Akademik Unvanlar
-
2023 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - 2023 Dr. Öğr. Üyesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2005 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1994 - 2003 Araştırma Görevlisi
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2023 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2007 - Devam Ediyor Gıda Topluluğu/Gıda Bilinci Kulübü Akademik Danışmanı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2012 Bölüm Başkan Yardımcısı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
-
2009 - 2010 Dekan Yardımcısı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2007 - 2009 Koordinatör Yardımcısı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2006 - 2007 Enstitü Müdür Yardımcısı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Akademi Dışı Deneyim
-
2003 - 2005
Ticari Kuruluş Özel, Nimeks Organik Tarım Ürünleri San. Tic. Ltd.
-
2003 - 2005 Kalite Güvence Müdürü
Nimeks Dried Fruits - Nuts Processing Plant
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
-
KENEVİR TOHUMUNUN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ VE GIDALARDA KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI
Zorba M. (Danışman)
M.BERBER(Öğrenci), Doktora, Devam Ediyor -
MUSKAT CEVİZİNİN (M.FRAGRANS HOUTT) GIDA ENDÜSTRİSİNDE KATKI MADDESİ OLARAK KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI
Zorba M. (Danışman)
O.SAĞLAM(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
KARADENİZ BÖLGESİNDEKİ BAZI MONOFLORAL BALLARIN BOTANİK ORİJİNLERİNİN BELİRLENMESİ VE DEPOLAMA SICAKLIKLARININ KALİTE KARAKTERİSTİKLERİNE ETKİLERİ
Zorba M. (Danışman)
M.ARIGÜL(Öğrenci), Doktora, Devam Ediyor -
KAZDAĞI SARIKIZ ÇAYI (SİDERİTİS TROJANA BORNM.) BİTKİSİNDEN SOĞUK ÇAY ÜRETİMİ
Zorba M. (Danışman)
Y.AKAGÜNDÜZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
KAZDAĞLARI BÖLGESİ SALGI BALLARININ KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
Zorba M. (Danışman)
-
FARKLI KONSERVE GIDALARDA BİSFENOL A (BPA), BİSFENOL A DİGLİSİDİL ETER (BADGE) VE TÜREVLERİNİN BELİRLENMESİ
Zorba M. (Danışman)
-
SÜBYE’NİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN VE RAF ÖMRÜNÜN GELİŞTİRİLMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Zorba M. (Danışman)
-
FARKLI GIDA KATKI MADDELERİ KULLANIMININ TAHİN HELVASI EMULSİYON STABİLİTESİ VE KALİTESİNE OLAN ETKİLERİNİN BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA
Zorba M. (Danışman)