Yayınlar & Eserler

Makaleler 17
Tümü (17)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (6)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (9)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 18

1. The Usability Of Whey Powder On the Saanen Goat Kids On Growth Period

ICASAB 2019 INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURAL SCIENCE AND BUSINESS, 30 - 31 Mayıs 2019, (Özet Bildiri)

2. The use of propolis as an antimicrobial in livestock and its economic value

ICASAB 2019 INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURAL SCIENCE AND BUSINESS, 30 - 31 Mayıs 2019, (Özet Bildiri)

3. Therapeutic effects of apitherapy (Be(e)Therapy project)

ICASAB 2019 INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURAL SCIENCE AND BUSINESS, 30 - 31 Mayıs 2019, (Özet Bildiri)

4. The effects of whey on Saanen Goat kid’s performance during artificial rearing

ICASAB 2019 INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURAL SCIENCE AND BUSINESS, 30 - 31 Mayıs 2019, (Özet Bildiri)

5. 1.Yenilenebilir Enerji Kaynağı Sübvansiyonları: TR-AB Karşılaştırması

Eğitim Araştırmaları Kongresi, 19 Nisan 2018 - 22 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

6. Helping Students With Learning Disabilities- Different Learners

X. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi / 27 - 30 Nisan 2018 Nevşehir, Nevşehir, Türkiye, 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

7. The evaluation of the surveys conducted to promote the awareness of whey in dairy sector at international level.

Scientific Conference with International Participation “Agricultural Science, Ecology and Business for Smart Growth, Stara Zagora, Bulgaristan, 25 - 26 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

8. The importance of agricultural education in reducing migration from rural areas: A case study

Thirteenth Internatıonal Congressof Qualitative Inquiry, 17 - 21 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

11. Whey based bioactive peptides used in animal products

Bioengineering of Animal Resources, Bükreş, Romanya, 26 - 27 Mayıs 2016, ss.47, (Tam Metin Bildiri)

13. Mapping the local food with the help of short supply chains case study

Central and South Eastern Europe (CASEE) Conference" The role of life sciences in Europe's 2020 strategy", Timisiora, Romanya, 22 - 24 Mayıs 2016, cilt.5, ss.7-12, (Özet Bildiri)

14. Current developments in removal of mycotoxins by biological methods and chemical adsorbents.

Journal of hhygienic engineering and design, 10 - 13 Ağustos 2013, cilt.3, ss.17-20, (Tam Metin Bildiri)

15. PROBABLE HEAVY METAL POLLUTION IN SEEDS AND POULTRY IN THE ENVIRONMENT OF CEMENT INDUSTRY OF ÇANAKKALE

6. Central European Congress on Food, Novi-Sad, Sırbistan, 23 - 26 Mayıs 2012, cilt.2, ss.559-563, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

16. REVİEW ON AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT

SCIENTIFIC JOURNAL OF UNIVERSITY OF SZEGED, Szeged, Macaristan, 10 - 13 Ocak 2010, cilt.1, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

17. The effects of relatively choronic administration of Zearalenone ZEA on performance and heamatological parameters of broilers

Rewiev on Agriculture and Rural Development, Hödmezöväsärhely, Macaristan, 1 - 03 Ocak 2010, cilt.5, ss.1-6, (Tam Metin Bildiri)

18. Üretim Artışları, Anadolu’xxnun Kırsal Yoksulluğu

Uluslararası Sempozyum, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Şubat 2008, cilt.1, ss.164-169, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 35

1. Propolis

Apitheraphy Handbook, Kemal Çelik, Editör, sonçağ yayıncılık, Ankara, ss.82-117, 2019

2. Recent Scientific Advances in Apitheraphy Applications

Apithreaphy Handbook, kemal çelik, Editör, Sonçağ Yayıncılık, Ankara, ss.224-252, 2019

3. Rüzgar Enerjisi

Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Tarımda Kullanımı, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ akademi, Ankara, ss.157-192, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

4. Tarımsal Üretimde Yenilenebilir Enerji

Tarımsal UygulamalardaYenilenebilir Enerji Kullanımı“Yeşil Düşün - Yeşili Düşün”, Kemal Çelik, Editör, Yeniçağ, Ankara, 2017

6. Apiterapi

Bilimsel Akademik Paradigmalar Yayınevi, İstanbul, 2016

8. Dairy Wastewater and Whey

Whey Every Aspect, Kemal Çelik, Zerrin Yüksel Önür, Editör, Sonçağ Matbacılık, ss.17-33, 2016

9. A tejtermekekböl szarmazo tejsavo

A Tejsavo Felhasznalasa Es Marketingje, Musci Imre, Editör, KomplettKivitelezes Norma Nyomda Kft., Szeged, ss.19-31, 2016

