Makaleler
17
Tümü (17)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (6)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (9)
2. Role and importance of the awareness for whey in dairy sector at an international level
AGRICULTURAL SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.9, sa.4, ss.358-366, 2017 (Hakemli Dergi)
3. A proposal for Breeding Male in Small Ruminant Farming
Lucrari Stiintitice Zootechnie Biotehnologii
, cilt.49, sa.1, ss.9-14, 2016 (Hakemli Dergi)
4. Whey based bioactive Peptides used in animal products
Lucrari Stiintitice Zootechnie Biotehnologii
, cilt.49, sa.1, ss.1-4, 2016 (Hakemli Dergi)
5. A Proposal For Breeding Male Materyal in Small Ruminant Farming
Animal Science and Biotechnologies
, cilt.49, sa.1, ss.7, 2016 (Hakemli Dergi)
7. Mastitis aşı uygulamasının işletmeler üzerindeki ekonomik etkisi Biga örneği
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL AND NATURAL SCIENCE
, cilt.2, sa.2, ss.185-192, 2015 (Hakemli Dergi)
13. Effects of probiotic and organic acid on performance andorgan weights in broiler chicks
Archiva Zootechnica
, cilt.10, sa.1, ss.46-51, 2007 (Hakemli Dergi)
15. Farklı yem fabrikalarındanörneklenen karma yem ve yem ham maddelerinde bazı kaliteöğelerinin kantitatif araştırılması.
MEDITERRANEAN AGRICULTURAL SCIENCES
, cilt.16, sa.2, ss.161-168, 2003 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
18
1. The Usability Of Whey Powder On the Saanen Goat Kids On Growth Period
ICASAB 2019 INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURAL SCIENCE AND BUSINESS, 30 - 31 Mayıs 2019, (Özet Bildiri)
2. The use of propolis as an antimicrobial in livestock and its economic value
ICASAB 2019 INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURAL SCIENCE AND BUSINESS, 30 - 31 Mayıs 2019, (Özet Bildiri)
4. The effects of whey on Saanen Goat kid’s performance during artificial rearing
ICASAB 2019 INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURAL SCIENCE AND BUSINESS, 30 - 31 Mayıs 2019, (Özet Bildiri)
7. The evaluation of the surveys conducted to promote the awareness of whey in dairy sector at international level.
Scientific Conference with International Participation “Agricultural Science, Ecology and Business for Smart Growth, Stara Zagora, Bulgaristan, 25 - 26 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
8. The importance of agricultural education in reducing migration from rural areas: A case study
Thirteenth Internatıonal Congressof Qualitative Inquiry, 17 - 21 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
9. INCREASED OPPORTUNİTİES FOR PROFESSİONAL DEVELOPMENT İN APİTHERAPY SECTOR WİTH İNNOVATİVE TEACHİNG AND LEARNİNG MATERİALS
Ninth International Congress of Educational Research, 11 - 14 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
10. IMPROVEMENT OF PRODUCTİON AND MANAGEMENT PROCESSES İN DAİRY-CHEESE SECTOR AND DAİRY WASTE MANAGEMENT WİTH İNNOVATİVE TEACHİNG AND LEARNİNG MATERİALS
Ninth International Congress of Educational Research, 11 - 14 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
12. A proposal for the provisionb of breeding male material in small ruminant farming breeding ram and buck provision and test stations
Bioengineering of Animal Resources, Bükreş, Romanya, 26 - 27 Mayıs 2016, cilt.1, ss.48, (Tam Metin Bildiri)
13. Mapping the local food with the help of short supply chains case study
Central and South Eastern Europe (CASEE) Conference" The role of life sciences in Europe's 2020 strategy", Timisiora, Romanya, 22 - 24 Mayıs 2016, cilt.5, ss.7-12, (Özet Bildiri)
14. Current developments in removal of mycotoxins by biological methods and chemical adsorbents.
Journal of hhygienic engineering and design, 10 - 13 Ağustos 2013, cilt.3, ss.17-20, (Tam Metin Bildiri)
15. PROBABLE HEAVY METAL POLLUTION IN SEEDS AND POULTRY IN THE ENVIRONMENT OF CEMENT INDUSTRY OF ÇANAKKALE
6. Central European Congress on Food, Novi-Sad, Sırbistan, 23 - 26 Mayıs 2012, cilt.2, ss.559-563, (Tam Metin Bildiri)
16. REVİEW ON AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT
SCIENTIFIC JOURNAL OF UNIVERSITY OF SZEGED, Szeged, Macaristan, 10 - 13 Ocak 2010, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)
17. The effects of relatively choronic administration of Zearalenone ZEA on performance and heamatological parameters of broilers
Rewiev on Agriculture and Rural Development, Hödmezöväsärhely, Macaristan, 1 - 03 Ocak 2010, cilt.5, ss.1-6, (Tam Metin Bildiri)
18. Üretim Artışları, Anadolu’xxnun Kırsal Yoksulluğu
Uluslararası Sempozyum, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Şubat 2008, cilt.1, ss.164-169, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
35
1. Propolis
Apitheraphy Handbook, Kemal Çelik, Editör, sonçağ yayıncılık, Ankara, ss.82-117, 2019
2. Recent Scientific Advances in Apitheraphy Applications
Apithreaphy Handbook, kemal çelik, Editör, Sonçağ Yayıncılık, Ankara, ss.224-252, 2019
3. Rüzgar Enerjisi
Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Tarımda Kullanımı, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ akademi, Ankara, ss.157-192, 2019
4. Tarımsal Üretimde Yenilenebilir Enerji
Tarımsal UygulamalardaYenilenebilir Enerji Kullanımı“Yeşil Düşün - Yeşili Düşün”, Kemal Çelik, Editör, Yeniçağ, Ankara, 2017
6. Apiterapi
Bilimsel Akademik Paradigmalar Yayınevi, İstanbul, 2016
7. Peynir altı suyu ürünlerinin gıda endüstrisinde kullanımı
Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, 2016
8. Dairy Wastewater and Whey
Whey Every Aspect, Kemal Çelik, Zerrin Yüksel Önür, Editör, Sonçağ Matbacılık, ss.17-33, 2016
9. A tejtermekekböl szarmazo tejsavo
A Tejsavo Felhasznalasa Es Marketingje, Musci Imre, Editör, KomplettKivitelezes Norma Nyomda Kft., Szeged, ss.19-31, 2016
10. PEYNİR ALTI SUYUNDAN ÜRETİLEN YENİLİKÇİ ÜRÜNLER
Süt Sektöründe Atık Değerlendirme ve Çevresel Etkilerin Azaltılmasında Yenilikçi Yaklaşımlar, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.65-73, 2016
11. THE BEST PROCTICAL APPLICATIONS IN THE PROJECT COUNTRIES
WHEY EVERY ASPECT, ÇELİK KEMAL, ÖNÜR ZERRİN YÜKSEL, Editör, SONÇAĞ MATBAACILIK LTD. ŞTİ., Ankara, ss.225-239, 2016
12. Whey Processing; Utilization and Major Products
whey every aspect, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.33-59, 2016
13. THE BEST PRACTICAL APPLICATIONS IN THE PROJECT COUNTRIES TURKEY
WHEY EVERY ASPECT, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.225-229, 2016
14. PEYNİR ALTI SUYU İŞLEME: Değerlendirilmesi ve Temel Ürünler
Süt Sektöründe Atık Değerlendirme ve Çevresel Etkilerin Azaltılmasında Yenilikçi Yaklaşımlar, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.35-63, 2016
15. Innovative Products Produced from Whey
Whey Every Aspect, Kemal Çelik, Zerrin Yüksel Önür, Editör, Sonçağ Matbaacılık, ss.62-68, 2016
16. 3. WHEY PROCESSING: Utilization and Major Products
WHEY EVERY ASPECT, ÇELİK Kemal, Editör, SONÇAĞ MATBAACILIK, Çanakkale, ss.33-59, 2016
17. Dairy Waste Water and Whey
Whey Every Aspect, Zerrin Yüksel Önür, Kemal Çelik, Harun Baytekin, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd.Şti., Ankara, ss.17-31, 2016
19. Tejsavabol eloallitott innovativ termekek
A Tejsavo Felhasznalasa Es Marketingje, Mucsi Imre, Editör, Komplett Kivitelezes Norma Nyomda Kft., Szeged, ss.51-70, 2016
20. INNOVATIVE PRODUCTS PRODUCED FROM WHEY
WHEY EVERY ASPECT, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.61-68, 2016
21. SÜT ENDÜSTRİSİ ATIK SULARI VE PEYNİR ALTI SUYU
Süt Sektöründe Atık Değerlendirme ve Çevresel Etkilerin Azaltılmasında Yenilikçi Yaklaşımlar, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Sti., ss.19-34, 2016
22. WHEY PROCESSING: Utilization and Major Products
WHEY EVERY ASPECT, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.33-59, 2016
23. 10. THE BEST PRACTICAL APPLICATIONS IN THE PROJECT COUNTRIES
WHEY EVERY ASPECT, ÇELİK Kemal, Editör, SONÇAĞ MATBAACILIK, Çanakkale, ss.225-288, 2016
24. Avrupa Balık Yetiştiriciliği El Kitabı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale, 2014
25. AVRUPA BALIK YETİŞTİRİCİLİĞİ EL KİTABI
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, Çanakkale, 2014
26. Fish Nutrition Feeding and Feed Additives
HANDBOOK ON EUROPEAN FISH FARMING, Ergün Demir, Editör, Çanakkale Favori Reklam Ltd. Şti. Çanakkale/Turkey, Çanakkale, ss.117-132, 2014
27. Producer and Consumer Attitudes Towards Red Meat in Turkey
Consumer Attitudes to Food Quality Products, Marjia Klopic, Abele Kuipers Jean-Fanços Hocquette, Editör, Wageningen Academic Publishers, Wageningen, ss.269-274, 2013
28. Güvenli Balıkçılık
Ab Eğitim Ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Çanakkale, 2012
29. Bal Arısı Hastalık, Zararlılarının Tanımlanması ve Kontrolü
Ab Eğiitim Ve Gençlik Programları Merkez Başkanlığı, Çanakkale, 2011
31. Bal Arısı Hastalıkları Zararlıların Tanımlanması ve Kontrolü
Favori Reklam Ltd.Şti, Çanakkale, 2010
32. RECEPTEK TÖRÖKORSZAGBOL
A STRUCCTENYESZTEZ KEZİKÖNYVE, , Editör, ınfopress reklamstudıo, ss.325-327, 2007
33. STRUCCTENYESZTESİ ES TARTASİ MODSZEREK
A STRUCCTENYESZTEZ KEZİKÖNYVE, , Editör, ınfopress reklamstudıo, ss.147-152, 2007
34. TÖRÖK MİNTATCLEP BEMUTATASA
A STRUCCTENYESZTEZ KEZİKÖNYVE, , Editör, ınfopress reklamstudıo, ss.351-352, 2007
35. TENYESZTESİ RENDSZEREK
A STRUCCTENYESZTEZ KEZİKÖNYVE, , Editör, ınfopress reklamstudıo, ss.157-165, 2007