Desteklenen Projeler
-
2022 - Devam Ediyor Kestane Balının Botanik Orijinlerinin Enstrümental Analiz Teknikleri ile Belirlenmesi
-
2023 - 2025 Arı Ürünü Karışımlarının Bazı Fonksiyonel Özelliklerindeki Değişimlerin Farklı Sıcaklıklarda Depolama Boyunca İncelenmesi
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
-
2021 - 2023 Gıdalarda Clostridioides (eski adi Clostridium) difficile Varlığının ve Kontrol Yöntemlerinin Belirlenmesi - 120O998
-
2018 - 2022 KAZDAĞI SARIKIZ ÇAYI (SİDERİTİS TROJANA BORNM.) BİTKİSİNDEN SOĞUK ÇAY ÜRETİMİ
-
2018 - 2019 Kazdağları Bölgesi Salgı Ballarının Botanik Orijin ve Antimikrobiyal Özelliğinin Belirlenmesi
-
2018 - 2019 Kazdağları Bölgesi Salgı Ballarının Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
-
2015 - 2017 SUBKLİNİK MASTİTİS ETMENLERİNİN ARAŞTIRILMASI ve SÜT KALİTE PARAMETRELERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ZORBA M. (Yürütücü), DEMİREL ZORBA N. N., ÖZDİKMENLİ S., YALMAN M., BİLGÜCÜ E.
-
2014 - 2014 Teneke Ambalajlarda Muhafaza Edilen Faklı Gıdalarda Bisfenol A (BPA), Bisfenol A Diglisidil-Eter (BADGE) ve Türevleri
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
-
2012 - 2012 KALİTE VE GIDA GÜVENLİĞİ SİSTEMLERİ EĞİTİM PROGRAMI
-
2010 - 2012 SÜBYE’NİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN VE RAF ÖMRÜNÜN GELİŞTİRİLMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
-
2007 - 2009 Farklı Katkı Maddeleri Kullanımının Tahin Helvası Emulsiyon Stabilitesi ve Kalitesine Olan Etkilerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma