Makaleler
18
Tümü (18)
SCI-E, SSCI, AHCI (14)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (14)
Scopus (13)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (1)
1. Physicochemical, Rheological, and Sensory Properties of Low-Fat Mayonnaises Formulated With Flaxseed Oil-Based Sunflower and Whale Wax Oleogels
JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society
, cilt.102, sa.10, ss.1563-1575, 2025 (SCI-Expanded)
7. Soğuk Pres Teknolojisi: Soğuk Pres Yağ, Soğuk Pres Keki Eldesi ve Değerlendirilmesi
Lapseki Meslek Yüksekokulu Uygulamalı Araştırmalar Dergisi
, cilt.4, sa.8, ss.58-66, 2023 (Hakemli Dergi)
8. Physical, structural, and rheological properties of γ-cyclodextrin metal-organic framework emulgels
ACTA ALIMENTARIA
, cilt.51, sa.4, ss.594-604, 2022 (SCI-Expanded)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
14
2. Indoor Air Quality Personal Care Products and Bioherbicides based on Essential Oils
7th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, Kastamonu/Türkiye, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Eylül 2024, ss.41-44, (Tam Metin Bildiri)
4. Rheological Characterization of the Oleogels and Emulgels Prepared
International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry, Ankara, Türkiye, 16 - 18 Aralık 2020, ss.816, (Özet Bildiri)
5. Food Applications of Some Oleogels and Emulgels Prepared
International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry, Ankara, Türkiye, 16 - 18 Aralık 2020, ss.817, (Özet Bildiri)
6. Pektin Emülsiyon Oleojellerinin Geliştirilmesi ve Karakterizasyonu
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 22 Ekim 2020, ss.417, (Özet Bildiri)
7. Soğuk Pres Yağlarının Üretimi ve Tüketiminde Dikkat edilecek Konular
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 22 Ekim 2020, ss.416, (Özet Bildiri)
8. Emüljel: Düşük Yağlı ve Sağlıklı Yapılandırılmış Yeni Katı Yağ Kaynakları
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 22 Ekim 2020, ss.419, (Özet Bildiri)
9. Oleogels of lauric acid and lauric acid-amphiphile mixtures: Preparation and rheological characterization
3nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 19 - 20 Mart 2020, ss.589, (Özet Bildiri)
10. Aerojeller ve gıda teknolojisinde kullanımları
3nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 19 - 20 Mart 2020, ss.588, (Özet Bildiri)
11. Rheological and Some Physicochemical Properties of Oleogels Prepared with Tallow and Partially Hydrolyzed Tallow Biomaterials
III. International Joint Science Congress of Materials and Polymers, Priştine, Kosova, 12 - 14 Eylül 2019, ss.58, (Özet Bildiri)
12. “Biyoaktif bileşiklerin oleojel dağıtım sistemleriyle hazırlanması ve uygulamaları
2nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 28 - 29 Haziran 2019, ss.2176-2184, (Tam Metin Bildiri)
13. Hayvan İç Yağı ve Hidrolize Hayvan İç yağının Oleojel Oluşturma Kapasitesinin İncelenmesi
4. Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2019, ss.40, (Özet Bildiri)
14. Alternatif Teknolojilerin Vişne Suyunun Kalite ve Güvenliği Üzerine Etkisi
5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.245, (Özet Bildiri)
Kitaplar
1
1. Çanakkale'nin Coğrafi İşarete Aday Kadim Gıda Ürünleri
Çanakkale'nin Stratejik Sektörü Tarım-2, Prof. Dr. Murat Şeker,Prof. Dr. Fatih Kahrıman,Prof. Dr. Ali Sungur,Doç. Dr. Burak Polat, Editör, Özgür Üniversite Yayınları, Gaziantep, ss.387-397, 2023