Makaleler
8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (2)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (1)
5. DETERMINATION OF THE RELATIONSHIP AMONG RAW COW MILK COMPOSITION AND SOMATIC CELL COUNT OBTAİN FROM MILK COLLECTION CENTRES
JOURNAL OF SCIENTIFIC PERSPECTIVES
, cilt.2, sa.2, ss.23-31, 2018 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
10
4. Turkish Traditional Tomato Jam.
Turkish Traditional Tomato Jam. The 2"d International symposium on "Traditional Foods from Adriatic to caucasus 24-26 October 2013 Struga (Ohrid Lake)/ Macedonia. 2013, Makedonya, ss.373, (Tam Metin Bildiri)
9. Süt Toplama Merkezlerindeki Çiğ İnek Sütlerinin Mikrobiyolojik Kalite Kriterlerinin Araştırılması: Biga Örneği
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.30, (Özet Bildiri)
10. Defining The Quality Criteria Of Traditional Bosnian Soka Pickles
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.372, (Tam Metin Bildiri)
