SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
DETERMINATION OF THE RELATIONSHIP AMONG RAW COW MILK COMPOSITION AND SOMATIC CELL COUNT OBTAİN FROM MILK COLLECTION CENTRES
JOURNAL OF SCIENTIFIC PERSPECTIVES
, cilt.2, sa.2, ss.23-31, 2018 (Hakemli Dergi)
DETERMINATION OF THE RELATIONSHIP AMONG RAW COW MILK COMPOSITION AND SOMATIC CELL COUNT OBTAİN FROM MILK COLLECTION CENTRES
JOURNAL OF SCIENTIFIC PERSPECTIVES
, cilt.2, sa.2, ss.23-31, 2018 (Hakemli Dergi)
Probiyotikler Konusunda Tüketicilerin İlgi ve Kanaatleri (Çanakkale-Biga Örneği)
VAN VETERİNARY JOURNAL
, sa.28, ss.25-30, 2017 (Hakemli Dergi)
Prebiyotik, Probiyotik ve Sinbiyotiklerin İnsan ve Hayvan Sağlığı Üzerine Etkileri
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VETERİNER BİLİMLERİ DERGİSİ
, sa.8, ss.248-258, 2013 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Defining the Quality Criteria of Traditional Bosnian Soka Pickles.
The 2'd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic ro Caucasus" 24-26Oeobr2013 Struga (Ohrid Lake), Makedonya, ss.372
Milk Jam: A Traditional Dairy Products Consumed Worldwide
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” 01-04 October 2015 Sarajevo / Bosnia and Herzegovina, Bosna-Hersek, ss.242
Turkish Traditional Tomato Jam.
Turkish Traditional Tomato Jam. The 2"d International symposium on "Traditional Foods from Adriatic to caucasus 24-26 October 2013 Struga (Ohrid Lake)/ Macedonia. 2013, Makedonya, ss.373
Süt Toplama Merkezlerindeki Çiğ İnek Sütlerinin Mikrobiyolojik Kalite Kriterlerinin Araştırılması: Biga Örneği
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.30
Süt Toplama Merkezlerindeki Çiğ İnek Sütlerinin Mikrobiyolojik Kalite Kriterlerinin Araştırılması: Biga Örneği
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.30
Defining The Quality Criteria Of Traditional Bosnian Soka Pickles
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.372
Traditional Tomato Jam
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.373