WoS Araştırma Alanları:
Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Yaşam Bilimleri (Life), Tarım Bilimleri, Mikrobiyoloji, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Mikrobiyoloji
Avesis Araştırma Alanları:
Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Mühendislik ve Teknoloji
Metrikler
Biyografi
Dr. Dilvin İPEK, Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olmustur (Lisans, Y.lisans ve doktora. Doktora tezi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gıda Mühendisliği ve Konkuk Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümleri (Seul, Güney Kore) danışmalıklarında tamamlanmıştır. Doktora sonrası; İspanya, Valensiya'da bulunan Institute of Agrochemistry and Food Technology (IATA-CSIC)'de Dr.Gloria Sanchez koordinatörlüğünde gıda virüsler üzerine çalışmalar yapmıştır. 2010 yılından beri Ezine Meslek Yüksekokulu'nda çalışan Dilvin İPEK, 2019 yılından beri aynı birimde Dr.Öğr.Üyesi olarak çalışmaktadır.
İletişim
- E-posta
- dilvinipek@comu.edu.tr
- Web Sayfası
- https://avesis.comu.edu.tr/877
- İş Telefonu
- +90 286 618 4525 Dahili: 112
- Fax Telefonu
- +90 286 618 4546
- Ofis
- Ezine MYO-112
- Posta Adresi
- Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu Yahya Çavuş Yerleşkesi