Yayınlar & Eserler

Makaleler 26
Tümü (26)
SCI-E, SSCI, AHCI (22)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (22)
Scopus (22)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 45

4. The Effect Of Peeling, Filling Medium And Storage Time On HMF And Sugar Profiles Of Canned Sarilop And Bursa Siyahi Figs

V. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL &LIFE SCIENCE CONFERENCE, Edirne, Türkiye, 17 - 20 Eylül 2023, (Özet Bildiri)

5. ANTİMİKROBİYAL AJAN OLARAK Metschnikowia pulcherrima

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ V. LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONGRESİ 2021, 04 Kasım 2021 - 05 Mayıs 2022, ss.38, (Özet Bildiri)

10. New Trends in Winemaking: The Effects of Non-Saccharomyces Yeasts on Wine Aroma

The 35th International Specialised Symposium on Yeasts, Antalya, Türkiye, 21 - 25 Ekim 2019, ss.129, (Özet Bildiri)

12. ÜZÜM SUYU ÜRETİMİNDE ENZİM KULLANIMININ VERİM VE KALİTE ÜZERİNE ETKİLERİ

Trakya Üniversiteler Birliği Üçüncü Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 03 Mayıs 2018, ss.59, (Özet Bildiri) Creative Commons License

13. Application of Ultraviolet Light (UV-C) Irradiation As an Alternative Technology In Winemaking Industry

2nd INTERNATIONAL BALKAN AGRICULTURE CONGRESS, Tekirdağ, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)

15. Volatile compounds and sensorial profiles of young Karalahna and Cabernet Sauvignon wines produced by spontaneous and pure yeast fermentation techniques

International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.964, (Tam Metin Bildiri)

16. ISIL İŞLEM VE UV-C UYGULAMALARININ ELMA ŞARABININ UÇUCU BİLEŞENLERİ ÜZERİNE ETKİSİ

Trakya Üniversiteler Birliği İkinci Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Edirne, Türkiye, 15 - 16 Mayıs 2017, ss.14, (Özet Bildiri)

17. Cork stoppers and alternative wine closures

International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1139, (Tam Metin Bildiri)

18. Cork stoppers and alternative wine closures

International Congress on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

20. Karadut Suyu Uçucu Bileşenleri Üzerine Isıl İşlemin Etkisi

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.103, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

23. Kinetics of Anthocyanin Degradation and Polymeric Color Formation in Black Mulberry Morus nigra Juice During Heating

International Conference:10th Aegean Analytical Chemistry Days, Çanakkale, Türkiye, 29 Eylül - 02 Ekim 2016, ss.217, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

24. Effect of Spontaneous and Inoculated Fermentations on Anthocyanins and Phenolics of Cabernet Sauvignon Wines

8th International Congress Pigments in Food, Cluj-Napoca, Romanya, 28 Haziran - 01 Temmuz 2016, ss.83, (Tam Metin Bildiri)

29. Şarap Üretiminde Yeni Yöntemlerin Uygulanması

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.114, (Tam Metin Bildiri)

30. Gıda Güvenliği ve Tüketici Sağlığı Açısından Şarap

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.114-115, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

32. Antimicrobial Activity of Some Plant Extracts Found in Çanakkale

2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.262, (Özet Bildiri)

33. Kinetics of non-enzymatic browning in tomato paste during storage

Balkan Agriculture Congress, Edirne, Türkiye, 8 - 10 Eylül 2014, ss.559, (Tam Metin Bildiri)

35. Some quality characteristics of UV-C processed white and red grape juices

Food and Health, Effost Annual Meeting, 10 - 12 Kasım 2010, (Özet Bildiri)

36. Changes in microbial quality and total monomeric anthocyanins of ultraviolet (UV-C) and heat treated pomegranate juice during storage

IFT Annual MeetingFood Expo, New Orleans, Loisiana, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 14 Haziran 2011, (Özet Bildiri)

37. Microbial quality of UV-C treated orange juice

International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry (NAFI), İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.17, (Özet Bildiri)

39. Meyve suyu ve nektarlarında yapılan tağşişler ve belirlenmesi

Çanakkale Tarımı Sempozyumu, Dünü Bugünü ve Geleceği, Çanakkale, Türkiye, 10 - 11 Ocak 2011, (Özet Bildiri)

40. Development of a functional beverage with apple juice and whey protein isolate

Food and Health, Effost Annual Meeting, Dublin, İrlanda, 10 - 12 Kasım 2010, (Özet Bildiri)

41. Geleneksel yöntemlerle üretilen domates salçalarının fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri

I. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, (Özet Bildiri)

42. Basma helva

1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 15 - 17 Nisan 2010, ss.757-759, (Tam Metin Bildiri)

43. Effects of UV-C ırradiation on some quality characteristics of orange juices

New Challenges in Food Preservation, Effost Conference, Budapest, Macaristan, 11 - 13 Kasım 2009, (Özet Bildiri)

44. Erik macunu üretimi ve bazı kimyasal özellikleri

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.387-391, (Tam Metin Bildiri)

45. Geleneksel bir içeceğimiz ahlat turşusu ve bazı kimyasal özellikleri

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.620-624, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

72

Yayın (WoS)

22

Yayın (Scopus)

22

Atıf (WoS)

1231

H-İndeks (WoS)

13

Atıf (Scopus)

1448

H-İndeks (Scopus)

14

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Toplam Atıf Sayısı

2036

Proje

14

Tez Danışmanlığı

17

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları