Desteklenen Projeler
-
2024 - Devam Ediyor Balmumu ve Monogliserid ile Keten Tohumu Yağından Elde Edilen Oleojellerin Kek Üretiminde Kullanılması: Fizikokimyasal, Tekstür ve Duyusal Analiz
-
2024 - 2025 Şortening İkamesi Olarak Zeytinyağ Oleojeli Kullanımı ile Çeşnili Tuzlu Kurabiye Üretilmesi ve Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2023 - 2023 Oleojelasyon Tekniği Kullanılarak Aromalı Yerbademi Yağı Sürülebilir Ürünlerinin Geliştirilmesi
-
2020 - 2021 Yerbademi (Cyperus esculentus L.) Tohumlarından Soğuk Pres Tekniğiyle Yağ Üretilmesi ve Ürünün Karakterize Edilmesi
-
2018 - 2020 POTANSİYEL ORGANOJELATÖRLERLE YENİ OLEOJELLERİN GELİŞTİRİLMESİ VE KARAKTERİZE EDİLMESİ