SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Proximate and Elemental Composition of Chamelea gallina from the Southern Coast of the Marmara Sea (Turkey ).
Biological Trace Element Research
, cilt.143, ss.983-991, 2010 (SCI-Expanded)
Sarmasik, A. Arik Çolakoğlu, F., Altun, T., Mitochonrial DNA sequence variations in sardine (Sardina Pilchardus) stocks of Turkey.
Turkish Journal of Zoology
, cilt.32, sa.3, ss.229-237, 2008 (SCI-Expanded)
Physical, chemical and microbiological water quality of the Manyas Lake, Turkey
Mitigation and Adaptation Strategies for Global Change
, cilt.10, sa.1, ss.127-143, 2005 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
İklim değişiminin Türkiye’de güvenli gıda algısı ve tüketim davranışlarına etkisinin incelenmesi
MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)
, cilt.29, sa.1, ss.71-83, 2024 (Hakemli Dergi)
İklim Değişimi Sürecinin Sürdürülebilir ve Güvenli Gıda Üretimine Etkisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
, cilt.36, sa.2, ss.447-460, 2022 (Hakemli Dergi)
BOZCAADA (ÇANAKKALE, TÜRKİYE) DENİZEL BİYOÇEŞİTLİLİĞİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
EJONS International Journal on Mathematic, Engineering and Natural Sciences
, cilt.21, ss.136-149, 2022 (Hakemli Dergi)
Characterization of Depuration Process of Mytilus galloprovincialis in Presence of Chloramine-T and Super-Oxidized Water
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.7, sa.1, ss.73-76, 2019 (Hakemli Dergi)
Antioxidant and Antimicrobial Activity of Sea Cucumber (Holothuria tubulosa, Gmelin 1791) Extracts
COMU Journal of Marine Science and Fisheries
, cilt.1, sa.2, ss.66-71, 2018 (Hakemli Dergi)
Gelibolu Tuzlu Sardalyasının 4oC de Raf Ömrünün Belirlenmesi
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.6, ss.187-196, 2018 (Hakemli Dergi)
Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.6, ss.177-185, 2018 (Hakemli Dergi)
Çanakkale’de Geleneksel Balık İşlemeciliği
Dünya Gıda
, ss.28-32, 2017 (Hakemli Dergi)
Su Ürünleri Atıkları ve Değerlendirme Olanakları
Dünya Gıda Dergisi
, ss.58-64, 2016 (Hakemli Dergi)
Deniz diplerinin değerli kaynağı: Deniz hıyarı
Dünya Gıda Dergisi
, cilt.45, ss.45-49, 2015 (Hakemli Dergi)
Gelibolu nun geleneksel tuzlu sardalya Sardina pilchardus balığının kalite özellikleri
Dünya Gıda Dergisi
, ss.80-88, 2014 (Hakemli Dergi)
Çift Kabuklu Yumuşakçaların Ekonomik Açıdan Durumu
Dünya Gıda Dergisi
, cilt.2013-09, ss.73-78, 2013 (Hakemli Dergi)
Balık Sosu
Dünya Gıda Dergisi
, sa.8, ss.83-87, 2012 (Hakemli Dergi)
Türkiye Marmara Bölgesi'nde tüketime sunulan işlenmiş su ürünlerinin mikrobiyolojik kaliteleri.
Hasad Gıda
, sa.10, ss.22-25, 2011 (Hakemli Dergi)
Kekik, biberiye ve dereotu yağ ekstraktlarının hamsi marinatlarının kalitesi ve raf ömrüne etkisi.
Hasad Gıda Dergisi
, cilt.27, ss.20-25, 2011 (Hakemli Dergi)
Türkiye Marmara Bölgesinde Tüketime Sunulan İşlenmiş Su Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri.
Hasad Gıda Dergisi
, cilt.27, ss.22-25, 2011 (Hakemli Dergi)
Tuzlanmış Sardalya (Sardina pilchardus) Balığından Ezme Üretimi Üzerine Bir Araştırma.
Dünya Gıda Dergisi
, sa.10, ss.46-51, 2010 (Hakemli Dergi)
Tuzlanmış sardalya (Sardina pilchardus) balığından ezme üretimi üzerine bir araştırma. , 10, 46-51, 2010.
Gıda Dergisi
, sa.10, ss.46-51, 2010 (Hakemli Dergi)
İç Sularımızda Önemli Artış Gösteren Gümüş Balığı (Atherina boyeri) Üretiminin Türkiye Ekonomisi Açısından Değerlendirilmes
Tarım Türk Dergisi
, sa.15, ss.110-113, 2009 (Hakemli Dergi)
Genetiği Değiştirilmiş Ürünler
HASAD GIDA
, cilt.24, sa.286, ss.40-43, 2009 (Hakemsiz Dergi)
Su Ürünleri İşleme Sektörünün Durumu.
Hasat Hayvancılık
, cilt.24, sa.283, ss.46-51, 2008 (Hakemli Dergi)
Frische Tar Ile Muamele Edilmiş Taze Karideslerin Parapenaus Longirostris Raf Ömrünün Saptanması Üzerine Bir Araştırma
SU URUNLERI DERGISI
, cilt.23, ss.393-386, 2006 (Hakemli Dergi)
Taze ve İşlenmiş Gümüş Balığının Atherina boyeri Mikrobiyolojik Kalitesi
SU URUNLERI DERGISI
, cilt.23, ss.393-395, 2006 (Hakemli Dergi)
General status of fisheries in Çanakkale
Ege University Journal of Fisheries and Aquatic Sciences
, cilt.23, ss.443-447, 2006 (Hakemli Dergi)
Arık Colakoğlu, F., Özen, Ö., Cakir, F., Microbiological Quality Of Seafood In The Dardenelles, Turkey."
Pakistan Journal of Biological Science
, cilt.9, sa.1, ss.425-427, 2006 (Hakemli Dergi)
Çanakkale Balıkçılığının Genel Durumu
Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences
, cilt.23, ss.443-447, 2006 (Hakemli Dergi)
Microbiological Quality of Seafood in the Dardenelles, Turkey
Pakistan Journal of Biological Sciences
, cilt.9, sa.3, 2006 (Scopus)
Sorbik asit ve sitrik asitin sardalya balıklarının raf ömrü üzerine etkisi.
Hasad Gıda Dergisi
, cilt.248, ss.28-31, 2006 (Hakemli Dergi)
Değerli Bir Besin Balık
Hasad Gıda Dergisi
, cilt.239, ss.34-37, 2005 (Hakemsiz Dergi)
Su Ürünlerinde 5 Tat Umami
Dünya Gıda Dergisi
, cilt.1, sa.1, ss.81-83, 2005 (Hakemli Dergi)
Dardanos Plaj Suyunun Bazı İndikatör Mikroorganizmalar Açısından Aylık Değişiminin İncelenmesi.
Türk Sucul Yaşam Dergisi
, cilt.2, sa.3, ss.328-334, 2004 (Hakemli Dergi)
Sarıçay Akarsuyunun Mikrobiyolojik Kalitesi
Türk Sucul Yaşam Dergisi
, cilt.2, sa.3, ss.320-327, 2004 (Hakemli Dergi)
Sarıçay akarsuyunun mikrobiyolojik kalitesi.
Türk Sucul Yaşam Dergisi
, cilt.3, ss.320-327, 2004 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Balık sosu üretiminde kullanılan Lactobacillus sakei ve Staphylococcus carnosus bakterilerinin antioksidan aktivite kapasitesine etkisi
7th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2024), 2 - 04 Ekim 2024, ss.104
İKLIM DEĞIŞIMININ SÜRDÜRÜLEBILIR VE GÜVENLI GIDA ÜRETIMINE ETKISI
INTERNATIONAL GLOBAL CLIMATE CHANGE CONGRESS, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Haziran 2021
DENIZEL VE KARASAL PROTEIN KAYNAKLARI: GELENEKSEL ET ÜRETIMI VE TÜKETIMINE ALTERNATIF
INTERNATIONAL GLOBAL CLIMATE CHANGE CONGRESS, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Haziran 2021
Microbiological Quality of the Striped Venus (Chamelea gallina) and Wedge Clam (Donax trunculus) Harvested in Marmara Sea, Turkey.
Rapp. Comm. Int. Mer Médit., İtalya, cilt.39, ss.347
Situation Analysis of the Fisheries Sector of Turkey
International scientific and practical conference, Bulgaria of regions 2019“on the topic „Fiscal policy, globalization and economic growth:sustainable development challenges and perspectives, 22 - 23 Kasım 2019
CONTRIBUTION OF MUSSEL FARMS TO EMPLOYMENT IN THE ISLANDS REGION FOUND AT THE SOUTHERN MARMARA SEA (TURKEY)
International scientific and practical conference, Bulgaria of regions 2019“on the topic „Fiscal policy, globalization and economic growth:sustainable development challenges and perspectives, 22 - 23 Kasım 2019
Fish Processing Wastes: Potential Source of Byproducts
Bulgaria of regions 2019, Plovdiv, Bulgaristan, 22 - 23 Kasım 2019, ss.349-354
Fisheries Food Industry of Çanakkale
Bulgaria of regions 2019, Plovdiv, Bulgaristan, 22 - 23 Kasım 2019, ss.707-710
Long Term Monitoring of E. coli level in Economic Bivalve Species
4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.567-571
A Survey on Seafood Consumption and Consumer Preference in Izmir Province
4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress-2019, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.1051
Characterization of Depuration Process of Mytilus galloprovincialis in Presence of Chloramine-T and Super-Oxidized Water
4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress-2019, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.1052-1058
Antioxidant Activity of Mytilus galloprovincialis and Ruditapes philippinarum
4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.967-972
The Effect of Sodium Salts and Acetic Acid on Sensory Quality of Frozen Mussel (Mytilus galloprovincialis) Meat
4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress-2019, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.1060-1061
Evaluation of Fisheries and Seaweed Wates for Agricultural Purposes
International Conference on Agricultural Science and Business 2018, 10 - 12 Mayıs 2018
Caviar Production and Nutritional Properties in Aquaculture
International Conference on Agricultural Sicence and Business, 10 - 12 Mayıs 2018
Free Radical Scavenging Effect of Gelatin Obtained from Merlangius merlangus
International Conference On Agricultural Science And Business (ICASAB 2018), Stara Zagora, Bulgaristan, 10 - 12 Mayıs 2018, ss.71
"Evaluation of Fisheries and Seaweed Wates for Agricultural Purposes"
International Conference on Agricultural Science and Business 2018, Stara Zagora, Bulgaristan, 10 - 12 Mayıs 2018, ss.81
Effects of W-3 and W-6 Fatty Acids on Human Health
International Conference on Agricultural Science and Business 2018, 10 - 12 Mayıs 2018
Caviar Production and Nutritional Properties in Aquaculture
International Conference on Agricultural Sicence and Business, Stara Zagora, Bulgaristan, 10 - 12 Mayıs 2018, ss.81
Çanakkale Boğazı’ndan Avlanan Bazı Ekonomik Balık Türlerinde Bulunan Parazitlerin Belirlenmesi
II. Çanakkale Tarım Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017
Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
II. Çanakkale Tarım Sempozyumu, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017
Çanakkale Boğazı’ndan Avlanan Bazı Ekonomik Balık Türlerinde Bulunan Parazitlerin Belirlenmesi
II. Çanakkale Tarım Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017, ss.169
Gelibolu Tuzlu Sardalyasının +4°C de Raf Ömrünün Belirlenmesi
II. Çanakkale Tarım Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 14 Aralık 2017 - 15 Aralık 2018, ss.48
Determination of Shelf-Life of Lakerda (Salted Atlantic Bonito) Stored at 4°C
Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions 2017 Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv, Bulgaristan, 25 - 28 Kasım 2017, ss.116-117
The Effect of Aquaculture Facility on the Bacterial Levels of Seawater of Sigacik Bay, Izmir, TURKEY
Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions 2017 Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv, Bulgaristan, 25 - 28 Kasım 2017, ss.114-115
Quality Characteristics of Fish Sauce Produced from Anchovy (Engraulis engrasicolus)
Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions 2017 Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv, Bulgaristan, 25 - 28 Kasım 2017, ss.111-112
Comparison of Physico-chemical parameters and composition of wild and suspended cultured Mediterranean mussels (Mytilus galloprovincialis) from Sea of Marmara
Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions 2017 Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv, Bulgaristan, 25 - 28 Kasım 2017, ss.120-121
Evaluation of Seaweed Resources as Functional Foods in Turkey
Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions-Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv-Felibe, Bulgaristan, 27 - 28 Ekim 2017, ss.246-255
Determination of Shelf-Life of Lakerda (Salted Atlantic Bonito) Stored at 4°C
Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions-Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv-Felibe, Bulgaristan, 27 - 28 Ekim 2017, ss.258-259
Quality Characteristics of Fish Sauce Produced from Anchovy (Engraulis engrasicolus)
Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions- Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv-Felibe, Bulgaristan, 25 - 28 Ekim 2017, ss.220-230
Comparison of Physico-Chemical Parameters and Composition of Wild and Suspended Cultured Mediterranean mussels (Mytilus galloprovincialis) from Sea of Marmara
Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions-Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv-Felibe, Bulgaristan, 27 - 28 Ekim 2017, ss.214-215
Determining Food Safety Regulations for Seaweeds Potential for Turkish Food Industry
VIII. International Symposium on Ecology and Environmental Problems, Çanakkale, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2017, ss.271
Determining Food Safety Regulations for Seaweeds Potential for Turkish Food Industry
VIII. International Symposium on Ecology and Environmental Problems, Çanakkale, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2017, cilt.1, sa.1, ss.271
Proximate Composition of Holothuria tubulosa from Çanakkale Turkey
SCIENTIFIC CONFERENCE WITH INTERNATIONAL PARTICIPATION "FOOD SCIENCE, ENGINEERING AND TECHNOLOGY’ 2016, 20 - 21 Ekim 2016
Nutritional Properties of Holothuria tubulosa from Çanakkale (Turkey)
SCIENTIFIC CONFERENCE WITH INTERNATIONAL PARTICIPATION "FOOD SCIENCE, ENGINEERING AND TECHNOLOGY’ 2016", Plovdiv, Bulgaristan, 20 - 21 Ekim 2016, ss.24
The effects of garlic extract on the product quality of lakerda
SCIENTIFIC CONFERENCE WITH INTERNATIONAL PARTICIPATION "FOOD SCIENCE, ENGINEERING AND TECHNOLOGY’ 2016, Plovdiv, Bulgaristan, 20 - 21 Ekim 2016, ss.7
Nutritional Changes of Minimally Processed Wedge Clam (Donax turunculus)
SCIENTIFIC CONFERENCE WITH INTERNATIONAL PARTICIPATION "FOOD SCIENCE, ENGINEERING AND TECHNOLOGY’ 2016", Plovdiv, Bulgaristan, 20 - 21 Ekim 2016, ss.23
Elemental Composition of Body Parts of Holothuria tubulosa
41st CIESM Congress, Kiel, Almanya, 12 Haziran - 16 Eylül 2016, cilt.1, ss.65
Mineral Composition of Engraulis encrasicolus
41st CIESM Congress, Kiel, Germany,12-16 September 2016, Kiel, Almanya, 12 - 16 Eylül 2016, ss.73
Microbiological Quality of the Striped Venus (Chamelea gallina) and Wedge Clam (Donax trunculus) Harvested in Marmara Sea, Turkey.
Rapp. Comm. Int. Mer Médit., Vene, İtalya, 11 - 12 Kasım 2015, cilt.39, ss.347
"Tuzlanmış sardalya balığından üretilen ezme ürünün besin kalitesi"
18.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.463
Sarımsak ekstraktının Palamut (Sarda sarda) lakerdasının olgunlaştırılması sırasında biyojen amin oluşumuna etkisi
18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.462
Effect Of Depuration On Manila Clam Ruditapes philippinarum Contaminated With Escherichia coli Salmonella typhimurium and Vibrio parahaemolyticus
40th International CIESM (Commission Internationale pour l’Exploration Scientifique de la mer Mediterranee) Congress, Marseille, Fransa, 28 Ekim - 01 Kasım 2013
Effect Of Depuration On Manila Clam Ruditapes philippinarum Contaminated With Escherichia coli Salmonella typhimurium and Vibrio parahaemolyticus
40th International CIESM (Commission Internationale pour l’Exploration Scientifique de la mer Mediterranee) Congress,, Marsielle, Fransa, 28 Ekim - 01 Kasım 2013, ss.473-474
Nanoteknolojinin Öteki Yüzü
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013
Akivades Tapes decussatus ve Kidonya Venus verrucosa Çift Kabuklu Yumuşakça Türlerinin Depurasyon Sürelerinin Belirlenmesi
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013
Palamut Sarda sarda Bloch 1973 Lakerdasının Biyojen Amin Oluşturan Bakterilerin İzolasyonu ve İdentifikasyonu
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013
Gala Gölü ve Meriç Nehri Mavi Yengeçlerin Callinectes sapidus Rathbun 1896 Besin Kompozisyonu ve Et Verimi Üzerine Bir Araştırma
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013
Sarımsak Ekstraktının Biyojen Amin Oluşturan Bakteriler Üzerine Antimikrobiyal Etkisinin Belirlenmesi
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013
Akivades (Tapes decussatus) ve Kidonya (Venus verrucosa) Çift Kabuklu Yumuşakça Türlerinin Depurasyon Sürelerinin Belirlenmesi
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.196
Sarımsak Ekstraktının Biyojen Amin Oluşturan Bakteriler Üzerine Antimiktobiyal Etkisinin Belirlenmesi
17. Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.196-197
Perspective of salted seafoods
Turkey-Japan Marine Forum. Harmonization of Biodiversity and Marine Industries, Çanakkale, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2012, ss.111
Sensory quality characteristics of lakerda; Salted bonito (sarda sarda)
Turkey-Japan Marine Forum. Harmonization of Biodiversity and Marine Industries, Çanakkale, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2012, ss.112
Prevalence and Antibiotic Susceptibility of Listeria spp. isolated from processed seafood.
Turkey-Japan Marine Forum. Harmonization of Biodiversity and Marine Industries, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.112
Kekik Ekstraktının ve Taze Levrek Balığının Raf Ömrü Üzerine Etkilerinin Araştırılması
16.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu., Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011
Tatlısu Kefalinden Squalius Cephalus Üretilen Kroketin Niteliklerinin Belirlenmesi
16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011
Tatlısu Kefalinden (Squalius cephalus) Üretilen Kroketin Niteliklerinin Belirlenmesi
16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.334
Kekik, Biberiye ve Dereotu Yağ Ekstraktlarının Hamsi Marinatlarının Kalitesine Etkisi
16. Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.131
Lakerda Üretiminde Farklı Olgunlaştırma Sıcaklıklarının Ürün Kalitesine Etkisi
16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.334
Farklı Paketleme Materyallerinin Hamsi Marinatlarının Raf Ömrüne Etkisi.
16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.332
Tüketime Sunulan Dondurulmuş Su Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri.
16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.113
Kekik Ekstraktının Taze Levrek Balığının Raf Ömrü Üzerine Etkilerinin Araştırılması.
16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.114
Modelling the Input of Organic Materials from a Marine Fish Farm in Western Turkey
COMU, World Universities Congress, Çanakkale, Türkiye, 20 - 24 Ekim 2010, cilt.2, ss.1097-1100
Gerence Körfezi inde İzmir Bulunan Örnek Bir Ağ Kafes İşletmesinin Denizel Ekosisteme Olan Etkilerinin Bilgisayar Programı Kullanılarak Modellenmesi
Su Ürünleri Yetiştiricilik İşletmelerinin Denizel Ekosisteme Olan Etkilerinin Belirlenmesi Çalıştayı, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2010
Gerence ve Sığacık Körfezi’ndeki Balık Çiftliklerinin Bentik Fauna Üzerine Etkileri
Su Ürünleri Yetiştiricilik İşletmelerinin Denizel Ekosisteme Olan Etkilerinin Belirlenmesi, Çalıştay Özet Kitabı, Kocaeli, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2010, cilt.1, ss.42
Sensory quality characteristics of lakerda Salted bonito Sarda sarda
Turkey-Japan Marine Forum. Harmonization of Biodiversity and Marine Industries, 10 - 14 Mayıs 2010
Microbiological Quality of the Striped Venus (Chamelea gallina) and Wedge Clam (Donax trunculus) Harvested in Marmara Sea, Turkey.
Rapp. Comm. Int. Mer Médit. (39th CIESM Congress), Venedik, İtalya, 10 Mayıs - 14 Ekim 2010, cilt.39, ss.347
Türkiye su ürünleri işleme sektörünün durumu sorunları ve çözüm önerileri
kongre, Türkiye, 15 Ocak - 16 Ekim 2010, ss.821-852
Shelf Life of Anchovy Marinades Prepared with Natural Additive
1st İnternational Congress of Seafood Technology, 18 - 21 Mayıs 2008
Shelf Life of Anchovy Marinades Prepared with Natural Additive
1st İnternational Congress of Seafood Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008, ss.266
Lipid Changes in Sardine (Sardine Pilchardus, Walbaum 1792) as Affected by Different Prosessing Tecniques
1 st International Congress of Seafood Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008, ss.105-107
A study on lipid changes in rainbow trout Oncorhynchus myksis (Walbaum, 1792) treated with different processing
2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.85
Dondurulmuş Karidesin Penaeus Longistoris İşlem Basamaklarındaki Mikrobiyal Kalite Değişimleri
14. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007
Çanakkale de Taze Olarak Tüketime Sunulan Bazı Balıkların Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi
14. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007
Bazı Bıtkı Ekstraktlarının Denız Levreğının Dıcentrarchus Labrax Et Kalıtesı Üzerıne Etkısı
14. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007
Farklı Sıcaklıklarda Depolanan Midye Dolmaların Raf Ömürlerinin Tespiti Üzerine Bir Araştırma
14. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007
Bazı Bıtkı Ekstraktlarının Denız Levreğının (Dıcentrarchus Labrax) Et Kalıtesı Üzerıne Etkısı.
XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007
Dondurulmuş Karidesin (Penaeus longistoris) İşlem Basamaklarındaki Mikrobiyal Kalite Değişimleri
14. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007, ss.455
Farklı Sıcaklıklarda Depolanan Midye Dolmaların Raf Ömürlerinin Tespiti Üzerine Bir Araştırma
XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007
Çanakkale’de Taze Olarak Tüketime Sunulan Bazı Balıkların Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi.
XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.114
Ekosistem parametrelerinin karakterizasyonu ile Çardak Lagünü Lapseki Çanakkale akivades Ruditapes Decussatus üretim potansiyalinin belirlenmesi ve optimizasyonu
Lapseki Sempozyumu, Türkiye, 23 - 24 Haziran 2007
Ekosistem Parametrelerinin Karakterizasyonu İle Çardak Lagünü (Lapseki, Çanakkale) Akivades, Ruditapes Decussatus, Üretim Potansiyalinin Belirlenmesi Ve Optimizasyonu
Lapseki Sempozyumu, Lapseki MYO, Çanakkale, Türkiye, 23 - 24 Haziran 2007, ss.1
Kocabaş Çayı Biga Çanakkale Althavzasındaki Atık Sularda Fizikokimyasal Mikrobiyolojik Parametrelerle Birlikte Ağır Metal Kirliliğinin Icp Aes Tekniği Ile Belirlenmesi
III. Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Temmuz 2006
Çanakkale İlindeki Su Ürünleri Tüketim Davranışlarının Değerlendirilmesi
XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2005
Su Ürünleri İşleyen ve Satan Yerlerde Çalışanların Sanitasyon Konusunda Bilgi Düzeyleri
XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2005
Bacteriological Status Of Seafoods Marketed In Çanakkale Turkey
Marine Bacteriology, 25 - 27 Kasım 2004, cilt.93
Sorbik Asit Ve Frische Star E262 E330 E301 Uygulamasının Taze Sardalya Sardina Pilchardus Balığının Raf Ömrüne Etkisi
13. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2005
Chemisch physikalische und mikrobiologische Qualitaet des Manyasseewassers
International Syöposium of Fisheries and Zoology, İstanbul, Türkiye, 23 - 26 Ekim 2003
Manyas Gölünün Kimyasal Fiziksel ve Mikrobiyolojik Su Kalitesi
International Symposium of Fisheries and Zoology, İstanbul, Türkiye, 23 - 26 Ekim 2003