-
2022 - Devam Ediyor Antioksidan Biyoaktifler ile Zenginleştirilmiş Toz İçecek Üretimi
-
2022 - 2024 Otel Restoran İkram Personelinin Gıda Güvenliği ve Hijyen Uygulamaları Konusunda Niteliklerini Artırma Stratejileri
-
2022 - 2023 Nar Konsantresi Temelli Düşük Kalorili Yumuşak Şeker Formülasyonlarının Geliştirilmesi
-
2019 - 2021 Kızılötesi Spektroskopisi ile Tatlı Kırmızı Biber Salçasının Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
UYSAL PALA Ç. (Yürütücü), Günay E., Nazlım B. A., AYVAZ H., TEMİZKAN R., Doğan M. A.
-
2018 - 2019 Karayemiş Ağacı Yaprak ve Meyve Ekstrelerinin Antioksidan ve Antimikrobiyal Özelliklerinin İncelenmesi ve Meyvenin Şerbete İşlenmesi
-
2018 - 2019 Meyveli Probiyotik İçecek Formülasyonlarının Geliştirilmesi
-
2015 - 2019 Sofralık Siyah Zeytin İşleme Sürecinde Mikotoksik Fungal Türlerin Moleküler Karakterizasyonu ve Toksin Oluşturma Potansiyelleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora
UYSAL PALA Ç. (Yürütücü), ÖZKILINÇ H., ÖZSOY N.
-
2016 - 2017 Zeytin Yaprağı Ektraktının Niozom tekniği ile Mikroenkapsülasyonu ve Antimikrobiyal Aktivitesi
-
2015 - 2017 OLEUROPEİNDEN ZENGİN DİYETİN, ROKURONYUMLA GENEL ANESTEZİ VERİLEN TAVŞANLARDA KARACİĞER MAST HÜCRE SAYISI ÜZERİNE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ŞİMŞEK T. (Yürütücü), ERBAŞ M., UYSAL PALA Ç., DOĞU T., ŞAHİN H., ALTINŞIK H. B., et al.
-
2015 - 2016 SİRKE ÜRETİM PROSESİNİN KARADUT MEYVESİNİN BİYOAKTİF BİLEŞENLERİ VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
-
2014 - 2016 Yüksek Hidrostatik Basınç Teknolojisi ile Meyan Kökü (Glycyrrhiza glabra L.) Şerbetinin Raf Ömrünün Arttırılması
-
2014 - 2016 Gıdalardaki insan DNA’sı düzeyini belirleyen izlenebilir moleküler hijyen kontrol yöntemlerinin geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ŞAKALAR E. (Yürütücü), ATAŞOĞLU C., UYSAL PALA Ç., ÖZÇIRAK ERGÜN Ş., AKAR E.
-
2014 - 2015 Çevre Sorunları Araştırma ve Eğitim Laboratuvarının Temel Alt Yapısının Kurulması
-
2009 - 2011 Bazı Meyve Sularına Isıl İşleme Alternatif Olarak Ultraviyole Işınlarının Uygulanması”
-
2009 - 2011 Ultraviyole Işınlarının Nar Suyu Antosiyaninleri ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KIRCA TOKLUCU A. (Yürütücü), UYSAL PALA Ç.
-
2006 - 2009 Türk Saanen Keçilerinde Süt Konjuge Linoleik Asit Miktarının Yıl Boyu Değişiminin İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ATAŞOĞLU C. (Yürütücü), YÜCEER Y., UYSAL PALA Ç.