-
2025 - 2026 Gıdaların soğuk muhafazasında Enerji tasarrufu için n-tetradekan/RT2HC ötektik faz değiĢim malzemesi üretimi, karakterizasyonu ve termal uygulamaları
-
2025 - 2026 HASAT SONRASI İNCİR DEPOLANMASI İÇİN YEŞİL ENERJİ HİBRİT SİSTEM BAĞIMSIZ SOĞUK HAVA DEPOSU ÜRETİMİ
TÜBİTAK Projesi , 1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı
Güngör Ertuğral T. (Yürütücü), Uğurlu B., Polat B.
-
2024 - 2025 Gıdaların Soğuk Muhafazası için Polilaktik Asit Esaslı n-tetradekan İçeren Akıllı Termal Nanolif Ambalaj Materyali Hazırlanması ve Karakterizasyonu
-
2024 - 2025 Lolipop tipi şekerler için nane esansiyel yağı (Mentha piperita L.)içeren protein esaslı yenilebilir antibakteriyel gıda ambalaj materyalüretimi ve karakterizasyonu
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
Güngör Ertuğral T. (Yürütücü), Yiğit R.
-
2024 - 2025 Hasat Sonrası Kuru İncirde Güve (Ephestia Kuehniella) Gelişiminin Engellenmesi İçin OriganumVulgare Su Ekstraktı İçeren Yenilebilir Film Ambalaj Materyali Hazırlanması
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
Güngör Ertuğral T. (Yürütücü)
-
2022 - 2024 Balık filetosu raf ömrünü artırmak için antimikrobiyal özellikli esansiyel yağ içeren polilaktik asit (PLA) esaslı nanolif ambalaj üretimi ve karakterizasyonu.
-
2022 - 2023 Farklı Geometrilere Sahip Gıda Taşıma Kutularının Gerilme ve Şekil Değiştirme Analizi
-
2020 - 2022 Su Ürünlerinin Soğukta Muhafazası İçin Ambalaj Materyalerine Uygulanabilen n-tridekan, n-tetradekan Polimetilmetakrilat Mikrokapsüllerin Üretilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Güngör Ertuğral T. (Yürütücü), Danışman M.
-
2019 - 2021 Türkiye'de Tüketici Gıda Güvenliği Bilinç Düzeyi Tutum ve Davranışlarının Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÇOLAKOĞLU F. (Yürütücü), ORMANCI H. B., KÜNİLİ İ. E., GÜNGÖR ERTUĞRAL T., ÇOLAKOĞLU S.
-
2019 - 2020 ÇOMÜ-ÇTB Kaliteli Gıda Üretiminde Mesleki Eleman Niteliğinin Artırılması İçin El Ele Veriyor
Kalkınma Ajansı
Yılmaz Tuncel N., Güngör Ertuğral T., Arifoğlu N., Yıldırım P., Türker G., Ormancı H. B., et al.
-
2024 - Devam Ediyor Lolipop tipi şekerler için nane esansiyel yağı (Mentha piperita L.) içeren protein esaslı yenilebilir antibakteriyel gıda ambalaj materyal üretimi ve karakterizasyonu
-
2024 - Devam Ediyor Hasat sonrası kuru incirde güve (Ephestia kuehniella) gelişiminin engellenmesi için Origanum vulgare su ekstraktı içeren yenilebilir film ambalaj materyali hazırlanması