-
2020 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2013 - 2020 Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2005 - 2013 Yrd. Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2020 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2018 - Devam Ediyor Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2016 - Devam Ediyor Farabi Programı Kurum Koordinatörü
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi
-
2017 - 2020 Fakülte Kurulu Üyesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2015 - 2016 Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi
-
2007 - 2011 Staj Koordinatörü
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2006 - 2010 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
1994 - 2005
Diğer Kamu Kurumu, Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
-
1994 - 2004 Radyofarmasist
İSTANBUL OKMEYDANI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ-Nükleer Tıp Kliniği, Radyofarmasist
-
1990 - 1994
Diğer Kamu Kurumu, S.S.K. İstinye Dispanseri
-
1987 - 1994 Biyoyolog laborant
İSTANBUL OKMEYDANI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ/ Merkez Biyokimya Laboratuvarları, Biyoyolog laborant
-
1987 - 1990
Diğer Kamu Kurumu, Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
-
Bazı Tuzlanmış Su Ürünlerinde Antibiyotiklere Dirençli Bakterilerin Belirlenmesi ve Genetik Karakterizasyonu
Berik N. (Danışman)
D.KAHRAMAN(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Farklı Deniz Ürünlerinden Sağlıklı İçecek Üretimi ve Formulasyon Çalışması
E.Uzun(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
FARKLI BESLEME KOŞULLARINDAN TEMİN EDİLEN KARADENİZ ALABALIĞININ (Salmo trutta labrax PALLAS, 1811) ET KALİTESİNİN BELİRLENMESİ
E.Cem(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Farklı Su Ürünlerinden Elde Edilen Kaplama Ürünlerin (Kroket) Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
E.Cem(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Köpek Balığı Etinden Deneysel Sosis ve Sucuk Yapılarak Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi
D.Kahraman(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Saroz Körfezi’nde Avlanan Ekonomik Bazı Balık Türlerinin Besin Kompozisyonlarının Mevsimsel Değişim
A.Tulgar(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008