Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi, Gıda Teknolojisi
WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Yaşam Bilimleri (Life), Tarım Bilimleri, Biyoloji Ve Biyokimya, Mikrobiyoloji, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Biyokimyasal Araştırma Yöntemleri, Mikrobiyoloji
Avesis Araştırma Alanları: Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Gıda Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji

Yayınlardaki İsimler: ORMANCI HASAN BASRİ, Colakoglu Fatma Arik
Metrikler

Yayın

165

Atıf (WoS)

98

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

170

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

36

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

14

Proje

30

Tez Danışmanlığı

14

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim
E-posta
arik@comu.edu.tr
Diğer E-posta
arikfatmaa@yahoo.de
Web Sayfası
https://avesis.comu.edu.tr/58
İş Telefonu
+90 286 218 0018
Fax Telefonu
+90 286 218 0543
Ofis
Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fak. Oda No: 5
Posta Adresi
ÇOMÜ Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi Bölümü 17100 Çanakkale