Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Improvement of quality and shelf-life of Subye, a traditional beverage of Turkey

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, cilt.38, ss.719-725, 2018 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

Effect of emulsifiers on oil separation problem and quality characteristics of Tahin Helva during storage

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, cilt.51, ss.1085-1093, 2014 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier identifier

Determination of rheological properties of boza by using physical and sensory analysis

Journal of Food Engineering, cilt.52, ss.95-98, 2002 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Balın Antimikrobiyal Özelliği

2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF-2018), İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, ss.209

Sarıkızçayı’nın (Sideritis trojana Bornm.) Kültüre Alınmasının Önemi

II. Çanakkale Tarımı Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017

Balda Botanik Orijin Tespiti

10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Aantalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, ss.213

A research on quality improvement of Sübye

International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, NAFI Congress, 26 - 29 Mayıs 2011

Geleneksel Bayramiç Tahin Helvası

Bayramiç Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Ağustos 2007, ss.185