Supported Projects
-
2023 - Continues Termosonikasyon Uygulamalarının Taze Yumurtaların Depolama Stabilitesine Etkileri
-
2022 - 2024 Strategies to Improve the Qualification of Hotel Restaurant Catering Staff on Food Safety and Hygiene Practices
-
2021 - 2023 Gıdalarda Clostridioides (eski adi Clostridium) difficile Varlığının ve Kontrol Yöntemlerinin Belirlenmesi - 120O998
-
2015 - 2019 Enzim Modifiye Yumurta Ürünlerinin Fonksiyonel ve Reolojik karakteristiklerinin Belirlenmesi
-
2014 - 2019 Ozon Uygulamasının Taze Eriğin Kalite Kriterlerinin Muhafazasındaki Etkinliği
-
2015 - 2018 Sıvı Yumurta Ürünlerinin Ultrases Tekniği ile Muamelesi ve Fonksiyonel ile Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
YÜCEER M. (Executive), CANER C., TEMİZKAN R.
-
2016 - 2017 Beyaz Nektarin Kalitesinin Isıl Olmayan Muhafaza Yöntemleriyle Korunması ve Görüntü İşleme Teknikleriyle Değerlendirilmesi
-
2015 - 2016 Taze kayısıların kalite özelliklerinin termal olmayan tekniklerle muhafazası ve sayısal görüntüleme ile değerlendirilmesi
-
2015 - 2015 Gıdalarda Mikotoksin Analiz Laboratuarı Altyapı Projesi
-
2012 - 2013 Doğal Antimikrobiyal Katkılı Kitosan Kaplama İle Çileğin Raf Ömrünün Arttırılması
-
2010 - 2013 Extending Shelf Life of Egg Using Active Packaging and Novel Preserving Methods
-
2010 - 2011 AKTİF AMBALAJLAMA VE YENİ MUHAFAZA YÖNTEMLERİ İLE ÇİLEĞİN RAF ÖMRÜNÜN ARTIRILMASI
-
2009 - 2011 Kitosan/Montmorillonite Nanokompazitlerinin Hazırlanması ve Karakterizasyonu
-
2008 - 2010 Modifiye Atmosfer Uygulamalarının Çileğin Raf Ömrüne Etkisi
-
2006 - 2009 Fındıkların Uçucu Yağ içeren Yenilebilir Protein Filmlerle Kaplanmasının Depolama Sırasındaki Oksidatif Stabilite ve Duyusal Kalite Üzerine Etkisi
-
2006 - 2008 Uçucu Yağ İlaveli Yenilebilir. Kaplamaların. Kavrulmuş Fındığın. Raf Ömrüne Etkisi
-
2006 - 2008 Farklı Kaplama Materyallerinin Kiraz Kalitesi ve Tüketici İstekleri Üzerine Etkisinin Kinetik Modelleye Dayanılarak Değerlendirilmesi
-
2006 - 2007 Ayçiçeği yağının oksidasyon stabilitesi üzerine çeşitli tohum ekstraktlarının etkisi
-
2005 - 2007 Ezine Peynirinin Duyusal ve Kimyasal Aroma Profilinin Belirlenmesi
-
2005 - 2006 Yumurtaların Raf Ömrünü Artırmada Kitosan Kaplama Materyalinin Etkinliği
-
2004 - 2006 Peynir Altı Tozu kaplama materyalinin yumurtanın raf ömrüne etkisi
-
1997 - 2001 Packaging materials for high-pressure processing foods