H., Yılmaz S., et al.
-
2024 - 2025 Su Ürünleri Salatalarından Izole Edilen Enterobacteriaceae Üyelerinin Antibiyotik Dirençliliklerinin Belirlenmesi
-
2020 - 2023 Bazı Tuzlanmış Su Ürünlerinde Antibiyotiklere Dirençli Bakterilerin Belirlenmesi ve Genetik Karakterizasyonu
-
2021 - 2022 ZEYTİN KARASUYUNUN BALIKLARDAN İZOLE EDİLMİŞ PATOJENİK VE PATOJENİK OLMAYAN BAKTERİLER ÜZERİNE ANTİBAKTERİYEL ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YILMAZ S. (Yürütücü), KAHRAMAN YILMAZ D., ÇELİK E. Ş., ODABAŞI D. A.
-
2020 - 2022 Çanakkalede Satılan Midye Dolmalardan S. aureus İzolasyonu ve Antibiyotik Direncinin Araştırılması
-
2009 - 2010 Köpekbalığı Etinden Deneysel Sosis ve Sucuk Yapılarak Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi