SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Investigation of the effects of oleuropein rich diet on rat enteric bacterial flora
BRATISLAVA MEDICAL JOURNAL-BRATISLAVSKE LEKARSKE LISTY
, cilt.117, sa.12, ss.734-737, 2016 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Antosiyaninlerin Nutrasötik Özellikleri
Catering Guide
, cilt.18, sa.99, ss.44-47, 2022 (Hakemli Dergi)
Molecular Characterization of Natural Fungal Flora in Black Olives: From Field to Table
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF)
, sa.5, ss.944-949, 2017 (Hakemli Dergi)
Ultraviyole ışın (UV) teknolojisinin meyve sularına uygulanması
Akademik Gıda
, cilt.8, sa.1, ss.17-22, 2010 (Hakemli Dergi)
Ezine peynirinin mineral madde içeriği
GIDA
, cilt.32, sa.4, ss.173-179, 2007 (Hakemli Dergi)
Fate Of Endosulfan and Deltamethrin Residues During Tomato Paste Production
Journal Of Central European Agriculture
, cilt.7, sa.2, ss.343-348, 2006 (ESCI)
Katı faz mikroekstraksiyon (SPME) tekniğinin aroma maddelerinin analizinde kullanımı
Dünya Gıda
, cilt.3, ss.74-78, 2006 (Hakemli Dergi)
Farklı keçi ırkı sütlerinden üretilen probiyotik ayranın karakteristik özellikleri
Akademik Gıda
, cilt.3, sa.18, ss.43-46, 2005 (Hakemli Dergi)
Dondurulmuş ton balıklarının bazı mikrobiyolojik özellikleri
Hasad Gıda
, cilt.20, sa.238, ss.30-32, 2005 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Impacts of Acidification and High-Pressure Treatment on Sensory Characteristics of Licorice Root Sherbet
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.230
The Effects Of Ultrasonication Combined With Ascorbic Acid On Microbial Inactivation And Bioactive Compounds In Licorice Root Sherbet
3. International Conferance on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.672
Molecular detection of fungal species in black olives by tracking from field to table
2nd International Balkan Agriculture Congress, Tekirdağ, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2017, ss.353
Evaluation of quality characteristics and shelf life stability of high pressure pasteurized liquorice root sherbet
2nd International Balkan Agriculture Congress, Tekirdağ, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2017, ss.556
Production of Sweet Black Mulberry Vinegar as Functional Food Their Anthocyanins and Antioxidant Potential
FSD 2016 2nd Congress Food Structure Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016
Oleuropein Content and Antioxidant Activity of Herbal Tea Made From Olive Leaves of Fourteen Different Cultivars
10th Aegean Analytical Chemistry Days, AACD 2016, Çanakkale, Türkiye, 29 Eylül - 02 Ekim 2016, ss.219
Changes in Phenolic Profile and Antioxidant Activity of Black Table Olives During Fermentation Process
10th Aegean Analytical Chemistry Days, AACD 2016, Çanakkale, Türkiye, 29 Eylül - 02 Ekim 2016, ss.213
Effect of Acidification on the Physicochemical Properties of Licorice Root Sherbet
International Conference 10th Aegean Analytical Chemistry Days, Çanakkale, Türkiye, 29 Eylül - 02 Ekim 2016, ss.114
Effect of Vinegar Processing on Bioactive Compounds and Antioxidant Properties of Black Mulberry Juice
10th Aegean Analytical Chemistry Days, AACD 2016, Çanakkale, Türkiye, 29 Eylül - 02 Ekim 2016, ss.218
YÜKSEK HİDROSTATİK BASINÇ UYGULAMASININ MEYAN KÖKÜ ŞERBETİNİN SPORLU BAKTERİ YÜKÜ VE FİZİKOKİMYASAL KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Trakya Üniversiteler Birliği Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2016
Milky Göce Production:Nutritional Value
The 3. International Symposium on 'Traditional Foods from Adriatic to Caucasus', Sarajeva, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.125
Chickpia Tarhana:Descriptive Sensory Analysis
The 3nd International Symposium on 'Traditional Foods from Adriatic to Caucasus', Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.119
Kuru gıda örneklerinden mikotoksik fungal türlerin izolasyonu ve moleküler yöntemlerle tanımlanması.
Pamukkale Gıda Sempozyumu III: Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015
PHENOLICS ANTIOXIDANT AND ANTIMICROBIAL POTENTIALS OF SHERBETS FROM FLOWERS OF ALTHAE ROSEA AND HIBISCUS SYRIACUS
Workshop on Determining Antioxidants as Reactive Species Scavengers, İstanbul, Türkiye, 27 Ekim - 28 Ocak 2014, ss.55
The effect of ultraviolet (UV)-C light applicatıon at different flow rate on the microbial and physico-chemical properties of licorice root (Glycyrrhiza glabra l.) sherbet
Uluslararası Mezopotamya Tarım Kongresi (IMAC), Diyarbakır, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014
Kinetics of non-enzymatic browning in tomato paste during storage
Balkan Agriculture Congress, Edirne, Türkiye, 8 - 10 Eylül 2014, ss.559
Antioxidant and Antimicrobial Potentials of Sherbets From Flowers of Althae rosea and Hibiscus syriacus
Workshop on Determining Antioxidants as Reactive Species Scavengers, 27 Ekim - 28 Temmuz 2014
Some quality characteristics of UV-C processed white and red grape juices
Food and Health, Effost Annual Meeting, 10 - 12 Kasım 2010
Changes in microbial quality and total monomeric anthocyanins of ultraviolet (UV-C) and heat treated pomegranate juice during storage
IFT Annual MeetingFood Expo, New Orleans, Loisiana, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 14 Haziran 2011
Microbial quality of UV-C treated orange juice
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry (NAFI), İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.17
Sensory acceptability, physico-chemical characteristics and shelf-life prediction of heat treated orange juice based on ascorbic acid degradation
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry (NAFI), 26 - 29 Mayıs 2011, ss.937
Meyve suyu ve nektarlarında yapılan tağşişler ve belirlenmesi
Çanakkale Tarımı Sempozyumu, Dünü Bugünü ve Geleceği, Çanakkale, Türkiye, 10 - 11 Ocak 2011
Development of a functional beverage with apple juice and whey protein isolate
Food and Health, Effost Annual Meeting, Dublin, İrlanda, 10 - 12 Kasım 2010
Geleneksel yöntemlerle üretilen domates salçalarının fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri
I. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010
Basma helva
1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 15 - 17 Nisan 2010, ss.757-759
Effects of UV-C ırradiation on some quality characteristics of orange juices
New Challenges in Food Preservation, Effost Conference, Budapest, Macaristan, 11 - 13 Kasım 2009
Geleneksel bir içeceğimiz ahlat turşusu ve bazı kimyasal özellikleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.620-624
Erik macunu üretimi ve bazı kimyasal özellikleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.387-391
Antik çağda özellikle Troya’da gıda ve beslenme
İntepe Değerleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 30 - 31 Ağustos 2008, ss.153-161
Sensory characteristics of Ezine Cheese
1st Int. Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005
Fate of endosulfan and deltamethrin residues during tomato paste production
4th Int. Symposium of Pesticides in Food and the Environment in the Mediterranean Countries and MGPR Annual Meeting, Kuşadası/Aydın, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2005
Fruit flavored-probiotic dairy beverages
1st Int. Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005
Gluten-Free Cereal Based Products And Recent Developments
1st International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.25
Geleneksel Çanakkale keşkek’xxi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.262-267