Eğitim Bilgileri
-
1996 - 2003 Doktora
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Türkiye
-
1993 - 1996 Yüksek Lisans
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Türkiye
-
1987 - 1992 Lisans
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2003 Doktora
Emülsifiye tipi bir et ürününde (sosis) raf ömrü belirlenmesi ve matematiksel modellenmesi
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
-
1996 Yüksek Lisans
Gıda Endüstrisinde Kullanılan Karboksimetil Selülozun Diğer Gam Çeşitleri Yanında Kantitatif Tayin Metodu Üzerine Bir Çalışma
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
Yabancı Diller
-
B2 Orta Üstü İngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
-
2019BRC Global Standard for Food Safety Issue 8: Lead Auditor
Kalite Yönetimi , BRC Global Standards