SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Whey based bioactive Peptides used in animal products
Lucrari Stiintitice Zootechnie Biotehnologii, cilt.49, sa.1, ss.1-4, 2016 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
A proposal for Breeding Male in Small Ruminant Farming
Lucrari Stiintitice Zootechnie Biotehnologii, cilt.49, sa.1, ss.9-14, 2016 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Effects of probiotic and organic acid on performance andorgan weights in broiler chicks
Archiva Zootechnica, cilt.10, sa.1, ss.46-51, 2007 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Farklı yem fabrikalarındanörneklenen karma yem ve yem ham maddelerinde bazı kaliteöğelerinin kantitatif araştırılması.
MEDITERRANEAN AGRICULTURAL SCIENCES, cilt.16, sa.2, ss.161-168, 2003 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
The Usability Of Whey Powder On the Saanen Goat Kids On Growth Period
ICASAB 2019 INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURAL SCIENCE AND BUSINESS, 30 - 31 Mayıs 2019
The use of propolis as an antimicrobial in livestock and its economic value
ICASAB 2019 INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURAL SCIENCE AND BUSINESS, 30 - 31 Mayıs 2019
The effects of whey on Saanen Goat kid’s performance during artificial rearing
ICASAB 2019 INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURAL SCIENCE AND BUSINESS, 30 - 31 Mayıs 2019
The importance of agricultural education in reducing migration from rural areas: A case study
Thirteenth Internatıonal Congressof Qualitative Inquiry, 17 - 21 Mayıs 2017
INCREASED OPPORTUNİTİES FOR PROFESSİONAL DEVELOPMENT İN APİTHERAPY SECTOR WİTH İNNOVATİVE TEACHİNG AND LEARNİNG MATERİALS
Ninth International Congress of Educational Research, 11 - 14 Mayıs 2017
IMPROVEMENT OF PRODUCTİON AND MANAGEMENT PROCESSES İN DAİRY-CHEESE SECTOR AND DAİRY WASTE MANAGEMENT WİTH İNNOVATİVE TEACHİNG AND LEARNİNG MATERİALS
Ninth International Congress of Educational Research, 11 - 14 Mayıs 2017
A proposal for the provisionb of breeding male material in small ruminant farming breeding ram and buck provision and test stations
Bioengineering of Animal Resources, Bükreş, Romanya, 26 - 27 Mayıs 2016, cilt.1, ss.48
Mapping the local food with the help of short supply chains case study
Central and South Eastern Europe (CASEE) Conference" The role of life sciences in Europe's 2020 strategy", Timisiora, Romanya, 22 - 24 Mayıs 2016, cilt.5, ss.7-12
Current developments in removal of mycotoxins by biological methods and chemical adsorbents.
Journal of hhygienic engineering and design, 10 - 13 Ağustos 2013, cilt.3, ss.17-20
PROBABLE HEAVY METAL POLLUTION IN SEEDS AND POULTRY IN THE ENVIRONMENT OF CEMENT INDUSTRY OF ÇANAKKALE
6. Central European Congress on Food, Novi-Sad, Sırbistan, 23 - 26 Mayıs 2012, cilt.2, ss.559-563
REVİEW ON AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT
SCIENTIFIC JOURNAL OF UNIVERSITY OF SZEGED, Szeged, Macaristan, 10 - 13 Ocak 2010, cilt.1
The effects of relatively choronic administration of Zearalenone ZEA on performance and heamatological parameters of broilers
Rewiev on Agriculture and Rural Development, Hödmezöväsärhely, Macaristan, 1 - 03 Ocak 2010, cilt.5, ss.1-6
Üretim Artışları, Anadolu’xxnun Kırsal Yoksulluğu
Uluslararası Sempozyum, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Şubat 2008, cilt.1, ss.164-169
Kitap & Kitap Bölümleri
Propolis
Apitheraphy Handbook, Kemal Çelik, Editör, sonçağ yayıncılık, Ankara, ss.82-117, 2019
Recent Scientific Advances in Apitheraphy Applications
Apithreaphy Handbook, kemal çelik, Editör, Sonçağ Yayıncılık, Ankara, ss.224-252, 2019
Rüzgar Enerjisi
Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Tarımda Kullanımı, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ akademi, Ankara, ss.157-192, 2019
