Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Protein Emülsiyon Ağıyla Yapılandırılmış Oleojeller

Akademik Gıda, cilt.17, sa.3, ss.410-416, 2019 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Rheological Characterization of the Oleogels and Emulgels Prepared

International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry, Ankara, Türkiye, 16 - 18 Aralık 2020, ss.816

Food Applications of Some Oleogels and Emulgels Prepared

International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry, Ankara, Türkiye, 16 - 18 Aralık 2020, ss.817

Pektin Emülsiyon Oleojellerinin Geliştirilmesi ve Karakterizasyonu

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 22 Ekim 2020, ss.417

Emüljel: Düşük Yağlı ve Sağlıklı Yapılandırılmış Yeni Katı Yağ Kaynakları

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 22 Ekim 2020, ss.419

Soğuk Pres Yağlarının Üretimi ve Tüketiminde Dikkat edilecek Konular

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 22 Ekim 2020, ss.416

Oleogels of lauric acid and lauric acid-amphiphile mixtures: Preparation and rheological characterization

3nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 19 - 20 Mart 2020, ss.589

Aerojeller ve gıda teknolojisinde kullanımları

3nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 19 - 20 Mart 2020, ss.588

Rheological and Some Physicochemical Properties of Oleogels Prepared with Tallow and Partially Hydrolyzed Tallow Biomaterials

III. International Joint Science Congress of Materials and Polymers, Priştine, Kosova, 12 - 14 Eylül 2019, ss.58

Alternatif Teknolojilerin Vişne Suyunun Kalite ve Güvenliği Üzerine Etkisi

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.245