Kurum Bilgileri:
Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Endüstrisi Mühendisliği, Su Ürünleri Endüstrisi Mühendisliği
WoS Araştırma Alanları:
Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Mühendislik Endüstriyel, Mühendislik Çok Disiplinli, Mühendislik Denizcilik
Avesis Araştırma Alanları:
Besin Hijyeni ve Teknolojisi, Davranış Bilimleri, Üretim Yönetimi, Pazarlama, Yönetim ve Organizasyon, Lojistik Yönetimi, Yönetim ve Yönetici Geliştirme, Kalite ve Üretim Yönetimi, Mühendislik Yönetimi, İthalat-İhracat, Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi, Girişimcilik ve Yenilik Yönetimi, Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi, Bilgisayarla Görme, Yapay Zeka, Bilgisayarda Öğrenme ve Örüntü Tanıma, Eniyileme Kuramı ve Yöntemleri, Üretim Planlaması ve Kontrolü, Ergonomi ve İş Güvenliği, Kalite ve Güvenilirlik, Stratejik Planlama, Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi, Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyokimyası, Biyosensör, Ekoloji, İstatistik Analiz ve Uygulamaları
Yayınlardaki İsimler:
Zayde Alcicek
Metrikler
İletişim
- E-posta
- alcicek@comu.edu.tr
- Web Sayfası
- https://www.researchgate.net/profile/Zayde_Ayvaz
- İş Telefonu
- +90 286 218 0018 Dahili: 16028
- Ofis
- 102
- Posta Adresi
- Canakkale Onsekiz Mart University Terzioglu Campus, Marine Science and Technology Faculty, Department of Marine Technology Engineering 17100 Canakkale Turkey