Araştırma Alanları:
Biyoteknolojik Prosesler ve Fermentasyon Teknolojisi, Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Alkollü İçecekler Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Yaşam Bilimleri, Biyoteknoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Protein Mühendisliği
Metrikler
İletişim
- E-posta
- hasan.uzkuc@comu.edu.tr
- Web Sayfası
- https://avesis.comu.edu.tr/hasan.uzkuc
- İş Telefonu
- +90 286 218 0018 Dahili: 22307
- Posta Adresi
- Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Kampüsü Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Oda 050, Merkez 17020 Çanakkale