Yayınlar & Eserler

Makaleler 8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (2)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 10

1. The Effect of Nanopackaging on the Quality of Seafood

1st INTERNATIONAL RUMELI CONGRESS ON FOOD AND HEALTH SCIENCES, İstanbul, Türkiye, 28 - 29 Ağustos 2023, ss.25-26, (Özet Bildiri)

2. HEAVY METAL AND PLASTIC POLLUTION IN AQUATIC PRODUCTS LIVING IN ITS NATURAL ENVIRONMENT AND FARMED IN CULTURE ENVIRONMENT

EURO ASIA 8th. INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED SCIENCE, Toskent, Özbekistan, 15 - 16 Mart 2021, ss.160-161, (Özet Bildiri)

3. APPLICATION OF FOOD PACKAGING TECHNIQUES TO FISH AND SHELLFISH

Uluslararası Bilimsel Araştırmalar ve Yenilikçi Çalışmalar Sempozyumu / International Symposium of Scientific Research and Innovative Studies , Balıkesir, Türkiye, 22 - 25 Şubat 2021, ss.144-145, (Özet Bildiri)

4. Turkish Traditional Tomato Jam.

Turkish Traditional Tomato Jam. The 2"d International symposium on "Traditional Foods from Adriatic to caucasus 24-26 October 2013 Struga (Ohrid Lake)/ Macedonia. 2013, Makedonya, ss.373, (Tam Metin Bildiri)

5. The Use Of Smoking Method For Preserving Food

21thInternational Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2019, ss.122-123, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

6. SÜTÇÜ İNEKLERDE MEME SAĞLIĞI VE SAĞIM HİJYENİNİN ÖNEMİ

III. Uluslararası Farkındalık Konferansı, Çanakkale, Türkiye, 5 Ocak - 07 Aralık 2019, ss.663-672, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

7. KURZE Kolostrumla Yapılan Bir Kumuk Yemeği

6. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2018, ss.174, (Özet Bildiri)

10. Defining The Quality Criteria Of Traditional Bosnian Soka Pickles

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.372, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 2

1. GIDA TEDARIK ZINCIRINDE YAPAY ZEKA DESTEKLI UYGULAMALAR VE AKILLI SISTEMLERLE ENTEGRASYONU

MÜHENDISLIK Haziran2025Alanında Uluslararası Çalışmalar, Selahattin Bardak, Editör, Serüven Yayınevi , Ankara, ss.153-175, 2025 Sürdürülebilir Kalkınma

2. NANOPACKING IN SEAFOOD PRODUCTS

Research & Reviews in Engineering, Doç Dr. Vedat Çavuş,Doç Dr. Selahattin Bardak, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.1-25, 2022
Metrikler

Yayın

22

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

2

Atıf (WoS)

8

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

13

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

11

Proje

3

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları