Makaleler
26
Tümü (26)
SCI-E, SSCI, AHCI (22)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (22)
Scopus (22)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (1)
3. Optimization of organogels prepared with turpentine oil and wax mixtures via response surface methodology and determination of vaporization kinetic parameters
Journal of the Science of Food and Agriculture
, cilt.104, sa.11, ss.6431-6438, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
10. Soğuk Maserasyonun Karalahna ve Cabernet Sauvignon Şıralarının Antosiyanin ve Uçucu Bileşenleri Üzerine Etkisi
Gıda, The Journal of Food
, cilt.43, sa.4, ss.663-676, 2018 (Hakemli Dergi)
11. Peyniraltı Suyu Tozu İlave Edilmiş Meyveli İçecek Üretimi ve BazıKalite Karakteristikleri
Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.3, sa.8, ss.651-658, 2015 (Hakemli Dergi)
17. UV Işın Teknolojisinin Meyve Sularına Uygulanması
Akademik Gıda
, cilt.8, ss.17-22, 2010 (Hakemli Dergi)
18. Antioxidant capacity and total phenolic content of selected plants from Turkey
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.43, sa.11, ss.2038-2046, 2008 (SCI-Expanded)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
45
1. Maceration strategies and their effects on the sensory profile and volatile components in ‘Kınalı Yapıncak’ orange wine
46th World Congress of Vine and Wine, Chisinau, Moldova, 16 - 20 Haziran 2025, ss.161-162, (Özet Bildiri)
2. Orange Wine From Vitis vinifera ‘Kınalı Yapıncak’: A Study On Phenolic Content And Antioxidant Potential
46th World Congress of Vine and Wine, Chisinau, Moldova, 16 - 20 Haziran 2025, ss.163-164, (Özet Bildiri)
3. Investigating the effects of soil properties on the chemical characteristics of red wines obtained from Karasakiz (Vitis vinifera L.) grapes grown in Çanakkale, Türkiye
45th World Congress of Vine and Wine, Dijon, Fransa, 14 - 18 Ekim 2024, (Yayınlanmadı)
4. The Effect Of Peeling, Filling Medium And Storage Time On HMF And Sugar Profiles Of Canned Sarilop And Bursa Siyahi Figs
V. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL &LIFE SCIENCE CONFERENCE, Edirne, Türkiye, 17 - 20 Eylül 2023, (Özet Bildiri)
6. “Bozcaada’ya özgü Vasilaki üzümlerinden üretilen beyaz şarapların uçucu bileşenleri ve duyusal karakteristiği üzerine fermantasyon tekniğinin etkisi”
Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21 - 23 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
7. “Farklı üzüm çeşitlerinden üretilen kırmızı şarapların durultulmasında yumurta akı kullanımı: Optimum dozajların belirlenmesi ve toplam monomerik antosiyaninler üzerine etkisi”
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
8. Indigenous Non-Saccharomyces Yeast Diversity During Spontaneous Fermentation of ‘Karalahna’ and ‘Cabernet Sauvignon’ Grapes
35th International Specialised Symposium on Yeasts, Antalya, Türkiye, 21 - 25 Ekim 2019, ss.129, (Özet Bildiri)
9. Indigenous Non-Saccharomyces Yeast Diversity During Spontaneous Fermentation of ‘Karalahna’ and ‘Cabernet Sauvignon’ Grapes"
The 35th International Spacialised Symposium on Yeast., Antalya, Türkiye, 21 - 25 Ekim 2019, ss.128, (Özet Bildiri)
10. New Trends in Winemaking: The Effects of Non-Saccharomyces Yeasts on Wine Aroma
The 35th International Specialised Symposium on Yeasts, Antalya, Türkiye, 21 - 25 Ekim 2019, ss.129, (Özet Bildiri)
11. Antioxidant capacity of lavender essential oils and micro/nanoemulsions thereof: Application to fresh orange juice
International Conference of Food Technology and Nutrition, Tetova, Makedonya, 15 - 17 Mayıs 2019, ss.506-507, (Özet Bildiri)
13. Application of Ultraviolet Light (UV-C) Irradiation As an Alternative Technology In Winemaking Industry
2nd INTERNATIONAL BALKAN AGRICULTURE CONGRESS, Tekirdağ, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)
14. Volatile compounds and sensorial profiles of young Karalahna and Cabernet Sauvignon wines produced by spontaneous and pure yeast fermentation techniques
International Congress on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
15. Volatile compounds and sensorial profiles of young Karalahna and Cabernet Sauvignon wines produced by spontaneous and pure yeast fermentation techniques
International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.964, (Tam Metin Bildiri)
16. ISIL İŞLEM VE UV-C UYGULAMALARININ ELMA ŞARABININ UÇUCU BİLEŞENLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Trakya Üniversiteler Birliği İkinci Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Edirne, Türkiye, 15 - 16 Mayıs 2017, ss.14, (Özet Bildiri)
17. Cork stoppers and alternative wine closures
International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1139, (Tam Metin Bildiri)
18. Cork stoppers and alternative wine closures
International Congress on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
19. Çeşitli Durultma Yardımcı Maddelerinin Karalahna ve Karasakız Üzümlerinden Üretilen Kırmızı Şarapların Toplam Antosiyanin ve Fenolik Madde Miktarları Üzerine Etkisi
12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, sa.48, ss.576, (Tam Metin Bildiri)
20. Karadut Suyu Uçucu Bileşenleri Üzerine Isıl İşlemin Etkisi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.103, (Özet Bildiri)
21. Çam ve Çiçek Balından Elde Edilen Bal Şaraplarının Uçucu Bileşenleri ve Duyusal Özellikleri
12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, sa.48, ss.493, (Tam Metin Bildiri)
22. Çam ve Çiçek Balından Elde Edilen Bal Şaraplarının Uçucu Bileşenleri ve Duyusal Özellikleri
12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, sa.48, ss.493, (Tam Metin Bildiri)
23. Kinetics of Anthocyanin Degradation and Polymeric Color Formation in Black Mulberry Morus nigra Juice During Heating
International Conference:10th Aegean Analytical Chemistry Days, Çanakkale, Türkiye, 29 Eylül - 02 Ekim 2016, ss.217, (Özet Bildiri)
24. Effect of Spontaneous and Inoculated Fermentations on Anthocyanins and Phenolics of Cabernet Sauvignon Wines
8th International Congress Pigments in Food, Cluj-Napoca, Romanya, 28 Haziran - 01 Temmuz 2016, ss.83, (Tam Metin Bildiri)
25. Anthocyanin and Phenolic Profile of Red Wines Obtained from Karalahna Grapes A Native Grape Variety of Bozcaada Tenedos Turkey
8th International Congress Pigments in Food, Cluj-Napoca, Romanya, 28 Haziran - 01 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)
26. Anthocyanin and Phenolic Profile of Red Wines Obtained from Karalahna Grapes, A Native Grape Variety of Bozcaada (Tenedos), Turkey
8th International Congress Pigments in Food, Cluj-Napoca, Romanya, 28 Haziran - 01 Temmuz 2016, ss.82, (Tam Metin Bildiri)
27. Spontan ve Saf Maya Fermentasyon Tekniklerinin Cabernet Sauvignon Üzümlerinden Elde Edilen Kırmızı Şarapların Karakteristik Özellikleri Üzerine Etkileri
Trakya Üniversiteler Birliği Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2016, ss.35, (Özet Bildiri)
28. Ticari Maya Kullanımının Karalahna Üzümlerinden Üretilen Kırmızı Şarapların Uçucu Bileşen ve Duyusal Karakteristiği Üzerine Etkisi
Trakya Üniversiteler Birliği Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2016, ss.34, (Özet Bildiri)
29. Şarap Üretiminde Yeni Yöntemlerin Uygulanması
5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.114, (Tam Metin Bildiri)
30. Gıda Güvenliği ve Tüketici Sağlığı Açısından Şarap
5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.114-115, (Tam Metin Bildiri)
31. Tüysüz beyaz şeftali bayramiç beyazı processing to different products and determination of their quality characteristics during storage
2nd International Congress of Agriculture, Food and Gastronomy, 8 - 12 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
33. Kinetics of non-enzymatic browning in tomato paste during storage
Balkan Agriculture Congress, Edirne, Türkiye, 8 - 10 Eylül 2014, ss.559, (Tam Metin Bildiri)
34. Amino acid, mineral and organic acid contents of industrially manufactured peach pulps for authenticity assessment
Balkan Agriculture Congress, Edirne, Türkiye, 8 - 10 Eylül 2014, ss.558, (Tam Metin Bildiri)
35. Some quality characteristics of UV-C processed white and red grape juices
Food and Health, Effost Annual Meeting, 10 - 12 Kasım 2010, (Özet Bildiri)
36. Changes in microbial quality and total monomeric anthocyanins of ultraviolet (UV-C) and heat treated pomegranate juice during storage
IFT Annual MeetingFood Expo, New Orleans, Loisiana, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 14 Haziran 2011, (Özet Bildiri)
37. Microbial quality of UV-C treated orange juice
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry (NAFI), İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.17, (Özet Bildiri)
38. Sensory acceptability, physico-chemical characteristics and shelf-life prediction of heat treated orange juice based on ascorbic acid degradation
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry (NAFI), 26 - 29 Mayıs 2011, ss.937, (Özet Bildiri)
39. Meyve suyu ve nektarlarında yapılan tağşişler ve belirlenmesi
Çanakkale Tarımı Sempozyumu, Dünü Bugünü ve Geleceği, Çanakkale, Türkiye, 10 - 11 Ocak 2011, (Özet Bildiri)
40. Development of a functional beverage with apple juice and whey protein isolate
Food and Health, Effost Annual Meeting, Dublin, İrlanda, 10 - 12 Kasım 2010, (Özet Bildiri)
41. Geleneksel yöntemlerle üretilen domates salçalarının fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri
I. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, (Özet Bildiri)
42. Basma helva
1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 15 - 17 Nisan 2010, ss.757-759, (Tam Metin Bildiri)
43. Effects of UV-C ırradiation on some quality characteristics of orange juices
New Challenges in Food Preservation, Effost Conference, Budapest, Macaristan, 11 - 13 Kasım 2009, (Özet Bildiri)
44. Erik macunu üretimi ve bazı kimyasal özellikleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.387-391, (Tam Metin Bildiri)
45. Geleneksel bir içeceğimiz ahlat turşusu ve bazı kimyasal özellikleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.620-624, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
1
1. Gıda Mühendisliğinde Reaksiyon Kinetiği
Gıda Teknolojisi Derneği Yayınları, 2010