Tarımsal Üretimde Yenilenebilir Enerji
Tarımsal UygulamalardaYenilenebilir Enerji Kullanımı“Yeşil Düşün - Yeşili Düşün”, Kemal Çelik, Editör, Yeniçağ, Ankara, 2017
Apiterapi
Bilimsel Akademik Paradigmalar Yayınevi, İstanbul, 2016
Peynir altı suyu ürünlerinin gıda endüstrisinde kullanımı
Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, 2016
Dairy Wastewater and Whey
Whey Every Aspect, Kemal Çelik, Zerrin Yüksel Önür, Editör, Sonçağ Matbacılık, ss.17-33, 2016
A tejtermekekböl szarmazo tejsavo
A Tejsavo Felhasznalasa Es Marketingje, Musci Imre, Editör, KomplettKivitelezes Norma Nyomda Kft., Szeged, ss.19-31, 2016
PEYNİR ALTI SUYUNDAN ÜRETİLEN YENİLİKÇİ ÜRÜNLER
Süt Sektöründe Atık Değerlendirme ve Çevresel Etkilerin Azaltılmasında Yenilikçi Yaklaşımlar, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.65-73, 2016
THE BEST PROCTICAL APPLICATIONS IN THE PROJECT COUNTRIES
WHEY EVERY ASPECT, ÇELİK KEMAL, ÖNÜR ZERRİN YÜKSEL, Editör, SONÇAĞ MATBAACILIK LTD. ŞTİ., Ankara, ss.225-239, 2016
Whey Processing; Utilization and Major Products
whey every aspect, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.33-59, 2016
THE BEST PRACTICAL APPLICATIONS IN THE PROJECT COUNTRIES TURKEY
WHEY EVERY ASPECT, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.225-229, 2016
PEYNİR ALTI SUYU İŞLEME: Değerlendirilmesi ve Temel Ürünler
Süt Sektöründe Atık Değerlendirme ve Çevresel Etkilerin Azaltılmasında Yenilikçi Yaklaşımlar, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.35-63, 2016
Innovative Products Produced from Whey
Whey Every Aspect, Kemal Çelik, Zerrin Yüksel Önür, Editör, Sonçağ Matbaacılık, ss.62-68, 2016
3. WHEY PROCESSING: Utilization and Major Products
WHEY EVERY ASPECT, ÇELİK Kemal, Editör, SONÇAĞ MATBAACILIK, Çanakkale, ss.33-59, 2016
Dairy Waste Water and Whey
Whey Every Aspect, Zerrin Yüksel Önür, Kemal Çelik, Harun Baytekin, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd.Şti., Ankara, ss.17-31, 2016
Tejsavabol eloallitott innovativ termekek
A Tejsavo Felhasznalasa Es Marketingje, Mucsi Imre, Editör, Komplett Kivitelezes Norma Nyomda Kft., Szeged, ss.51-70, 2016
INNOVATIVE PRODUCTS PRODUCED FROM WHEY
WHEY EVERY ASPECT, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.61-68, 2016
SÜT ENDÜSTRİSİ ATIK SULARI VE PEYNİR ALTI SUYU
Süt Sektöründe Atık Değerlendirme ve Çevresel Etkilerin Azaltılmasında Yenilikçi Yaklaşımlar, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Sti., ss.19-34, 2016
WHEY PROCESSING: Utilization and Major Products
WHEY EVERY ASPECT, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.33-59, 2016
10. THE BEST PRACTICAL APPLICATIONS IN THE PROJECT COUNTRIES
WHEY EVERY ASPECT, ÇELİK Kemal, Editör, SONÇAĞ MATBAACILIK, Çanakkale, ss.225-288, 2016
AVRUPA BALIK YETİŞTİRİCİLİĞİ EL KİTABI
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, Çanakkale, 2014
Fish Nutrition Feeding and Feed Additives
HANDBOOK ON EUROPEAN FISH FARMING, Ergün Demir, Editör, Çanakkale Favori Reklam Ltd. Şti. Çanakkale/Turkey, Çanakkale, ss.117-132, 2014
Producer and Consumer Attitudes Towards Red Meat in Turkey
Consumer Attitudes to Food Quality Products, Marjia Klopic, Abele Kuipers Jean-Fanços Hocquette, Editör, Wageningen Academic Publishers, Wageningen, ss.269-274, 2013
Bal Arısı Hastalıkları Zararlıların Tanımlanması ve Kontrolü
Favori Reklam Ltd.Şti, Çanakkale, 2010
RECEPTEK TÖRÖKORSZAGBOL
A STRUCCTENYESZTEZ KEZİKÖNYVE, , Editör, ınfopress reklamstudıo, ss.325-327, 2007
STRUCCTENYESZTESİ ES TARTASİ MODSZEREK
A STRUCCTENYESZTEZ KEZİKÖNYVE, , Editör, ınfopress reklamstudıo, ss.147-152, 2007
TÖRÖK MİNTATCLEP BEMUTATASA
A STRUCCTENYESZTEZ KEZİKÖNYVE, , Editör, ınfopress reklamstudıo, ss.351-352, 2007
TENYESZTESİ RENDSZEREK
A STRUCCTENYESZTEZ KEZİKÖNYVE, , Editör, ınfopress reklamstudıo, ss.157-165, 2007