Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi
WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Yaşam Bilimleri (Life), Tarım Bilimleri, Moleküler Biyoloji Ve Genetik, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Biyokimya Ve Moleküler Biyoloji
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi, Alkollü İçecekler Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Yaşam Bilimleri, Biyoteknoloji, Temel Bilimler, Mühendislik ve Teknoloji

Yayınlardaki İsimler: Kırca-Toklucu A., Kirca-Toklucu Ayşegül
Metrikler

Yayın

66

Atıf (WoS)

1121

H-İndeks (WoS)

13

Atıf (Scopus)

1351

H-İndeks (Scopus)

13

Atıf (Scholar)

11

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

14

Tez Danışmanlığı

17

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim
E-posta
aysegulkirca@comu.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.comu.edu.tr/aysegulkirca
İş Telefonu
+90 286 218 0018 Dahili: 2258
Ofis
Mühendislik Fakultesi, No: 147