10. PEYNİR ALTI SUYUNDAN ÜRETİLEN YENİLİKÇİ ÜRÜNLER

Süt Sektöründe Atık Değerlendirme ve Çevresel Etkilerin Azaltılmasında Yenilikçi Yaklaşımlar, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.65-73, 2016

11. THE BEST PROCTICAL APPLICATIONS IN THE PROJECT COUNTRIES

WHEY EVERY ASPECT, ÇELİK KEMAL, ÖNÜR ZERRİN YÜKSEL, Editör, SONÇAĞ MATBAACILIK LTD. ŞTİ., Ankara, ss.225-239, 2016

12. Whey Processing; Utilization and Major Products

whey every aspect, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.33-59, 2016

13. THE BEST PRACTICAL APPLICATIONS IN THE PROJECT COUNTRIES TURKEY

WHEY EVERY ASPECT, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.225-229, 2016

14. PEYNİR ALTI SUYU İŞLEME: Değerlendirilmesi ve Temel Ürünler

Süt Sektöründe Atık Değerlendirme ve Çevresel Etkilerin Azaltılmasında Yenilikçi Yaklaşımlar, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.35-63, 2016

15. Innovative Products Produced from Whey

Whey Every Aspect, Kemal Çelik, Zerrin Yüksel Önür, Editör, Sonçağ Matbaacılık, ss.62-68, 2016

16. 3. WHEY PROCESSING: Utilization and Major Products

WHEY EVERY ASPECT, ÇELİK Kemal, Editör, SONÇAĞ MATBAACILIK, Çanakkale, ss.33-59, 2016

17. Dairy Waste Water and Whey

Whey Every Aspect, Zerrin Yüksel Önür, Kemal Çelik, Harun Baytekin, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd.Şti., Ankara, ss.17-31, 2016

18. The Best Practical Applications in The Project Countries Turkey

Whey Every Aspect, Prof.Dr.Kemal Çelik, Editör, Son Çağ Matbaacılık LTD.ŞTİ., Ankara, ss.225-229, 2016

19. Tejsavabol eloallitott innovativ termekek

A Tejsavo Felhasznalasa Es Marketingje, Mucsi Imre, Editör, Komplett Kivitelezes Norma Nyomda Kft., Szeged, ss.51-70, 2016

20. INNOVATIVE PRODUCTS PRODUCED FROM WHEY

WHEY EVERY ASPECT, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.61-68, 2016

21. SÜT ENDÜSTRİSİ ATIK SULARI VE PEYNİR ALTI SUYU

Süt Sektöründe Atık Değerlendirme ve Çevresel Etkilerin Azaltılmasında Yenilikçi Yaklaşımlar, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Sti., ss.19-34, 2016

22. WHEY PROCESSING: Utilization and Major Products

WHEY EVERY ASPECT, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.33-59, 2016

23. 10. THE BEST PRACTICAL APPLICATIONS IN THE PROJECT COUNTRIES

WHEY EVERY ASPECT, ÇELİK Kemal, Editör, SONÇAĞ MATBAACILIK, Çanakkale, ss.225-288, 2016

26. Fish Nutrition Feeding and Feed Additives

HANDBOOK ON EUROPEAN FISH FARMING, Ergün Demir, Editör, Çanakkale Favori Reklam Ltd. Şti. Çanakkale/Turkey, Çanakkale, ss.117-132, 2014

27. Producer and Consumer Attitudes Towards Red Meat in Turkey

Consumer Attitudes to Food Quality Products, Marjia Klopic, Abele Kuipers Jean-Fanços Hocquette, Editör, Wageningen Academic Publishers, Wageningen, ss.269-274, 2013

28. Güvenli Balıkçılık

Ab Eğitim Ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Çanakkale, 2012

29. Bal Arısı Hastalık, Zararlılarının Tanımlanması ve Kontrolü

Ab Eğiitim Ve Gençlik Programları Merkez Başkanlığı, Çanakkale, 2011

30. Arı Cepte

Ab Eğitim Ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Çanakkale, 2011

32. RECEPTEK TÖRÖKORSZAGBOL

A STRUCCTENYESZTEZ KEZİKÖNYVE, , Editör, ınfopress reklamstudıo, ss.325-327, 2007

33. STRUCCTENYESZTESİ ES TARTASİ MODSZEREK

A STRUCCTENYESZTEZ KEZİKÖNYVE, , Editör, ınfopress reklamstudıo, ss.147-152, 2007

34. TÖRÖK MİNTATCLEP BEMUTATASA

A STRUCCTENYESZTEZ KEZİKÖNYVE, , Editör, ınfopress reklamstudıo, ss.351-352, 2007

35. TENYESZTESİ RENDSZEREK

A STRUCCTENYESZTEZ KEZİKÖNYVE, , Editör, ınfopress reklamstudıo, ss.157-165, 2007
Metrikler

Yayın

99

Yayın (WoS)

12

Yayın (Scopus)

10

Atıf (WoS)

53

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

59

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

38

Tez Danışmanlığı

10

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları