SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Evaluation of the Antimicrobial Effects of Olive Mill Wastewater Extract Against Food Spoiling/Poisoning, Fish-Pathogenic and Non-Pathogenic Microorganisms
MICROORGANISMS
, cilt.12, sa.2216, ss.1-13, 2024 (SCI-Expanded)
Isolation, Identification, and Pathogenicity of Vibrio gigantis Retrieved from European Seabass (Dicentrarchus labrax) Farmed in Türkiye
ANIMALS
, cilt.13, sa.22, ss.1-16, 2023 (SCI-Expanded)
Sensory, Chemical and Microbiological Properties of Trout Sausage (Fermented Sucuk)
Aquatic Sciences and Engineering
, cilt.37, sa.4, ss.188-194, 2022 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Investigation of Antibacterial Effects of Different Plant Extracts and Essential Oils on Bacteria Isolated from Lakerda Products
COMU Journal of Marine Sciences and Fisheries
, cilt.6, sa.1, ss.44-55, 2023 (Hakemli Dergi)
Metagenomic characterization of planktonic communities during a mucilage event in the Çanakkale Strait (Dardanelles), Turkey
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
, cilt.6, sa.3, ss.421-427, 2021 (Hakemli Dergi)
Quality determination of experimental sausage production from shark meat
Marine Science and Technology Bullutein
, cilt.2, sa.2, ss.1-4, 2013 (Hakemli Dergi)
Geleneksel Beyaz Ekmeğe Spirulina Katkısının Değerlendirilmesi
Hasad Gıda
, cilt.314, ss.42-45, 2011 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
"Antibiotic-resistant bacteria in convenience seafood products".
2 nd Aquatic Biotechnology Symposium 13-14 October 2021 Istanbul, TURKEY, İstanbul, Türkiye, 13 - 14 Ekim 2021, ss.40
Alabalık Oncorhynchus Mykiss Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi Ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi
2.Ulusal Alabalık Sempozyumu, Karaman, Türkiye, 6 - 08 Temmuz 2010, ss.1-2
Kitap & Kitap Bölümleri
Çanakkale'de Çift Kabuklu Yumuşakça İşlemeciliği
ÇANAKKAELE'DE SU ÜRÜNLERİ BALIKÇILIK VE DENİZCİLİK, Prof.Dr.Uğur Özekinci,Prof.Dr.Ekrem Şanver Çelik,Arş. Gör. Yusuf Şen, Editör, Nobel Yayınevi, Çanakkale, ss.379-392, 2023
Çanakkale Sardalyasının İşlenmesi ve Tüketim Önerileri
ÇANAKKAELE'DE SU ÜRÜNLERİ BALIKÇILIK VE DENİZCİLİK, Prof.Dr.Uğur Özekinci,Prof.Dr.Ekrem Şanver Çelik,Arş. Gör. Yusuf Şen, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.337-351, 2023