Eğitim Bilgileri
-
2019 - 2019 Post Doktora
Consejo Superior de Investigaciones Científicas, IATA CSIC - Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos, Gıda Güvenliği, İspanya
-
2011 - 2017 Doktora
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2006 - 2009 Yüksek Lisans
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2001 - 2006 Lisans
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2017 Doktora
EZİNE PEYNİRİ ÜRETİM HATTINDA DEZENFEKSİYONUN YENİ DEZENFEKTAN FORMÜLLERİ İLE YAPILABİLİRLİĞİ: ANTİBİYOFİLM-ANTİQUORUM SENSİNG MADDELER
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 Yüksek Lisans
Üretim Aşamaları ve Farklı Ambaljlama Tekniklerinin Lokum Kalitesine Etkisi.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
Yabancı Diller
-
B2 Orta Üstü İngilizce
-
A1 Başlangıç Yunanca
-
A1 Başlangıç Korece
-
A1 Başlangıç İspanyolca
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
-
2014Hands-on course in advanced techniques to study food-biofilms
Eğitim Yönetimi ve Planlama , Cost Action FA1202-2nd BacFoodNet
-
2013VIII. Uygulamalı Moleküler Mikrobiyoloji Kursu
Eğitim Yönetimi ve Planlama , Ulusal Moleküler Biyoloji Referans Laboratuarı
-
2012ISO 19011-Baş Tetkikçi
Kalite Yönetimi , sisbel (sistem belgelendirme)
-
2011ISO 19011
Kalite Yönetimi , SİSBEL