Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • 1996 - 2003 Doktora

    Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Türkiye

  • 1993 - 1996 Yüksek Lisans

    Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Türkiye

  • 1987 - 1992 Lisans

    Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

  • 2003 Doktora

    Emülsifiye tipi bir et ürününde (sosis) raf ömrü belirlenmesi ve matematiksel modellenmesi

    Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

  • 1996 Yüksek Lisans

    Gıda Endüstrisinde Kullanılan Karboksimetil Selülozun Diğer Gam Çeşitleri Yanında Kantitatif Tayin Metodu Üzerine Bir Çalışma

    Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Yabancı Diller

  • B2 Orta Üstü İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

  • 2019BRC Global Standard for Food Safety Issue 8: Lead Auditor

    Kalite Yönetimi , BRC Global Standards