SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Antioxidant and Antimicrobial Properties of Honeydew Honey of Ida Mountains
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF)
, cilt.8, sa.3, ss.587-593, 2020 (Hakemli Dergi)
Kazdağları Bölgesi Salgı Ballarının Antioksidan ve Antimikrobiyal Özellikleri
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.8, sa.3, ss.587-593, 2020 (Hakemli Dergi)
Kütahya İline Özgü Geleneksel Bir Tatlı : Paşa Helvası
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, cilt.7, sa.3, ss.17-23, 2012 (Hakemli Dergi)
Kütahya İlinde Üretilen Sucukların Bazı Kalite Karakteristiklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma
Dünya Gıda Dergisi
, sa.3, ss.24-28, 2011 (Hakemli Dergi)
Gıda endüstrisinde risk analizi ve yönetimi
AKADEMİK GIDA
, cilt.5, sa.28, ss.28-35, 2007 (Hakemli Dergi)
Gidalar için Önemli Bir Kavram-"Raf Ömrü"
Food Sektör Market-Otel-Otomasyon Dergisi
, cilt.5, sa.26, ss.60, 2005 (Hakemsiz Dergi)
Gıdaların bozunma kinetiği ve raf ömrü tahminleme modellerİ
AKADEMİK GIDA
, cilt.3, sa.16, ss.17-22, 2005 (Hakemli Dergi)
Kükürtdioksit tayininde yaygın olarak kullanılan iki metodun karşılaştırılması üzerine bir araştırma
Dünya Gıda Aylık Sektör Dergisi
, cilt.10, ss.26-30, 1996 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
KAZDAĞI SARIKIZ (SİDERİTİS TROJANA BORNM.) BİTKİSİNDEN SOĞUK ÇAY ÜRETİMİ
TÜRKİYE 13. GIDA KONGRTESİ, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.390
Kazdağı Sarıkız (Sideritis trojana Bornm.) Bitkisinden Soğuk Çay Üretimi
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Çanakkale, Türkiye, 21 Ekim 2020, ss.390
Kestane Balı Bileşimi ve Fonksiyonel Özellikleri
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.128
Bee and Bee Products/Arı ve Arı Ürünleri
International Congress on Agriculture and Forestry Research (AGRIFOR), Marmaris/Muğla, Türkiye, 8 - 10 Nisan 2019, ss.6
Kestane Balının Antimikrobiyal Aktivitesi
6. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.572-573
Balın Antimikrobiyal Özelliği
2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies "ICAFOF-2018 ", İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, ss.233
Sarıkızçayı’nın (Sideritis trojana Bornm.) Kültüre Alınmasının Önemi
II. Çanakkale Tarım Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017, ss.215
Ülkemizde Bal Üretimi ve Yasal Düzenlemeler
10.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, ss.200
Bal Toksini: Grayanotoksin
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.275
Biyosensörler
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.167
Yörelere Göre Farklılık Gösteren Geleneksel Cevizli Sucuk Benzeri Ürünler
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
Traditional walnuts on a string dipped in starch grape molasses and similar products
2nd Agriculture and Food Congress, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
Hazard Analysis and Crtical Control Points System Optimization in Tahini Helva Production
ICFST 50TH CELEBRATION CONFERENCE: THE FUTURE OF FOOD INNOVATION, 17 - 19 Şubat 2015, ss.92
'' Evaluation of The Antimicrobial Effect of Essential Oils against Salmonella serovar typhimurium and Staphylococcus aureus in Minced Beef
NAFI International Food Congress, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.164
Mikotoksinlerin Belirlenmesinde Kullanılan Analiz Yöntemleri
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.244
Gıda İşleme Tekniklerinin Mikotoksinler Üzerine Etkileri
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.245
A research on quality improvement of Sübye
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, NAFI Congress, 26 - 29 Mayıs 2011
Kütahya İlinde Üretilen Sucukların Bazı Kalite Karakteristiklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
1. Et Ürünleri "Sucuk" Çalıştayı, Kuşadası/Aydın, Türkiye, 2 - 03 Aralık 2010, ss.18
Kütahya iline özgü geleneksel bir tatlı Paşa helvası
1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010
The effects of using different food additives on oil separation of tahin helva
1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus", Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.842
The choice of starter culture combination for the boza production by using sensory evaluation and determination of the chemical and rheological properties
Improved Traditional Foods for the Next Century, Valensiya, İspanya, 28 - 29 Ekim 1999, ss.79-83
Risk assessment and risk management in food industry
2nd SAFOODNET Project (FP6022808) Workshop: Microbial risk management in food processes, Lyngby, Danimarka, 13 - 15 Ekim 2008, ss.65
Bilgisayar Vizyonu Ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı
5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, cilt.1, ss.581-583
Çanakkale İlinde Satılan Tahin Helvalarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Gıda Mühendisliği 5. Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.273
Geleneksel Bayramiç Tahin Helvası
Bayramiç Sempozyumu 2007, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Ağustos 2007
Determination of kinetics and psychophysical modeling for sensory shelf life prediction of sausage
1st International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.210
Emülsifiye Tipi Bir Et Ürününde Raf Ömrü Belirlenmesi ve Matematiksel Modellenmesi
Proje Yarismasi ve Sergisi 2003, İzmir, Türkiye, 10 - 21 Kasım 2003, ss.15
Kitap & Kitap Bölümleri
Emülgatörler
Gıda Katkı Maddeleri, Tomris ALTUĞ, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti, İzmir, ss.53-75, 2009
Emülgatörler
Gıda Katkı Maddeleri, Tomris ALTUĞ, Editör, Meta Basım, İzmir, ss.53-75, 2006
Eğitimde Kalite Sözlüğü
Ege Üniversitesi, İzmir, 2004
Emülgatörler
Gıda Katkı Maddeleri, Tomris ALTUĞ, Editör, Meta Basım, İzmir, ss.55-77, 2001