-
2024 - 2026 Laktoferrince Zenginleştirilmiş A2 İnek Sütünden Fonksiyonel Yoğurt Üretimi: Antimikrobiyal, Antioksidan ve Prebiyotik Aktivitelerin İncelenmesi
TÜBİTAK Projesi , 3501 - Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı
Uzkuç H. (Yürütücü), Yüceer Y., Karav S., Kayılı H. M.
-
2023 - 2024 Farklı Alternatif Protein Kaynaklarından Biyoaktif Glikan Üretimi
TÜBİTAK Projesi , 1005 - Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı
Karav S. (Yürütücü)
-
2021 - 2024 Mikrobiyom Kaynaklı Yeni Enzimler ile Tasarlanmış Sindirim Sistemi Modeli ile Glikanların Bağırsak Mikroflorası Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Karav S. (Yürütücü)
-
2019 - 2023 Farklı Tekniklerle Aktivitesi Manipüle Edilmiş Yeni Bacteroides ve Bifidobakteri Glikosidazları Yardımıyla Glikanların Glikoproteinlerin Biyolojik Özelliklerine Olan Katkılarının Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Karav S. (Yürütücü)
-
2021 - 2022 A1 Ve A2 Sığır Kolostrum Örneklerinin İn-Vitro Sindirimlerinin Gerçekleştirilmesi Ve Karşılaştırılması
-
2021 - 2022 Farklı Pastörizasyon Uygulamalarının (Uht, Ltlt, Htst) A2 Süt Glikan, Laktoferrin Ve Igg MiktarınaEtkisinin Araştırılması
-
2021 - 2022 A1 Ve A2 Sütleri ß-Kazein Proteinlerinin Sindirimi Sonucu Elde Edilen Peptitlerin AntimikrobiyalÖzelliklerinin Araştırılması
-
2017 - 2020 Yeni Endo-ß-N-Asetilglukozaminidaz Enzimi Kullanarak Üretilen İlk Seçici Prebiyotik Kaynağı; Glikanlar