-
2024 - 2026 Üzüm suyu bazlı probiyotik içecek üretimi: Fizikokimyasal duyusal biyoaktif özellikler ve uçucu bileşenlerin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Uzkuç H. (Yürütücü), Çelebi Uzkuç N. M., Kaya B., Yüceer Y.
-
2024 - 2026 Laktoferrince Zenginleştirilmiş A2 İnek Sütünden Fonksiyonel Yoğurt Üretimi: Antimikrobiyal, Antioksidan ve Prebiyotik Aktivitelerin İncelenmesi
TÜBİTAK Projesi , 3501 - Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı
Uzkuç H. (Yürütücü), Yüceer Y., Karav S., Kayılı H. M.
-
2024 - 2025 Keçi sütünden üretilen kefir, yoğurt ve peynirin in vitro antioksidan aktivitelerinin karşılaştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
Uzkuç H. (Yürütücü), Çelebi Uzkuç N. M., Yüceer Y.
-
2021 - 2023 Keçi peyniri üretiminde bitkisel pıhtılaştırıcı ve starter kültür kullanımının biyoaktif peptitlerin in vitro biyoyararlılığı üzerine etkileri
-
2020 - 2021 Bitkisel pıhtılaştırıcı kullanılarak üretilen keçi peynirinin bazı biyokimyasal duyusal özellikleri ve uçucu bileşenlerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YÜCEER Y. (Yürütücü), ÇELEBİ UZKUÇ N. M., Uzkuç H., UZKUÇ H.
-
2017 - 2019 Nano/Mikroemülsiyonla Stabilize Edilmiş Esansiyel Yağların Aromatik, Antioksidan ve Antimikrobiyal Özelliklerinin Belirlenmesi: Portakal Suyu Uygulaması
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Yüceer Y. (Yürütücü)
-
2024 - Devam Ediyor Farklı inek ırkı sütlerinden peynir üretiminde açığa çıkan peyniraltı sularının antimikrobiyal, antioksidan ve prebiyotik özelliklerinin belirlenmesi
Ar-Ge Projesi , Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Fakültesi, Moleküler Biyoloji Ve Genetik, Türkiye
-
2024 - Devam Ediyor Farklı aronya çeşitleri kullanılarak üretilen meyveli kefirlerin duyusal özellikleri ve antioksidan aktivitelerinin belirlenmesi
Ar-Ge Projesi , Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye