Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Ezine Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme, Gıda Kalite Kontrolü Ve Analizi
WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Yaşam Bilimleri (Life), Tarım Bilimleri, Mikrobiyoloji, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Mikrobiyoloji
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Mühendislik ve Teknoloji

Metrikler

Yayın

58

Atıf (WoS)

10

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

13

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

7

Fikri Mülkiyet

1

Biyografi

Dr. Dilvin İPEK, Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olmustur (Lisans, Y.lisans ve doktora. Doktora tezi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gıda Mühendisliği ve Konkuk Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümleri (Seul, Güney Kore) danışmalıklarında tamamlanmıştır. Doktora sonrası; İspanya, Valensiya'da bulunan Institute of Agrochemistry and Food Technology (IATA-CSIC)'de Dr.Gloria Sanchez koordinatörlüğünde gıda virüsler üzerine çalışmalar yapmıştır. 2010 yılından beri Ezine Meslek Yüksekokulu'nda çalışan Dilvin İPEK, 2019 yılından beri aynı birimde Dr.Öğr.Üyesi olarak çalışmaktadır.

İletişim

E-posta
dilvinipek@comu.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.comu.edu.tr/877
İş Telefonu
+90 286 618 4525 Dahili: 112
Fax Telefonu
+90 286 618 4546
Ofis
Ezine MYO-112
Posta Adresi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu Yahya Çavuş Yerleşkesi