Makaleler
17
Tümü (17)
SCI-E, SSCI, AHCI (5)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (5)
Scopus (5)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (5)
4. İklim değişiminin Türkiye’de güvenli gıda algısı ve tüketim davranışlarına etkisinin incelenmesi
MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)
, cilt.29, sa.1, ss.71-83, 2024 (Hakemli Dergi)
10. Kasaplık Hayvan Et ve Et Ürünlerinin Dondurulmuş Muhafazası için Enerji Tasarrufu Sağlayabilen Faz Değişim Malzemelerinin Gözden Geçirilmesi
Environmental Toxicology and Ecology
, cilt.2, sa.2, ss.122-132, 2022 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
17
11. Preparation, Characterization and Thermal Energy Storage Properties of Microcapsulated Phase Change Material for Seafood Cold Storage
V.International Joint Science Congress of Materials and Polymers (ISCMP), Burdur, Türkiye, 29 Ağustos 2021, ss.47, (Özet Bildiri)
12. Faz deği̇şi̇m materyal esaslı muhafaza ve ikli̇m dostu küresel gıda loji̇sti̇ği̇..
INTERNATIONAL GLOBAL CLIMATE CHANCE CONGRESS, Türkiye, 03 Haziran 2021, ss.301, (Özet Bildiri)
13. Functional Packaging Materials That Store Latent Heat in Food Safety
III.International Joint Science Congress of Materials and Polymers (ISCMP), Karadağ, 12 Eylül 2019, (Tam Metin Bildiri)
14. Thermal Storage Food Tank Model By Renewable Energy
1. INTERNATIONAL TECHNOLOGICAL SCIENCES AND DESIGN SYMPOSIUM, Giresun, Türkiye, 27 - 29 Haziran 2018, cilt.1, ss.1137-1264, (Tam Metin Bildiri)
15. Theoretical Calculation of Phase Change Temperature and Enthalpy of Solid-Solid Phase Change Materials as Food Preserving Applications
INOTES (Innovative Thermal Energy Storage Systems) Symposium and Workshop, Tokat, Türkiye, 27 - 28 Mart 2017, ss.26, (Özet Bildiri)
Kitaplar
5
5. GELENEKSEL GIDALARIN KORUMA ALTINA ALINMASINDA ENSTİTÜ YAKLAŞIMI
KÖY ENSTİTÜLERİ FELSEFESİNİ GELECEĞE TAŞIMAK, Mehmet ŞAHİN, Mustafa Aydın BAŞAR, Editör, Rating Academy Ar-Ge Yazılım Yayıncılık Eğitim Danışmanlık ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Çanakkale, ss.159-166, 2019
Metrikler