SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Bacterial Contamination in Fresh White Cheese Sold in Bazaars Çanakkale, Turkey.
INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNAL
, cilt.20, sa.3, ss.1469-1472, 2013 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Gıda Endüstrisi Çalışanları ve Stafilokokal Gıda Zehirlenmeleri
Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi
, cilt.72, sa.4, ss.337-350, 2015 (Scopus)
Çanakkale’de Tüketime Sunulan Taze Beyaz Peynirlerin Ağır Metal İçeriklerinin Belirlenmesi
Süt Dünyası
, cilt.43, ss.56, 2013 (Hakemli Dergi)
Çanakkale’deki birinci sınıf öğrencilerinin BCG skar kontrolü ve tüberkülin testi sonuçları üzerine bir araştırma.
KLİMİK DERGİSİ
, cilt.19, sa.2, ss.75-0, 2006 (ESCI)
Çeşitli klinik örneklerden izole edilen S.aureus, E.coli ve P.aeruginosa suşlarına karşı meropenemin etkinliği.
KLİMİK DERGİSİ
, cilt.11, ss.10-11, 1998 (ESCI)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
INVESTIGATION OF ESBL AND CARBAPENEMASE POSITIVE ENTEROBACTERIACEAE STRAINS AND GENOTYPES IN MUSSELS CAUGHT IN THE ÇANAKKALE STRAIT
VI. INTERNATIONAL ICONTECH CONFERENCE ON INNOVATIVE SURVEYS IN POSITIVE SCIENCES, 4 - 05 Aralık 2022, ss.109-110
Gıda çalışanlarından İzole edilen Gram Negatif Bakterilerde antimikrobiyal Direncin Araştırılması
I. Ulusal Tek Sağlık Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 21 - 22 Kasım 2019, ss.73
Taze yeşil sebzelerde GSBL üreticisi bakterilerin varlığı
I. Ulusal Tek Sağlık Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 21 - 22 Kasım 2019, ss.69
SHMYO Öğrencilerinin Beslenme Bilgi, Alışkanlık ve Davranışları Üzerine Bir AnketÇalışması
Trakya Üniversiteler Birliği 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2019, ss.91-92
Antibiotic Resistance and spa Types Of Staphylococcus aureus Strains Isolated from Food Workers in Food Businesses and Hospital Kitchen in Canakkale, Turkey.
VI. Congress of the Microbiologists of Macedonia, Ohrid, Makedonya, 30 Mayıs - 06 Haziran 2018, ss.213
Carriage of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus and Hygiene Practices of Food Workers in Food Businesses and Hospitals.
1st İnternational food&medicine congress., Ankara, Türkiye, 24 - 27 Mayıs 2018, ss.107
Metisiline Dirençli S. aureus’ların Gıda Zehirlenmelerindeki Rolü.
XXXV. Türk Mikrobiyoloji Kongresi, Aydın, Türkiye, 3 - 07 Kasım 2012, ss.1
Gıda Kaynaklı Enfeksiyonlardan Biri: Bruselloz
4. ulusal meslek yüksekokulları sempozyumu, İzmir, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2007, ss.1
Radyasyonun Mikroorganizmalara Etkisi.
1. ulusal sağlık hizmetleri meslek yüksekokulları sempozyumu, Ankara, Türkiye, 11 - 12 Mayıs 2006, ss.1
Çanakkale’deki Birinci Sınıf Öğrencilerin BCG Skar Kontrolü ve Tüberkülin Testi Sonuçları Üzerine Bir Araştırma
1. ulusal sağlık hizmetleri meslek yüksekokulları sempozyumu, Ankara, Türkiye, 11 - 12 Mayıs 2006, ss.1
. İdrar Kültürlerinde İzole Edilen S. aureus Suşlarının Methicillin Direnci ve Çeşitli Antibiyotiklere Duyarlılıklarının İncelenmesi
1. ulusal sağlık hizmetleri meslek yüksekokulları sempozyumu, Ankara, Türkiye, 11 - 12 Mayıs 2006, ss.1
Çeşitli Klinik Örneklerden İzole Edilen S.aureus, E.coli ve P.aeruginosa Suşlarına Karşı Meropenemin Etkinliği
XXVII. Türk Mikrobiyoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Mayıs 1996, ss.232