Akademik Unvanlar
-
2015 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2010 - 2015 Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2004 - 2010 Yrd. Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2019 - 2023 Bölüm Başkan Yardımcısı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetilen Tezler
-
BAZI SEBZELERDEN FERMENTE SEBZE SUYU ÜRETİMİ VE FERMENTASYONUN SEBZE SULARININ ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
M.Türker(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
ISIL İŞLEM VE UV-C UYGULAMALARININ ELMA ŞARABININ BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
D.Zeynep(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
BOZCAADA’DA YETİŞTİRİLEN “VASİLAKİ” ÜZÜMLERİNDEN SPONTAN VE SAF MAYA FERMANTASYONUYLA ÜRETİLEN BEYAZ ŞARAPLARIN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ
Ö.Özkan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
TİCARİ MAYA KULLANIMININ KARALAHNA ÜZÜMLERİNDEN ÜRETİLEN KIRMIZI ŞARAPLARIN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
B.Şişli(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
SPONTAN VE SAF MAYA FERMENTASYONLARININ CABERNET SAUVIGNON ÜZÜMLERİNDEN ELDE EDİLEN KIRMIZI ŞARAPLARIN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ
N.Merve(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
TÜYSÜZ BEYAZ ŞEFTALİNİN FARKLI ÜRÜNLERE İŞLENMESİ VE BU ÜRÜNLERİN DEPOLANMASI SÜRESİNCE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Ö.Özcan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Amino asit, organik asit ve mineral madde dağılımlarından yararlanılarak şeftali nektarında meyve oranının belirlenmesi
G.Danışman(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Domates Salçasının Farklı Sıcaklıklarda Depolanması Sırasında Enzimatik Olmayan Esmerleşme Kinetiğinin Belirlenmesi
E.Apuhan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Bazı Meyve Sularına Isıl İşleme Alternatif Olarak Ultraviyole Işınlarının Uygulanması
Ç.Uysal(Öğrenci), Doktora, 2011 -
Çanakkale Florasındaki Bazı Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi”, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
E.Arslan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008