Desteklenen Projeler
-
2020 - 2023 Bazı Tuzlanmış Su Ürünlerinde Antibiyotiklere Dirençli Bakterilerin Belirlenmesi ve Genetik Karakterizasyonu
-
2020 - 2022 Çanakkalede Satılan Midye Dolmalardan S. aureus İzolasyonu ve Antibiyotik Direncinin Araştırılması
-
2017 - 2021 Bazı Fitobiyotik Katkılı Diyetlerin Karadeniz Alabalığı (Salmo trutta labrax PALLAS, 1811) Beslenmesinde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
-
2014 - 2019 Orkinos Karaciğer Dokusundaki Yağ Asitleri ve Besin Bileşiminin Belirlenmesi
-
2012 - 2016 Deniz Marulu (Ulva Rigida)’nun Kimyasal Kompozisyonunun Mevsimsel Olarak Belirlenmesi ve İnsan Gıdası Olarak Değerlendirilmesi
-
2014 - 2015 Deniz Bilimleri Avcılığı ve İşlemeciliği Alt Yapısının Geliştirilmesi ve Güçlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZEKİNCİ U. (Yürütücü), ÇOLAKOĞLU F., BERİK N., AYAZ A., ÖZTEKİN A., ÇAKIR F., et al.
-
2010 - 2012 Farklı Su Ürünlerinden Elde Edilen Kaplama Ürünlerin (Kroket) Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
-
2009 - 2010 Köpekbalığı Etinden Deneysel Sosis ve Sucuk Yapılarak Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi
-
2006 - 2009 Su Ürünleri Kaynaklı Gıdaların Protein Elektroforez Yöntemiyle Menşei Araştırmaları
-
2005 - 2009 Saroz Körfezi Demersal Balıklarının Bolluk ve Dağılımları
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
İŞMEN A. (Yürütücü), ALTINAĞAÇ U., ÖZEKİNCİ U., BERİK N., ÖZEN Ö., AYAZ A., et al.
-
2007 - 2008 Saroz Körfezi’nde Avlanan Bazı Ekonomik Balık Türlerinin Besin Kompozisyonunun Mevsimsel Değişimi
-
2005 - 2006 Farklı İşleme Teknikleri Uygulanmış Balıklarda Lipid Değişimi Üzerine Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇOLAKOĞLU F. (Yürütücü), İŞMEN A., ÖZEN Ö., BERİK N., ORMANCI H. B., ÇAKIR F.