Akademik Unvanlar
-
2019 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi
-
2011 - 2019 Prof. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2006 - 2011 Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2001 - 2006 Yrd. Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
1993 - 2000 Araştırma Görevlisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
1991 - 1993 Araştırma Görevlisi
Akdeniz Üniversitesi, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri
Yönetimsel Görevler
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Kalite Komisyonu Başkanı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi
-
2019 - Devam Ediyor Fakülte Akademik Kurul Üyesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi
-
2019 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi
-
2015 - 2022 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi
-
2015 - 2019 Yüksekokul Müdürü
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi
-
2015 - 2019 Senato Üyesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2001 - 2019 Fakülte Akademik Kurul Üyesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2016 - 2018 Dekan
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2016 - 2018 Üniversite Yönetim Kurulu Üyesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2012 - 2015 Yönetim Kurulu Üyesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği
-
2012 - 2012 Bölüm Başkanı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi , Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
2003 - 2004 BAP Bilimsel Komisyon Üyesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Bilimsel Araştırmalar Komisyonu
-
2001 - 2001 Akademik Kurul Üyesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
Verdiği Dersler
-
Lisans Bitirme Tezi
-
Lisans Geleneksel Gıdalar
-
Lisans Gıda Kalite Yönetimi
-
Lisans Gıda ve Halk Sağlığı
-
Lisans Gıda Kalite Yönetim Sistemleri
-
Doktora SU ÜRÜNLERİNDE PATOJEN MİKROORGANİZMALAR
-
Doktora Su Ürünlerinde Bozulma Parametreleri
-
Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Doktora Su Ürünlerinde Yan ürünler ve Değerlendirilmesi
-
Lisans Besin Mikrobiyolojisi
-
Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Lisans Su Ürünlerinde Kalite Kontrol ve Hijyen
Yönetilen Tezler
-
Balık Sosu Üretimi ve Fermantasyon Sürecinde Oluşan Metabolit ve Parçalanma Ürünlerinin Karakterizasyonu
Çolakoğlu F. (Danışman), Tangüler H.(Eş Danışman)
S.Özge(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Alüminyum profil işleme endüstrisinde iş güvenliği
Çolakoğlu F. (Danışman)
M.TAŞTAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Deniz hıyarının (Holothuria tubulosa) biyokimyasal, fonksiyonel ve biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi
Çolakoğlu F. (Danışman)
İ.ENDER(Öğrenci), Doktora, 2017 -
Hamsi (Engraulis encrasicolus) ve işleme atıklarından elde edilen protein hidrolizatlarının besleyici, fonksiyonel ve biyoaktif özelliklerinin araştırılması
Çolakoğlu F. (Danışman)
S.KOÇ(Öğrenci), Doktora, 2016 -
İzmir İli Su Ürünleri Tüketimi ve Tüketici Tercihleri Üzerine Bir Araştırma
B.Çaylak(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Palamut (Sarda sarda) Lakerdasının Olgunlaşması Süresince Serbest Amino Asit ve Biyojen Amin Oluşumunun Ürün Kalitesine Etkileri
H.Basri(Öğrenci), Doktora, 2013 -
Farklı işleme teknolojileri uygulanmış sardalya balığından ezme ürün geliştirilmesi ve kalite özelliklerinin belirlenmesi
Çolakoğlu F. (Danışman)
C.GENCER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Farklı Antimikrobiyal Katkı Maddeleri İle Hazırlanan Hamsi Marinatlarında Raf Ömrü Süresinin Duyusal, Mikrobiyolojik ve Kimyasal Yollarla Belirlenmesi”
F.Çakır(Öğrenci), Doktora, 2010 -
Künili, I.E, İşlenmiş Su Ürünlerinde Bazı Patojen Mikroorganizmaların Araştırılması.
İ.Ender(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Askorbik Asit ve Sitrik Asitin Taze İstavrit (Trachurus trachurus) Balığının Raf Ömrü Üzerine Etkisi.
A.Altın(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Ormancı, H.B.,Farklı İşleme Tekniklerinin Balık Etindeki Lipid Değişimi Üzerine Etkisi.
H.Basri(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Sarıçay Akarsuyunun ve Bazı Balıklarının Mevsimsel Olarak Mikrobiyolojik Değişimleri Üzerine Bir Araştırma.
F.Çakır(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004