Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Kestane balı ve apiterapi

1st International Congress of Apitherapy (ICBP 2023), Düzce, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2023, ss.65

Kestane ballarının mineral madde profili

1. Ulusal Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresi (NAFoST 2023), İzmir, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2023, ss.68

The effect of washing with antimicrobial solutions on C. diffcile Enterobacterales and TAMB load in spinach

10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Zagreb, Hırvatistan, 30 Kasım - 02 Aralık 2022, ss.188

KAZDAĞI SARIKIZ (SİDERİTİS TROJANA BORNM.) BİTKİSİNDEN SOĞUK ÇAY ÜRETİMİ

TÜRKİYE 13. GIDA KONGRTESİ, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.390 Sürdürülebilir Kalkınma

Kazdağı Sarıkız (Sideritis trojana Bornm.) Bitkisinden Soğuk Çay Üretimi

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Çanakkale, Türkiye, 21 Ekim 2020, ss.390

Kestane Balı Bileşimi ve Fonksiyonel Özellikleri

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.128

Balın Kalite Özellikleri

Kazdağları Ballarının Kalite Özellikleri, Çanakkale, Türkiye, 13 Kasım 2019 Creative Commons License

Bee and Bee Products/Arı ve Arı Ürünleri

International Congress on Agriculture and Forestry Research (AGRIFOR), Marmaris/Muğla, Türkiye, 8 - 10 Nisan 2019, ss.6

Kazdağları Bölgesi Salgı Ballarının Botanik Orijin ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi

6. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018

Kestane Balının Antimikrobiyal Aktivitesi

6. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.572-573

Determination of Botanical Origin and Quality Parameters of the Ida Mountains Region Honeydew Honey

6. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.664 Sürdürülebilir Kalkınma

Balın Antimikrobiyal Özelliği

2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies "ICAFOF-2018 ", İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, ss.233

Sarıkızçayı’nın (Sideritis trojana Bornm.) Kültüre Alınmasının Önemi

II. Çanakkale Tarım Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017, ss.215

Balda Botanik Orijin Tespiti

10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Aantalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, ss.213

Ülkemizde Bal Üretimi ve Yasal Düzenlemeler

10.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, ss.200

Determination of Bisphenol A (BPA), Bisphenol A Diglycidyl Ether (BADGE) and its Derivates in Different Canned Foods

VII International Agriculture Symposium "AGROSYM 2017", Saraybosna, Bosna-Hersek, 5 - 08 Ekim 2017, ss.595

Bal Toksini: Grayanotoksin

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.275

Biyosensörler

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.167

Yörelere Göre Farklılık Gösteren Geleneksel Cevizli Sucuk Benzeri Ürünler

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Hazard Analysis and Crtical Control Points System Optimization in Tahini Helva Production

ICFST 50TH CELEBRATION CONFERENCE: THE FUTURE OF FOOD INNOVATION, 17 - 19 Şubat 2015, ss.92

Mikotoksin Detoksifikasyon Yöntemleri

1. Ulusal Mikoloji Günleri, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2014, ss.74

Mikotoksinlerin Belirlenmesinde Kullanılan Analiz Yöntemleri

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.244

Gıda İşleme Tekniklerinin Mikotoksinler Üzerine Etkileri

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.245

A research on quality improvement of Sübye

International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, NAFI Congress, 26 - 29 Mayıs 2011

Kütahya İlinde Üretilen Sucukların Bazı Kalite Karakteristiklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma

1. Et Ürünleri "Sucuk" Çalıştayı, Kuşadası/Aydın, Türkiye, 2 - 03 Aralık 2010, ss.18

Kütahya iline özgü geleneksel bir tatlı Paşa helvası

1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

The effects of using different food additives on oil separation of tahin helva

1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus", Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.842

.Implementation of Hazard Analysis at Critical Control Points- The HACCP System-to Tahin Helva

2nd Workshop Microbial Risk Management In Food Processes, Danimarka, 1 - 04 Kasım 2008, cilt.1, sa.1, ss.1-2

Risk assessment and risk management in food industry

2nd SAFOODNET Project (FP6022808) Workshop: Microbial risk management in food processes, Lyngby, Danimarka, 13 - 15 Ekim 2008, ss.65

Bilgisayar Vizyonu Ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, cilt.1, ss.581-583

Gıda Endüstrisinde Risk Analizi ve Yönetimi

5. Gıda Mühendisliği Kongresi., Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, cilt.1, sa.1, ss.293

Geleneksel Bayramiç Tahin Helvası

Bayramiç Sempozyumu 2007, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Ağustos 2007

Determination of kinetics and psychophysical modeling for sensory shelf life prediction of sausage

1st International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.210

Emülsifiye Tipi Bir Et Ürününde Raf Ömrü Belirlenmesi ve Matematiksel Modellenmesi

Proje Yarismasi ve Sergisi 2003, İzmir, Türkiye, 10 - 21 Kasım 2003, ss.15

Brainstorming Technique and its Role in The Total Quality Management

44th Annual European Organization for Quality (EOQ) Congress, Budapest, Macaristan, 12 - 16 Haziran 2000, ss.203-209

Determination of rheological properties of boza by using physical and sensory analysis

4th International Conference on Agro and Food Physics, İstanbul, Türkiye, 16 - 20 Mayıs 2000, ss.44

A Study on quantitative determination of carboxymethyl cellulose in the presence of other gums in Foods

9th International Conference and Industrial Exhibition on Gums and Stabilisers for the Food Industry, Wrexham, İngiltere, 7 - 11 Temmuz 1997, ss.71-72

Kitap & Kitap Bölümleri

Gamlar

Gıda Katkı Maddeleri, Tomris ALTUĞ, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti, İzmir, ss.77-103, 2009

Emülgatörler

Gıda Katkı Maddeleri, Tomris ALTUĞ, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti, İzmir, ss.53-75, 2009

Gamlar

Gıda Katkı Maddeleri, Tomris ALTUĞ, Editör, Meta Basım, İzmir, ss.77-103, 2006

Emülgatörler

Gıda Katkı Maddeleri, Tomris ALTUĞ, Editör, Meta Basım, İzmir, ss.53-75, 2006

Gamlar

Gıda Katkı maddeleri, Tomris ALTUĞ, Editör, Meta Basım, İzmir, ss.79-105, 2001

Emülgatörler

Gıda Katkı Maddeleri, Tomris ALTUĞ, Editör, Meta Basım, İzmir, ss.55-77, 2001

Metrikler

Yayın

81

Atıf (WoS)

123

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

134

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

11

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları